- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.741
canım tebrikler çok güzel kilo vermişsin ne kadar oldu başlayalı
jeli bıraktıktan sonra zor oluyor mu ilişki?
Cnm alttayken p...s tsmami girmiyomu...ben bu ust pozisyonu cok sevdim cok rahat ettim...alttayken kasiyorum biraz...o agrida olmasaydi keske...boyle sanki tuvaletin var zor tutuyorum gibi bir baskiydi...
ben yeni namaz kılmaya başladım ve her namazımda bolca dua ediyorum hepimiz için. ve ben kesin bir karar verdim artık korkmuyorum her gece p..s denemsinde 2cm - 3cm derken mayıs bitmeden kurtulucam Allah ın izniyle hazirana kalırsa yine umutsuzluk sarıcak beni. o yüzden bu ay bitmeden bende kurtulcam inş. az önce geçmişi okudum ''orayı bir balon gibi düşünün ilk girişten sonrasını zaten hissetmiyosun istesende kasamıyorsun çünkü kas yok içerde '' demiş bi arkadaşımız işte bunları beynime kabul ettiricem yarında eldivene ıslak pamuk doldurup egzersize başlıyorum benim için sizde dua eder misiniz ?
Kizlar bisey sorcam vajiyi yendikten sonra regl olunca bi farklilik oldumu? Bgn bnm 1.gunum herzmnki gibi yogun ama bu sefer kirmizi pembemsi parcaciklar var acaip bi sekilde :S daha once hic olmamisti boyle :S nie acaba ya ? Bi fikriniz varmi?
Kizlar bisey sorcam vajiyi yendikten sonra regl olunca bi farklilik oldumu? Bgn bnm 1.gunum herzmnki gibi yogun ama bu sefer kirmizi pembemsi parcaciklar var acaip bi sekilde :S daha once hic olmamisti boyle :S nie acaba ya ? Bi fikriniz varmi?
ben yeni namaz kılmaya başladım ve her namazımda bolca dua ediyorum hepimiz için. ve ben kesin bir karar verdim artık korkmuyorum her gece p..s denemsinde 2cm - 3cm derken mayıs bitmeden kurtulucam Allah ın izniyle hazirana kalırsa yine umutsuzluk sarıcak beni. o yüzden bu ay bitmeden bende kurtulcam inş. az önce geçmişi okudum ''orayı bir balon gibi düşünün ilk girişten sonrasını zaten hissetmiyosun istesende kasamıyorsun çünkü kas yok içerde '' demiş bi arkadaşımız işte bunları beynime kabul ettiricem yarında eldivene ıslak pamuk doldurup egzersize başlıyorum benim için sizde dua eder misiniz ?
yok canım olmuyor :))
ben 3. denemede bıraktım.
çok bişey farketmedi.
kuruluğu eşim farketmiş ama bende bişey yok :)
Valla alismaya firsat kalmadan regl oldumhemde reglime daha 2 bucuk hafta varken cok sinirlerm bozuldu ya ngzl alismisken sen napiyosun cnm nasl gidiyo
hahaha ikinki cabuk bitsib reglin!! super ya koptum vlla
Canim wordte yaz ben oyle yaptim hikaye uzun olunca belli bi sureden sonra fazla bekledigimiz icn site atiyo..
Merhaba cnm.. bende daha yeni yendim ama sanirim kayganlastiriciyi birakmak zor olcak.. hep bol bol kullaniyorum.. snowflakenin dedigi gibi azaltmaya basla yavas yavas
Evet canim ya boyle sanci gibi sanki icerden biri durtuyo gibi bugun yine yaptik bu seferde kuyruk sokumuna agri vurur ya adet olurken onun gibi oldu...ama ustteyken oluyo cok rahattim bisey hissedermiyim diye odaklanurken bir anda sanci vurdu.bide tuvalete gitme istegi...sen bilirsin belki canim sen bizden kidemlisin
Canim sende dukan diyetimi yapiyosun..beninde vermem gereken kilolar var...konu disina ciktim ama biraz...
aslında denesen dusundugun kadar zor degıl bu da tamamen psıkolojık
o bır ara bende de oldu ama suanda yok altta denesen canım ben ustte denedıgımde oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?