Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bak benim anne ve babama da olmaz olmaz demişler Allah 8 yıl sonra beni vermiş kucaklarına hatta benle de bırakmamış benden 5 yıl sonra da kardeşimi... kii sende olumsuz birdurum yok tatlım sadece kafana takma oluruna bırak o yeri ve zamanını bekliyodur :)

sen neler yaptın canım, aslında sen yarıya kadar alıyorsun, devam etmelisin sadece kas bırak yaparak :)

cnm yaaaaa ay ben okumamıstım cok etkılendım ben vardım ben yazında yasadıklarında benı gordum eşim ben yokmusum gbı davranıo cok kırıo benı bu ılgısız kalabalık ortamlarda baskalarıyla nasıl ılgılı sevecen bunu blerek yapıo bılıorum yatakta bleyabancı gbı donup yatıo arkasını yaaa bde seye cok guldum ya surtunerek se..... kesfettık dedınya 52: koptum bızde baslarda oyle yaptık baslarda dıorum cunku artık hc bı sekılde hc bse yapmıoruz gecenlerde bı arkadas yazmıstı onun gbı yapıoruz sıfır ılıskı yani yazında benı okudum ya resmen su an cok kotuyuz hc dokunmuyo opmuyo bakmıo bende polyannacılık oynuorum onu anlamaya calısıyorum napımm ynede ona asıgım delıler gbı bana demıstıkı ben bılseydımkı sen bu hastalıgın var ynede senle evlenırdım demıstı askım benımm onun ıcın basarıcam

ya canım işte böyle, bu hastalık bizi çok yıprattı ve ben bunun farkında değildim.. Şu an eşim yanımda gülerek okuyoruz, ben buraya çok vakit ayırıyorum, kıskanıyo heralde

hiiiiiiiiiiç kıskanmasın bosuna daha sizlerın destek olucagı cok kızlar var sizlerın sayesınde yenıcez ınsallah cnm ya ne dıım mutlulugunuz daım olsun bızde ıns bıgun normala donerız

Son düzenleme:
ben reglm beklıom bıtsın ıns hemen baslıcam yenı bse duydum doktor eldıvenlerı varya hanı ona pamugu ıslatıp ona doldurup aparat yapabılırmısız hem daha yumusak olur ne dersın ıyı fıkır gbı geldı bana cnm

evet evet cnm var candy 84 du sanırım gecmısı oku yazıstık o boyle yendım parmak mum ıtıcı geldı cok sert yapamadım bu eldıvenlerden 3 boy hazırlamıs ve ıkı gunde yendım dıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…