Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bırsey grebılır onu anlıyrm bende bırbucuk yıl oldu bosuna gecen her kavganın sonunda bu ıllet vardıı allaha sukur sız varsınız bnde egzerszlerı ögrendım baya ılerlıyrm hemnde cok sukurr cokkk

yazıalarını pek takıpedemedım canım hosgeldın dıyım once:))

madem olumsuz dusunuyorsun neden deneme yapmak ıstıyorsun?once kendınıhazırla sonra ılıskıden de sogursun

canım bnm yaa aslında haklısın da neden yapmak istiyorum biliyomusun ara verince çok acıyo ilk başta o zamnda bi türlü bırakamıyorum kendimi
denemede p..n başı giriyo biraz da ilerledik gibi ya bırakmak istemiyorum o yüzden deniyorum moralim bozuluyo ağlıyorum ama artık öyle bunaldım ki bu sefer bırakmıcam diyorum kendi kendime moralim bile umrumda deil.. hem egzersiz hem de deneme böyle devam etmek istiyorumm ..ne biliyiym öyle düşünüyorum

bırsey grebılır onu anlıyrm bende bırbucuk yıl oldu bosuna gecen her kavganın sonunda bu ıllet vardıı allaha sukur sız varsınız bnde egzerszlerı ögrendım baya ılerlıyrm hemnde cok sukurr cokkk
o anlamsız tartışmalar vajiyi yenmeden bitmez, bunun farkında olman güzel, az kaldı, inşallah seni de gelin çıkarıcaz

once aparatta kac cm desın onu sorım?

kızlar zaten bırvogunu soylemıstır sana ama ben baslım sımdı:)

ılıskıye gırmeden once hem p..s hem vajıye bol jel sur once egzersız yap yarım saat fln alabıldıgın en buyuk aparatla gıt geller yapmaya calıs hatta aparat ıcındeyken on sevısme de yapabılırsın eşın ıcın

daha sonra egzersız yaptıgın pzısyonda aparatı cıkarıp hemen p..s al derın nefes al nefesını verırken esın ıtsın canım eger sızı hıssedersen sakın esını ıtıp p..s cıkmasına ızın verme o noktada beklet gevse ve daha sonra esın ufak gıtgeller yaparak devam tsın hepsı bu yazdıgım kadar kolay ınan bana

Kızlar arkadaşı görürsem sorayım eldiven değil prezar.. içine pamuğu ıslatıp sıkıştırarak yapmıştı aparatı.

her dediğinizi kafama kazıyorum ..hepsini de uyguluyorum olmasa da pes etmiyorumm....bunları da denicem ...ama eşimin yanında aparatla duramam ki utanırım ((((((((

her dediğinizi kafama kazıyorum ..hepsini de uyguluyorum olmasa da pes etmiyorumm....bunları da denicem ...ama eşimin yanında aparatla duramam ki utanırım ((((((((

hadıı ınsallah yaa bıd ebısey dycem bız p.baya ılerledk ama su kırmızı olayı olmadııı neden kı
gelmez canım, biz egzersizle kızlık zarını esnetiyoruz, çoğumuzda gelmedi, bende gelmedi mesela, çok istemiştim ama olmadı, sağlık olsun, eşini de bu konuda bilgilendir ki aranızda sorun olmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…