- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.801
Cnm ya bende jeli birakmak istiom bebek istiom cunku.. Jel kullanarak hic hamile kalan yokmu acaba? Nasil brkcm ya:S
Suanda sen hic ustte denemiyomusun.bende ustte rahat ettim o yanma hissi kayboldu.ama o sanci basladi simdide.acaba neden oluyo alismadigi icinmi...bi rahatsizligimmi var...eger ustte yapiosan suanda sancin gectimi..bide zevk alabiliyomusun..
hemen hemen aynıyleri yaşadık..sana tavsiyem ,yeni yendin bekle derim ,1-2 ay cnm :))once azalt canım jelı avas yavas bırak dedıgım gıbı once beyınde bıtır ..kayganlastırıyor jel o ıslakılıgı yakalyınca hıc geregı yok kullanmaya
jelle hamıle kalanvar canım
iyi günler ben 1 yıllık evliyim tahmin etceğiniz üzere bende o illet hastalık vajinumusum.artık okadar nefret geldiki tahammülüm kalmadı.doktoro gittim doktor bana pozisyondan kaynaklanabilir dedi kontrolün bende olması gerektiğini söyledi ve öyle deniyorum ama çok afedersiniz oluyor evet ne kadarlık bir kısmı oldu onu dahi bilemiyorum ama böyle bir yanma hissi ve çiş yapma hissi geldi ve kendimi geri çektim.bu normalmi buna rağmen devammı etmeliyim.sürekli oturup kalkıp esnetmeye çalışıyorum eşimle çalışıyorum.çünkü parmak vs egzersizlerini başaramıyorum.direk olarak eşimlemi denemeliyim.hangi aşamadayım bilemiyorum.bu his herkeste olurmu lütfenn yarıdmmmmm)
hemen hemen aynıyleri yaşadık..sana tavsiyem ,yeni yendin bekle derim ,1-2 ay cnm :))
ben çok mennunum hamile kaldığım için ama şöyle hamuda kalkarak vsvs :)))denek isterdim ,bbek olunca korkuyon ,sen korkmasan bile dr cat diye haftaya gel gene bakalım,bu hafta ilişkiye girme deyince göt gibi kalıyorsun cnm...
hemencecik bugün ilk işim jel almak olucak ..şimdiden böle umutlu bir bekleyişin içine girdim bile hadi hayırlısı :)
trinity ,sen benim hocamdın cnm :)))trinity bi ara 3 kez ilişkiye girdiğinde bende aynıydım 4. için güven gelsin diye bekliyorduk vsvsbanamı dıyorsun trınıty ye mı?
trinity ,sen benim hocamdın cnm :)))trinity bi ara 3 kez ilişkiye girdiğinde bende aynıydım 4. için güven gelsin diye bekliyorduk vsvs
ben ustte rahat edemıyorum onun ıcın altta denıyorz cnm...bı rahtsızlıgın yok korkma o hıs normal
ben zevk almaya basladım cnm
Ne guzel maasallah sana...bende istiyorumda agrilar sancilar bitmiiyoki...alttaykende oluyomu bu sancilar..ben alttayken cok kasiyorum..hicbisey hissetmiyorum.ne kadar surede zevk almaya basladin cnm.boyle soruyorum ama ozel degilse tabi...
snowfklen sen yenmısmıydın hangı asamadasın nasıl egzersız yapıosun cnm :26:
kızlaaaaar napıonuz gecmısmı okuyonuz
herkese merhaba kızlar.nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?