- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.761
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah .. Dün konuşmuştuk kuzenimle ilgili demin aradım böyle böyle bir egzersiz varmış .sana çıktı alıp gelcem burda bi sürü kadın yenmiş vajiyi bu sayede dedim .. ne dese beğenirsiniz? 'Bende delk yok gitmiyor bi yere '' dedi ya delirmş bu kız :)
valla bende aynı şeyi düşünmüştüm ilk zamanlar ama gayette kocaman bi delik varmış egzersizler sayesinde öğrendim:)
Darısı ona inş. Sizin de gözünüz aydın herkes kurtulsun bu illetten inşallah bu mübarek günde.. Bu arada kandilimz mübarek olsun dualarınz da bizleri de eksk etmeyin kızlar. En güzel dua başkasının bi başkasına yaptığı dua imiş..
tşk edrm ama ben daha kurtulmadım bu illetten sadece egzersizleri tam yapabiliyorum inşallah herkes kurtulur bu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin(amin)
Olsun eminim en kısa zamanda kurtulacaksınz.Anladığım kadarıyla bu şeyi yenmek için en büyük adım egzersi,ki siz buna başlayarak o büyük adımı atmışınız devamında da mutlu son gelecektir :) Ha bir de evli bir bayan olarak söylüyorum korktuğunuz acı var ya maksimum 4 -5 saniye sürüyor lütfen çoook acıyacak diye düşünmeyin :)
valla bende aynı şeyi düşünmüştüm ilk zamanlar ama gayette kocaman bi delik varmış egzersizler sayesinde öğrendim:)
Canim ya sende olmusmuydu sanci..ben ustteyken o yanma batma hissi gecti.tam bisey hissederim belki diyip kendimi o ana vermeye calisirken birden iki yanli sanci saplandi.onden kasigim..bide kuyruk sokumuma dogru.adet olurkende o sanci olur bana...o yuzden yine bisey anlamadim cok sinir oldum..niye boyle oluyo...
ay herkez mi aynı olur yaww:)))
canım ben bi gün iş çıkışı dr gittim ,dedim ben ilişkiye giremiyorum ,vajinama baktırmak istiyorum,baktı normal dedi,eve geldim ben kastık ,sıktım bu anlamadı dedim..
sonra kliniğe gittimde deliğin olduğunu anladım :)))))
söyle arkadaşına bi muayne olsun elbet,ama asla karamsardaolmasın
ay herkez mi aynı olur yaww:)))
canım ben bi gün iş çıkışı dr gittim ,dedim ben ilişkiye giremiyorum ,vajinama baktırmak istiyorum,baktı normal dedi,eve geldim ben kastık ,sıktım bu anlamadı dedim..
sonra kliniğe gittimde deliğin olduğunu anladım :)))))
söyle arkadaşına bi muayne olsun elbet,ama asla karamsardaolmasın
Kizlar bisey sorcam vajiyi yendikten sonra regl olunca bi farklilik oldumu? Bgn bnm 1.gunum herzmnki gibi yogun ama bu sefer kirmizi pembemsi parcaciklar var acaip bi sekilde :S daha once hic olmamisti boyle :S nie acaba ya ? Bi fikriniz varmi?
3 aylar başladı gecen sene ramazan da solugu burda almıştım esımle kavgalar sıkıntılar korkular..
bu sene cok sukur derın bır oh cekerek omzumdan dunyaya aıt bır yukten arınmıs yetısıtm bu mubarek gunlere
inşallah sonundada dunyavı tum sıkıntılardan hep beraber arınmıs cıkarız hepımızın 3 AYLARI mubarek olsun kızlar
ve herkese tatlı düşler yenı gun yenı umudla gelsın kandılımız....
olsun tatlım reglı bıtsın 1ay var onundeyeterınce alsıırsın
bende ıyıyım tatlım degısıklık yok
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah .. Dün konuşmuştuk kuzenimle ilgili demin aradım böyle böyle bir egzersiz varmış .sana çıktı alıp gelcem burda bi sürü kadın yenmiş vajiyi bu sayede dedim .. ne dese beğenirsiniz? 'Bende delk yok gitmiyor bi yere '' dedi ya delirmş bu kız :)
Haftaya gelicek bana canım 1 saat fark var kaldığımız yerler arasında ha deyince gidip gelemiyoruz.O gelir gelmez direkt oturtcm onu pc. ye sizin yazıları okusun var mı yok mu delk anlar :) deli ya sabah sabah güldürdü beni
canım bu anlattıkların ılk zamanlarda olan seyler.. ama bende her ılıskıde yasıyorum cunku benım ozel bır sorunum var
inşallah bır ömür cekmem bunu ama ılk baslarda daha fazlaydı .. ozellıkle kuyruk sokumuna dogru gıden agrı kısa surede gecıyor
doktora bu agrıları bahsettıgımde tekrar soyluyorum canım daha yenı gelınsın sabredıceksın bıraz zamanla gecıcek demıstı.
iyi günler ben 1 yıllık evliyim tahmin etceğiniz üzere bende o illet hastalık vajinumusum.artık okadar nefret geldiki tahammülüm kalmadı.doktoro gittim doktor bana pozisyondan kaynaklanabilir dedi kontrolün bende olması gerektiğini söyledi ve öyle deniyorum t ne kadarlık bir kısmı oldu onu dahi bilemiyorum ama böyle bir yanma hissi ve çiş yapma hissi geldi ve kendimi geri çektim.bu normalmi buna rağmen devammı etmeliyim.sürekli oturup kalkıp esnetmeye çalışıyorum eşimle çalışıyorum.çünkü parmak vs egzersizlerini başaramıyorum.direk olarak eşimlemi denemeliyim.hangi aşamadayım bilemiyorum.bu his herkeste olurmu lütfenn yarıdmmmmm)
iyi günler ben 1 yıllık evliyim tahmin etceğiniz üzere bende o illet hastalık vajinumusum.artık okadar nefret geldiki tahammülüm kalmadı.doktoro gittim doktor bana pozisyondan kaynaklanabilir dedi kontrolün bende olması gerektiğini söyledi ve öyle deniyorum ama çok afedersiniz oluyor evet ne kadarlık bir kısmı oldu onu dahi bilemiyorum ama böyle bir yanma hissi ve çiş yapma hissi geldi ve kendimi geri çektim.bu normalmi buna rağmen devammı etmeliyim.sürekli oturup kalkıp esnetmeye çalışıyorum eşimle çalışıyorum.çünkü parmak vs egzersizlerini başaramıyorum.direk olarak eşimlemi denemeliyim.hangi aşamadayım bilemiyorum.bu his herkeste olurmu lütfenn yarıdmmmmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?