Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bu hisler hepimizde oldu normal bu.parmak veya aparatla egzersiz yaparsan daha iyi olur.

Başlamadan önce destek veren ve sorularıma bildiği kadar cevap veren asla yalnız bırakmayan herekese çok teşekkür ederim Allah razı olsun diyorum.

Ben tam olarak 1 ay 10 gündür evliyim. Düğün gecemizle reglim çakıştığı için ilk gece denemem falan olmadı. Daha sonra da memleketimizde yaşamiicak olduumuzdann 3 gün sonra yola çıktık. Evime geldikten 2 gün sonra reglim bitti. Tabii aslında öyle bi korku falan aklımda yoktu ve eşimle artık olsun dedik ve ilk deneyimimizi yaşadık. Ama benim için tam bir kabus oldu ve tabii eşim için de.. İlk anda öyle biraz baskı ve ağrı hissedince korktum kendimi geri çektim ve eşim de birden hemen olsun diye yüklenince bastım çığlığı. Çok korkmuştum bu kadar zor olacağını düşünmemiştim. Hıçkırılarla ağlayarak eşime sarıldım. Bunu yaşayınca eşim de çok zorlamayalım diye o günlük anlayış gösterdi bıraktı. Aradan kaç gün geçti tam hatırlamıyorum belki2-3 gün falan sonra yine denem yapmaya karar verdik. Tabii bu arada ailelerimiz arıyorlar uzakta olduğumuz için her gün soruyorlar ben daha da çok strese giriyorum. Kayınvalidem arıyo işte bi hastalığın falan mı var diyo böle böle 1 hafta geçti. (aslında çok anlayışlı bi kadındır kayınvalidem ama yanımızzda olmadıklarından merak ediyolardı) Artık ben daha fazla telefonlara çıkmamaya başladım eşime de söyledim ben kimseyle konuşmak istemi,yorum bana telefonu verme diye. Bi müddet böle devam etti sonra ikinci denemede ben yatak odasına bile girmek istemedim. Yere yatak hazırladım kendi elimle ama bi de bana sorun. Gidip gelip odanın kapısından yatağı görünce titiriyodum sanki bi hayalet görmüş gibi. Duş aldım geldim sakinleşmeye çalıştım ama olmuoyodu vee 2. deneme de aynı sonuçlandı hatta daha çok çığlık daha fazla gözyaşı.. Artık eşim çaresiz kalmıştı günler geçiyo ailelelr merakla arıyo.. Bi gece eşim bana bunu araştırdığını vajinismus olduumu söyledi. Ben daha önce adını duymuştum ama ne olduunu bilmiyordum. Böle olunca ben de başladım internet araştırmalarına. Çok fazla geçmeden b siteyi buldum kegel egzersizlerini okudum ve üye oldum. Bu egzersizleri yapmaya başladım. Okudukça rahatlaadım ve benim gibi çözüm arayan insanlarala karşılaşınca soru sordum cevapladım derken egzersiz yapmaya başalamaya karar verdim. Parmak egzersileriyle başladım ve daha ilk denememde rahatça yüzük parmağından orta parmağa geçtim. Sonraki zamanlarda egzersizze başlayınca eşimle deneme kararı aldık ama hep hüsran oldu. Ben üst pozisyonda rahattım öle iyiydia ama çok ağrı oluyodu ve dayanamayıp bırakıyodum biraz pes ettim; eşim destekledi, burdaki yazıları okudum, derken aparat yaptım ve onunla devam ettim çok fazla egzersiz yapmıyodum ama yine de faydasını ilk andan itibaren gördüm. Kendimi tanıma fırsatı verdi. Bu arada forumu bazen yorum yapmadan okudum bazen soru sordum vee en son geçen hafta sonu deneme yaptık ve benim moralim çok bozuldu resmen 3 gün depresyon geçirdim. ama 2 gün öceydi işte karar aldım bu böyle olmiycak dedim pes ederek çözüme ulaşamıyorum inat edicem ve tekrar aparatımı aldım başladım olmayınca en baştan parmak falan derken yeni aparat ble yaptım zar zor aldım ve beklettim 15 dak kadar moralim dzeldi. Akşam eşim geldiğinde yorgundu falan hiç denemyi düüşünmüyorduk biraz uyudu uyanınca da denme yapsak mı die konuşurken falan bi baktım her şey yoluna girmiş. Üst pozisyonda rahat ediyorum diye öle denedim ama ben bişeyi yanlış yaptığımı da öğrendim o gece. Üstte ki pozisyonda ben dizlerimi yere koyarak deniyodum ama rahat edemedim ve şu çömelme pozisyonuna geçtim bi de baktım içimde şaşırdım çünkü hiç ağrımadı hiç sızlamadı hiç baskı yok hiç bişey yoktu. Bunca zaman yanlış denem yapıyomuşum diye de güldük ve böle mutlu sona ulaştım.

Allah hepinizi kurtatrsın inşallah ben çiçeğimi attım tutmak isteyenler için. Sakin olun falan demicem çünkü kolay olmadığını biliyorum bol bol dua ettim ben ayriyeten. Her derdin devası O'nda buna emin olursak gerisi gelecektir inşallah. Amin. Bu arada hikayemi yazdığıma bile inanamıyorum. Sanki bu ben değilim de bi başkasıymış gibi hissediyorumm..

ya ben yendimmi gerçektenmi yaaa ben daha ne yaptığımı bilmiyorum demekki rabbim bu durumda olanalrı bir an önce kurtarsın sanki kendimi kandırıyormuşum gibi geliyor eşimde ben üzülmeyim diye evet oldu diyor gibi geliyor sürekli.ben hiç parmak egzersizi yapamadım parmak egzersini bırak aynadan bile bakamıyordumdoktoro geçen hafta gittim ve denedim sadece otur kalk yaparak işte yama ve o çiş hissi gelince kalktım ve bıraktım yapmayı.bakalım tekrar yapabilecekmiyim.

canım sen yenmişmiydin yoksa daha yarıya kadar mı alıyorsun?

hayır hiç denemedim kayganlaştırıcı denemeliyim galiba ama

hayır hiç denemedim kayganlaştırıcı denemeliyim galiba ama

hayır kayganlaştırıcı hiç denemediim.ama denemeliyim sanırım

içinin rahat etmesi için ,tam girip girmediğini anlaman için yada yarım yapıyorsan bile tam girmesi için gleitgelen kullanmanı tavsiye ederim,bi kaç kere kullandıktan sonra daha kolay alıyorsun ve cuukkkk diye oluyor,böyle kuruntu yapmazsın şekerim

Canimm inan inan bu sensinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok sukur sende kurtuldun canim.. çömelme dedinya onu anlamadim ben ustteyken ayaklarindan destek alarakmi oturdun bunumu kastettin? çunku ben dizlerimin üstüne oturarak yapiyorum ve yorucu oluyo:44:

bu siteyle sizinle tanıştım gerçekten bir güç geldi bana bende yapabilirim diyorum şimdi.paramda cebimde kalır doktorlara gidip gelmekten aynı şeyleri sölüyor doktorda:)demekki ben baya yol kat etmişim haberim yok:)çok teşekkür ederimmmmmmmmm.inşallah tamamıda olur şu çiş hissi gider gıcık bi his:)

Evet canım ayaklarımdan destek alarak oturdum. yani açık a.ık sölemek gerekirse alaturka wc ye oturma şekli. Gerçekten de dizlerle hem yorucu oluyo hem de mesafe kısalıyo, rahat edememiştim. ben bilinçli yapmadım sadace o anda yorulunca öyle ayağımdan destek aldım ve olduu.. O anda öğrendim

ama mesafenin kisalmasi daha iyi iste hepten oluyo bidahakine bende bi deniyim su ayaktan destegi belki daha rahat olur

Evet siteyi okumak bayaa rahatlatıyo ve bilinçlendiriyo insanı İnşallah tamamen olur da sende rahatlarsın. İnsan kuş gibi hafifliyor. Allah yardımcın olsun..

canım sen yenmişmiydin yoksa daha yarıya kadar mı alıyorsun?

kimseye anlatamadıklarımı burdan sorarak paylaşmak ne kadar rahatlatıcıymış.ben yenmedim henüz sanırım bir kaç gün önce denememiz oldu o yanma hissiyle geri çekildim muhtemelen yarısıdır.tamamı değildir die düşünüyorum.bu nasıl bir korkudur ki bakamıyorum bileoff off

Korkma canım bak o sensin, senin bir parçan, yüzleş onunla, iletişim kur, kabullenmek gerekiyo kendimizi sanırım bu kabullenme problemini yaşıyoruz

ben öyle hep denedim denemdim olmadı ...hep ben üstte.... hem ben ,bigün ben bu işi böyle beceremicem demiştim ...
eşim yatağın kenarında,benim bacaklar onun omuzunda ,bollll jel,bol kayganlaştırıcı,o şekilde yapabilmiştim,ama belimin altındada bi yastık,allah kısmet ederse bu hafta sonu tekrar denicem,ama ben hep ilişkiye böyle giriyom,öyle alıştım...bu hafta sonu inş ..ikimizde yatakta denerim...hamilelği o kadr çok istiyordum ki,bu kadar çabuk olacğını tahmin etmemiştim...
korkmuyorum ,ama normal misyoner denemek istiyorum ..
inş bu gece dua ederim,ve misyoner olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…