Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizlar bisey sorcam vajiyi yendikten sonra regl olunca bi farklilik oldumu? Bgn bnm 1.gunum herzmnki gibi yogun ama bu sefer kirmizi pembemsi parcaciklar var acaip bi sekilde :S daha once hic olmamisti boyle :S nie acaba ya ? Bi fikriniz varmi?

Cnm alttayken p...s tsmami girmiyomu...ben bu ust pozisyonu cok sevdim cok rahat ettim...alttayken kasiyorum biraz...o agrida olmasaydi keske...boyle sanki tuvaletin var zor tutuyorum gibi bir baskiydi...

ustteyken daha cok hıssedıyorsun dıyeyım .
wc gıtme hıssı zamanla gecıyor canım ılk baslarda hepımız yasadık ılıskı sonrası ıhtıyacın olmasada muhakkak wcyı gıtmeyı unutma balım..

Rabbım kabul etsın ıbadetlerını duaların ıcınde cok sağol ..

Kizlar bisey sorcam vajiyi yendikten sonra regl olunca bi farklilik oldumu? Bgn bnm 1.gunum herzmnki gibi yogun ama bu sefer kirmizi pembemsi parcaciklar var acaip bi sekilde :S daha once hic olmamisti boyle :S nie acaba ya ? Bi fikriniz varmi?

regl gecıkmesı yada erken olması olduda dıger turlu bır farklılık ben yasamadım ..

3 aylar başladı gecen sene ramazan da solugu burda almıştım esımle kavgalar sıkıntılar korkular..
bu sene cok sukur derın bır oh cekerek omzumdan dunyaya aıt bır yukten arınmıs yetısıtm bu mubarek gunlere
inşallah sonundada dunyavı tum sıkıntılardan hep beraber arınmıs cıkarız hepımızın 3 AYLARI mubarek olsun kızlar
ve herkese tatlı düşler yenı gun yenı umudla gelsın kandılımız....

canım reglim düzene girdi hep herken olurdum şimdi hiç şaşmıyo. bide eskidende olurdu şimdi daha çok sanki
bitince böe çok katı halde geliyo kırmızılar dediğingi parça halindeler

canım tabiki duAlaroımız bütün vajiyi yaşayn kardeşlerimiz için.
cidden öle balon gibi istesende gerisini hissetmiyorsun
bunu egzersizdede anlayacaksın zaten.
inşallah mayıs sonuna kadar yenersin.
sıkı çalış ama :))

olsun tatlım reglı bıtsın 1ay var onundeyeterınce alsıırsın

bende ıyıyım tatlım degısıklık yok

o bır ara bende de oldu ama suanda yok altta denesen canım ben ustte denedıgımde oluyordu

o bır ara bende de oldu ama suanda yok altta denesen canım ben ustte denedıgımde oluyordu

Suanda sen hic ustte denemiyomusun.bende ustte rahat ettim o yanma hissi kayboldu.ama o sanci basladi simdide.acaba neden oluyo alismadigi icinmi...bi rahatsizligimmi var...eger ustte yapiosan suanda sancin gectimi..bide zevk alabiliyomusun..

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah .. Dün konuşmuştuk kuzenimle ilgili demin aradım böyle böyle bir egzersiz varmış .sana çıktı alıp gelcem burda bi sürü kadın yenmiş vajiyi bu sayede dedim .. ne dese beğenirsiniz? 'Bende delk yok gitmiyor bi yere '' dedi ya delirmş bu kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…