Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kocasız kaynana çok daha zor malesef.onu dedirtiyor en sonunda

Her konuya atlıyor gibi hissettim kendimi ama yardımcı olmak istiyorum elimden geldiğince. sana tavsiyem o sorun çıkardıkça eşine daha yakın ol. ne yaparsa yapsın , sen evinde ne yaşarsan yaşa onun yanında sakın fırsatını verme üzgün durma cıvıl cıvıl ol sarıl öp kocana çatlasın patlasın ooohhh

Lütfen onun elinden tut, benim hatrım için, kimsenin hayatı bu hastalık yüzünden mahvolmasın istiyorum, 11 sene ne demek, bir ömür...

Canım merak etme. Ben ve diğer arkadaşların gözetimi altında...En yakın zamanda güzel haberleri gelecek inşallah...

Canım ben de 7 sene sonra gelmişim dünyaya. Annem babam,doktor doktor dolaşmışlar, tedavi olmuşlar tık yok. Hatta kayınvalidesi bırak bu kadını kısır falan demiş. Ama tam ümitlerini kesmişken, işi oluruna bırakmışken ben olmuşum. Benim hikayem de apayrı, süzme oğlum ve ben. Belki süzmem kız olsaydı, kızım evlendikten sonra ona bu sırrımı söyleyebilirdim....

merhabalar 2 keredir hikayemi yazıyorum zaman aşımından dolayı gitmiyor.
Önce önce worde yaz sonra kopyala yapıştır yap. Bende de aynı şey olmuştu...

kemre merhaba
ssen yenmişsin ,hayılı olsun çok sevindim ,tekrar programa çıkıcakmısın ?çıkmadan bize haber verebilir misin ?izleyelim ,başarı öykünü

Evet canım yendim. Sen beni bu forumda ilk karşılayanlardansın. Sana ve diğer tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkür ediyorum...Tv'ye çıkacağım evet ama ne zaman olduğu belli değil. Haber veririm sizlere...

Canim yanlis kisiye yazdin
Haklisin bencede candy o öyle yaptikça sen esine daha yakin ol izin verme araniza girmesine

Ayy ne pişirdin ben ne yapıcamı bulamıyorum bugün yaaa..

kız zeera sen ne yemek yapıon bosver yendın sen 1 hafta yemek yapmaa ben yensem heralde naparım acaba kendımı sımartırım sımartırım acısını cıkartırım bu gunlerın saolsun beyfendı yuzume bakmıoda kadrolu hizmetci gbi hissedıom kendımı

aramızda 800 km var ama başarıyor bi tartışma çıkarmayı.ben daha çok eşime kızıyorum.eşim adaletli davranda kaynanam umrumda olmaz.dediklerini de duymam.hergün arayıp oğlunu benle başbaşa bırakmamaya çalışıyor galiba.

Merhaba canım ben özelden mesaj yazamıyorum da burdan yazayım sana. üstte deneme yapıyoduk biz hep ben dizlerimi yere koyuyordum ama öyle olmuyodu benimkide. Bildiğimiz tuvalete oturma pozisyonu var ya (biraz açık konuşcam artık) o şekilde yani ayakların yere basıcak öyle almaya ççalış bende kolay oldu ağrı mağrı hiç bişey hissetmedim. Daha fazla açıklama yapmak gerekirse ben burdayım anlatabildiğim kadar anlatırım.

Bu arada umutsuzluk yok sakın pes etme başaracaksın illaki oluyo biz fizyolojik olarak buna müsaitiz. Kendini mümkün olduğu kadar pozitif yönde motive et biz burdayız herkes yardımcı olur sanaa..

Son düzenleme:

Yaa oruç tutuyo şimdi ondan yoksa nazlanabildiğim kadar nazlanıyorum da biraz o da inatçı yaff ( pek naz çekmiyo

sen annemi aramazsan bende senin aileni aramam diyor ne yapayım çözemiyorum.aramıyor da.aynı şeylerimi yaptılar diyorum umursamıyor.ailem herşeyimize yardım etti,eşime de annesinin hiç bakmadığı kadar iyi baktılar.adalet mi bu.

Canım ne kadar içinden gelmese de rol yapıp aramalısın annesiyle iyi olursan eşinle de iyi olursun emin ol. Annecim demek bazen zor geliyor ama eşlerimiz için anneleri çok önemli eğer o senin ailene iyi davranıp saygısızlık yapmıyorsa senden de bekler. unutma bizim annelerimizde kayınvalide olacaklar kendi annelerimizi düşünüp davranırsak belki daha kolay olacaktır iletişimimiz ..

evet cnm işte burda cok dogru bse soyledın esın adaletlı olsa kaynana umrunda olmaz ama esın o tarafa kaydıgı dengeyı kuramadıgı ıcın sen takıosun bu kadar işte kırılma noktası burası bak ben beraber oturuorum ama bınlerce kez masallah benım esım kesınlıkle benı bır kere ne ezdırdı ne laf soylettı benımkıler ıyı demiştim ben sana onların ıyı olmasıda ogullarından kaynaklanıo kesınlıkle benımkı pasıf olsun bak nasıl bınıolar tepeme

Sana yemek buldum canım bende aynısını yapıcam benimki de oruçlu. mercimek çorbası + pilav + varsa tavuk ya da et sote + salata.. şimdi onların gözünde yemekler dönüyordur kıyamam :)

Yaa oruç tutuyo şimdi ondan yoksa nazlanabildiğim kadar nazlanıyorum da biraz o da inatçı yaff ( pek naz çekmiyo

benımkıde oyle oda inattır ama bı yenım bak ona neler yapıcamm görür o benı bılerek ve ısteyerek cok ıhmal edıo yanı ılgılenmıo gbı duruo sohbet muhabbet sıfır ah bı yensem ahh

tamam canım bi de bunu denicem ya ben artık eminim yanlışi denediğimiz için olmuyo..sessizkimsesiz ve çileklipuding özelden msjlarınızı okudum kızlar çok tşk ediyorum..
zeera bir de ben bazı pozisyonları deneyemiyorum..mesela bacaklar eşin oomuzunda yada bacaklarımı kendime doru çekerek onları yapamıyorum nedense denemeden kasılıyorum o zamn hiç olmuyo
bunları yapmak şart deil heralde dimi yani bu senn dediğini denicem de o yüzden sordum ..

benımkıde oyle oda inattır ama bı yenım bak ona neler yapıcamm görür o benı bılerek ve ısteyerek cok ıhmal edıo yanı ılgılenmıo gbı duruo sohbet muhabbet sıfır ah bı yensem ahh

Ah canım inşallah yenersin de çıkarırsın acısını çok güzel yaa İnasanın üzerinden bi yük kalkmış gibi oluyo. Kuş gibi olacaksın kuşş.. Bu arad senin egzersizler nasıl gidiyo ne alemdesin?

reglm bıtsın hemen baslıcam zeera kesın kararlıyım artık bı aydır burayı okuyodum ama bı turlu cesaret edemıodum sende son umudum ışıgım oldun kesın baslıcam

KIZLARRRRRRR.. Hiç egzersiz yapan yokmu yaa?? Hiçkimseden rapor gelmiyo bu aralar

Yaren Cnm sen o pozisyonuda bi dene zeera'nin bahsettigi, oda olmazsa egzersize devam et çünkü daha çok yenisin egzersizde.. önce iyice aliski denemede rahat olasin yanilmiyosam bi parmak yapiyodun demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…