Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bi de bişey sorcam biz 2. denemyi de yaptık rahat oldu ama yine kan geldi biraz çok fazla olmasa da en başta normal mi böyle oolması? Sizde de oldu mu ?

okumustum canim geriye dönüp bulamadim yorumunu o yuzden boyle yazdim bende :) belki olabilir vaji esnedi diye.. benim daha ikinci gün canim bi hafta sürüyorr 5 günüm var yani daha aynen bitince denemek istiorum hemen deneme yaptikca alisiyor insan.. Allaha sükürler olsun bugünleri de gördük yaa cok mutluyum gercekten..

bende bi koşu gdıom bı yerı topluyom gelıom cvp yazıom sonra bıdaha gdıom boyle ıdare edıoruz benımde cok cnm sıkılırdı evet ben coktan bulmustum ama netım yoktu onuda aldı esım saolsun sitede hc arkadasım kafa dengım yok varsada bu sıte hayatı bı tuhaf komsuluk yok yada bızım burda yok bılmıom ben mahallede buyudum mahalle gbısı yok valla :115::115:

bende bi koşu gdıom bı yerı topluyom gelıom cvp yazıom sonra bıdaha gdıom boyle ıdare edıoruz benımde cok cnm sıkılırdı evet ben coktan bulmustum ama netım yoktu onuda aldı esım saolsun sitede hc arkadasım kafa dengım yok varsada bu sıte hayatı bı tuhaf komsuluk yok yada bızım burda yok bılmıom ben mahallede buyudum mahalle gbısı yok valla :115::115:

Nese tatlım sen bunu yen de her şey düzene girer inşallah. Sen egzzersiz falan yapıyo musn? İlk sayfadaki kegel egzersizleri var onunla kaslarını kontrol etmeyi de öğren. Hem o egzersizlerin çok faydası var sadece vajiye değil mesela idrar kaçırma falan olmuyo. benim kardeşi hemşire o tavsiye etmişti daha önce yapıyodum da ondan bilgim var paylaşiim dedim..

kız zeera o vajılı deıl cnmmmmm

Anladm cnm bitsinde yaparsin tatlim :) Demi düzenli oldugu zaman ne tereddüt oluyo ne heycan ama ara girince insan yine biraz ürperiyo
Ya bigün bunlari konusacagimiz bile aklimin ucundan geçmezdi çok sukur ins herkes kurtulsun bu mutlulugu yasasin :97:

Biz eşimin işi gereği ilçede kalıyoruz canım 1 yıl oldu kapımı çalan yok daha . hatta görünce kafalarını çeviriyorlar. bende mahallede büyüdüm biri yeni taşındı mı ya da yeni gelin geldi mi annemler toplaşıp giderlerdi. bana garip geliyor 1 arkadasım bile yoktu yani.. yoktu dyorum çünkü artık siz varsnız :)

deıldın dımıııı:26::26::18:

Yok canım değilim ben kuzenim için araştırma yaparken buldum burayı.. ama benm de derdim apayrı :) bebiş istiyorum 1 yıldırhiç korunmadım ama daha yok bi gelişme biraz kafama takıyorum ben olmuyor diye. bir de tek yum. var kist ameliyatında kurtaramadılar malesef.. öyle işte :)

evet cnm aynen oyle mahalleler oyle ama burda asansorde gorursen merhaba yoksa yok hc hos deıl keske bu burdakı butun kızlar bı yerde otursak ne hos olurdu hemencıcıkde yenerdık belkı guc alırdık bırbırımızden ben bunu bı kere daha soylemıstııım

Di mi yaa çok iyi olurdu bende tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışırdım.. Nerdensiniz kıslar bu arada?

hmm şimdi hatırladım tammaaamm... İnşallah derdine derman olur deneyimler tavsiyeler..

Amin canım Allah herkesin derdine derman versin inş. . önce siz şu vajiden kurtulun sonra hepimiz bebek müjdesi verelim inşallah.. şu profildeki gibi tatlı bi böcük olsa oyyy ısırırım her yanını :) hamişkalayım 9 ay buna bakıcam :) eşimin bebekliğine benziyor bu bebiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…