Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm ya bende jeli birakmak istiom bebek istiom cunku.. Jel kullanarak hic hamile kalan yokmu acaba? Nasil brkcm ya:S

once azalt canım jelı avas yavas bırak dedıgım gıbı once beyınde bıtır ..kayganlastırıyor jel o ıslakılıgı yakalyınca hıc geregı yok kullanmaya

jelle hamıle kalanvar canım

Suanda sen hic ustte denemiyomusun.bende ustte rahat ettim o yanma hissi kayboldu.ama o sanci basladi simdide.acaba neden oluyo alismadigi icinmi...bi rahatsizligimmi var...eger ustte yapiosan suanda sancin gectimi..bide zevk alabiliyomusun..

ben ustte rahat edemıyorum onun ıcın altta denıyorz cnm...bı rahtsızlıgın yok korkma o hıs normal

ben zevk almaya basladım cnm

once azalt canım jelı avas yavas bırak dedıgım gıbı once beyınde bıtır ..kayganlastırıyor jel o ıslakılıgı yakalyınca hıc geregı yok kullanmaya

jelle hamıle kalanvar canım
hemen hemen aynıyleri yaşadık..sana tavsiyem ,yeni yendin bekle derim ,1-2 ay cnm :))
ben çok mennunum hamile kaldığım için ama şöyle hamuda kalkarak vsvs :)))denek isterdim ,bbek olunca korkuyon ,sen korkmasan bile dr cat diye haftaya gel gene bakalım,bu hafta ilişkiye girme deyince göt gibi kalıyorsun cnm...

hosgeldın aramıza jel kullanıyormusun?

banamı dıyorsun trınıty ye mı?

hıkayenıde okuduuuum ohhhhhh ya tekrar tebrık ederım ne dııımkı artık hersey gonlunce olsun benımde ılk esım arastırmıs tı galıba bı aksam gelıp bana vajınusmussun dedmıstı neysekı sen atlattın ıns hepımız atlatcaz cok cok cok tebrık ederım tekrara cnmmmm

off off şunuda yazım ,ve giddim herkeze iyi kandiller...

üst kattaki yemek yapıyorr,dayanılıcak gibi değil,burnummmm kırılıyorr,yıkılıyorrr bana müsade...
markete inicem ...

ben ustte rahat edemıyorum onun ıcın altta denıyorz cnm...bı rahtsızlıgın yok korkma o hıs normal

ben zevk almaya basladım cnm

Ne guzel maasallah sana...bende istiyorumda agrilar sancilar bitmiiyoki...alttaykende oluyomu bu sancilar..ben alttayken cok kasiyorum..hicbisey hissetmiyorum.ne kadar surede zevk almaya basladin cnm.boyle soruyorum ama ozel degilse tabi...

Ne guzel maasallah sana...bende istiyorumda agrilar sancilar bitmiiyoki...alttaykende oluyomu bu sancilar..ben alttayken cok kasiyorum..hicbisey hissetmiyorum.ne kadar surede zevk almaya basladin cnm.boyle soruyorum ama ozel degilse tabi...

yok altta ınanılmaz rahatım ben sancı kasma hıcbırsey yok:))

ne ozelı canım ozelımız mı kaldı burada

ben 5. ayımda zevk almaya basladım:)korkmayın ama herkez bır degıl:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…