- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.841
kocasız kaynana çok daha zor malesef.onu dedirtiyor en sonunda
Lütfen onun elinden tut, benim hatrım için, kimsenin hayatı bu hastalık yüzünden mahvolmasın istiyorum, 11 sene ne demek, bir ömür...
canım bak benim anne ve babama da olmaz olmaz demişler Allah 8 yıl sonra beni vermiş kucaklarına hatta benle de bırakmamış benden 5 yıl sonra da kardeşimi... kii sende olumsuz birdurum yok tatlım sadece kafana takma oluruna bırak o yeri ve zamanını bekliyodur :)
Önce önce worde yaz sonra kopyala yapıştır yap. Bende de aynı şey olmuştu...merhabalar 2 keredir hikayemi yazıyorum zaman aşımından dolayı gitmiyor.
kemre merhaba
ssen yenmişsin ,hayılı olsun çok sevindim ,tekrar programa çıkıcakmısın ?çıkmadan bize haber verebilir misin ?izleyelim ,başarı öykünü
Her konuya atlıyor gibi hissettim kendimiama yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince. sana tavsiyem o sorun çıkardıkça eşine daha yakın ol. ne yaparsa yapsın , sen evinde ne yaşarsan yaşa onun yanında sakın fırsatını verme üzgün durma cıvıl cıvıl ol sarıl öp kocana çatlasın patlasın ooohhh
Ayy ne pişirdin ben ne yapıcamı bulamıyorum bugün yaaa..
Canim yanlis kisiye yazdin
Haklisin bencede candy o öyle yaptikça sen esine daha yakin olizin verme araniza girmesine
Her konuya atlıyor gibi hissettim kendimiama yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince. sana tavsiyem o sorun çıkardıkça eşine daha yakın ol. ne yaparsa yapsın , sen evinde ne yaşarsan yaşa onun yanında sakın fırsatını verme üzgün durma cıvıl cıvıl ol sarıl öp kocana çatlasın patlasın ooohhh
Kızlar bz dün gece denedik yine olmadı yaa.olmucak sanırım böyle gidersek bi yerde yanlış yapıyoruz ama nerde anlamıyorum artık.
bi arkadaş ıkın o anda dedi ıkınıyorum..kaçmıyorum etmiyorum olmuyo olmuyo işdeyanlış bi pozisyon mu deniyorum acaba yaa..şu oturma pozisyonunda yanlışlık yapmıştım diyen arkadaşıma sesleniyorum nasıl oldu da pozisyonu düzeltince oldu dedin ya onu bana özelden bi yazıversene okudumda hiç anlamadım cnm bnm ya..ben nerde yanlış yapıyorum anlamıyorummmmmmm ((
kız zeera sen ne yemek yapıon bosver yendın sen 1 hafta yemek yapmaaben yensem heralde naparım acaba kendımı sımartırım sımartırım acısını cıkartırım bu gunlerın saolsun beyfendı yuzume bakmıoda kadrolu hizmetci gbi hissedıom kendımı
sen annemi aramazsan bende senin aileni aramam diyor ne yapayım çözemiyorum.aramıyor da.aynı şeylerimi yaptılar diyorum umursamıyor.ailem herşeyimize yardım etti,eşime de annesinin hiç bakmadığı kadar iyi baktılar.adalet mi bu.
aramızda 800 km var ama başarıyor bi tartışma çıkarmayı.ben daha çok eşime kızıyorum.eşim adaletli davranda kaynanam umrumda olmaz.dediklerini de duymam.hergün arayıp oğlunu benle başbaşa bırakmamaya çalışıyor galiba.
Yaa oruç tutuyo şimdi ondan yoksa nazlanabildiğim kadar nazlanıyorum da biraz o da inatçı yaff( pek naz çekmiyo
Merhaba canım ben özelden mesaj yazamıyorum da burdan yazayım sana. üstte deneme yapıyoduk biz hep ben dizlerimi yere koyuyordum ama öyle olmuyodu benimkide. Bildiğimiz tuvalete oturma pozisyonu var ya (biraz açık konuşcam artık) o şekilde yani ayakların yere basıcak öyle almaya ççalış bende kolay oldu ağrı mağrı hiç bişey hissetmedim. Daha fazla açıklama yapmak gerekirse ben burdayım anlatabildiğim kadar anlatırım.
Bu arada umutsuzluk yok sakın pes etme başaracaksın illaki oluyo biz fizyolojik olarak buna müsaitiz. Kendini mümkün olduğu kadar pozitif yönde motive et biz burdayız herkes yardımcı olur sanaa..
Sana yemek buldum canım bende aynısını yapıcam benimki de oruçlu. mercimek çorbası + pilav + varsa tavuk ya da et sote + salata.. şimdi onların gözünde yemekler dönüyordur kıyamam :)
benımkıde oyle oda inattır ama bı yenım bak ona neler yapıcamm görür obenı bılerek ve ısteyerek cok ıhmal edıo yanı ılgılenmıo gbı duruo sohbet muhabbet sıfır ah bı yensem ahh
Ah canım inşallah yenersin de çıkarırsın acısını çok güzel yaa İnasanın üzerinden bi yük kalkmış gibi oluyo. Kuş gibi olacaksın kuşş.. Bu arad senin egzersizler nasıl gidiyo ne alemdesin?
kızlaaar yaslarınız kac bı sakıncası yoksa bendede takıntı herkese yas soruyom :26: bı gun bırı dıcekkı sananeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?