- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.861
tamam canım bi de bunu denicem ya ben artık eminim yanlışi denediğimiz için olmuyo..sessizkimsesiz ve çileklipuding özelden msjlarınızı okudum kızlar çok tşk ediyorum..
zeera bir de ben bazı pozisyonları deneyemiyorum..mesela bacaklar eşin oomuzunda yada bacaklarımı kendime doru çekerek onları yapamıyorum nedense denemeden kasılıyorum o zamn hiç olmuyo
bunları yapmak şart deil heralde dimi yani bu senn dediğini denicem de o yüzden sordum ..
Olurmu canım benm ben 25 yaşındayım
kızlaaar yaslarınız kac bı sakıncası yoksa bendede takıntı herkese yas soruyom :26: bı gun bırı dıcekkı sananeeeeee
reglm bıtsın hemen baslıcam zeera kesın kararlıyım artık bı aydır burayı okuyodum ama bı turlu cesaret edemıodum sende son umudum ışıgım oldunkesın baslıcam
memnun olduuuumbende 26 yasındayım
sen annemi aramazsan bende senin aileni aramam diyor ne yapayım çözemiyorum.aramıyor da.aynı şeylerimi yaptılar diyorum umursamıyor.ailem herşeyimize yardım etti,eşime de annesinin hiç bakmadığı kadar iyi baktılar.adalet mi bu.
Tamam haberlerini bekliycem. Ben de çok mutlu oluyorum başaran arkadaşları duyunca. Kesin kararın sakın değişmesin eninde sonunda oluyo..
KIZLARRRRRRR.. Hiç egzersiz yapan yokmu yaa?? Hiçkimseden rapor gelmiyo bu aralar
Yaren Cnm sen o pozisyonuda bi dene zeera'nin bahsettigi, oda olmazsa egzersize devam et çünkü daha çok yenisin egzersizde.. önce iyice aliski denemede rahat olasin yanilmiyosam bi parmak yapiyodun demi?
hayırkesınlıkle olurmu baslamam sart zeraa benımkının tahammulu kalmadı artıkadam bı gun tecav.......... edecek korkuyommmmmm
çok hoşsunuz kızlar ya
yok altta ınanılmaz rahatım ben sancı kasma hıcbırsey yok:))
ne ozelı canım ozelımız mı kaldı burada
ben 5. ayımda zevk almaya basladım:)korkmayın ama herkez bır degıl:)
canim nasilsin nasil gidior sende regl sin dime suan? of bitsede denemelere devam etsekbenim reglde cok fazla geliyor nedense ve dedigin katı parcalardan geliyor demekki normal boyle olmasi.. ilk defa oldu korktum bende noluoz diye fazla gelmesinin nedeni acaba vaji eskiye göre esnedigi için mi :44::44: neyse sorun yoksa bisey deil bunlar :)
evt hayatım baş parmak birinci boğumu geçmeye başladım işde..aman bende de ne acele anlamadım ...aslında sadece egzersiz denesem daha iyi olcak..illada belki bi gece oluverir umuduyla
adamın hayırı kalmadı yazık yaa
zeera nın dediğini denicem bu gece de
Acemi balık gibi ben yine yanlış yere yazdım :)))
ayyyy cnm sende cok hossun valla sevdım kız ben senı cok
Bak ben de bunu yeni öğrendim. Demek sizde böyle oldu ilk regl bende nasıl olcak acaba? Başka değişikliklikler oluyo mu?
canim nasilsin nasil gidior sende regl sin dime suan? of bitsede denemelere devam etsekbenim reglde cok fazla geliyor nedense ve dedigin katı parcalardan geliyor demekki normal boyle olmasi.. ilk defa oldu korktum bende noluoz diye fazla gelmesinin nedeni acaba vaji eskiye göre esnedigi için mi :44::44: neyse sorun yoksa bisey deil bunlar :)
Oyle ya ne ozeli..ama yine zevk felan ozele giriyo sanki..yani ilk baslardadami olmuyodu agri kasilma...bu ust pozisyondaki sancilar gecicimi...seni kendime cok yakin gordum..boyle cok anlayisli bir yapin var..ben zevk olayni soyle acikliyim ..benimki dokunmayla oluyo.oyle yasiyorum orgazmi...icimde oluncada nasil olacagini bilmiyorum biyrre baskimi yapmasi gerekiyo...bu elle olan orgazmla aynimi canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?