Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

walla canım orasını sen bilirisin ama ben de rahat edemiyorum dediğin pozisyonlarda şimdi alışmaya çalışıyorum altta olmaya ama yine de biraz tedirginlik var. klasik pozisyonu denedik az biraz korktum ama alışıyosun zamanla. üstte daha rahat oluyo zaten kontrol sende olduğu için sonra denersin diğer pozisyonları da yani yenince. Ben öyle yaptım daha kolay oldu.

reglm bıtsın hemen baslıcam zeera kesın kararlıyım artık bı aydır burayı okuyodum ama bı turlu cesaret edemıodum sende son umudum ışıgım oldun kesın baslıcam

Tamam haberlerini bekliycem. Ben de çok mutlu oluyorum başaran arkadaşları duyunca. Kesin kararın sakın değişmesin eninde sonunda oluyo..

mrblar kuşum ..biliyomusun bnm eşimin ailesi de aynı sennkiler gibiydi hiç bişeyde kendilerini üzmediler herşeyi çocuğa yüklediler para verirse aldılar vermese hiç bişeye karışmadılar..
ama evlendik bakıyorum yok oğluna çok düşkündür 3 oğlu arasında o başkadır..eşim de öyle diyodu anne abla diyince btmiştir olay o kdr seviyoduki onları tabi sevilcek aile sonuçta ama bi aile bu kdr olur mu yaa 5 krşluk bi yardımları dokunmadı düğün salonunda bile kapıda bnm annem babam durdu diyelim siz düşünn gerisini bnm eşim saftır biliyo herşeyi tabi ama yine de bişey demiyodu tabi yaptıklarını yapmadıklarını daha dorusu ama normal davranıyo bende istedimki acıkca tavrını koysun ya düğün sırası hiç oğulları deil düğün bitti kaynana nerde görse oğluşum diye boynuna atlıyo bi görsen..deli oluyodum ..istemiyodum her haftasonu oldumu arıyodu nerdesin gel gel niye gelmiyon kendisi de haftaiçi mutlaka bizde yani evler de yakın..tabi bn bu normal davranmaları istemiyodum istemiyorum da düğünde ablası bnmle bir kez konuşmadı yaa yüzüme bakmadı ortada allah görüyo biliyo mübarek gün hiç bir şey yok..bişey beklenmesin die ellerinden geleni yaptılar..el öpmesinde boya yapmaya çağırmış kadın düşünn yani ..neyse biz her gün kavga sindiremiyodum yaptıklarını hala da aynıyım açıkca da söylyorum sevmiyorum sevmicem de hiç bi zamn...neyse kavga kavga nereye kdr 7,5 aylık evliyim 6 ayı kavgayla geçti her hareketlerine kıllanıyodum..baktım olacağı yok bi de bnm bu illet hastalık...bi daha dedim tek kelime yok onları ne hatırlatırım ne konuşurum...sesiz kalıyorum cnm isterse gidiyorum kafama eserse..çok güleryüzlüyüym ama bi o kdr da mesafeli hiç bişeyimi anlatmam. eşime bişey demem lafın yeri geldimi kayınvalideme cuk dye oturtuyorum veee hemen bi bahaneyle kaçıyo yanımdan...böyle böyle içimi soğutuyorum çok şükür kavga felan bittti anmayınca savuşturunca öyle güzel halloluyo ki küçük bi ayrıntıymış gibi davran onlarla ilgili büyütürsen önmleri artıkyo ...hiç bişeyi kafana takma güzel gidiyo kocişinle o zamn uzun oldu kusura bakmayın öpüyom..( bu arada taşındık eşimin iş yerine yakın bi yere kısmen de olsa kurtuldum o cadıdan :))))

evt hayatım baş parmak birinci boğumu geçmeye başladım işde..aman bende de ne acele anlamadım ...aslında sadece egzersiz denesem daha iyi olcak..illada belki bi gece oluverir umuduyla
adamın hayırı kalmadı yazık yaa

zeera nın dediğini denicem bu gece de

canim nasilsin nasil gidior sende regl sin dime suan? of bitsede denemelere devam etsek benim reglde cok fazla geliyor nedense ve dedigin katı parcalardan geliyor demekki normal boyle olmasi.. ilk defa oldu korktum bende noluoz diye fazla gelmesinin nedeni acaba vaji eskiye göre esnedigi için mi :44::44: neyse sorun yoksa bisey deil bunlar :)

yok altta ınanılmaz rahatım ben sancı kasma hıcbırsey yok:))

ne ozelı canım ozelımız mı kaldı burada

ben 5. ayımda zevk almaya basladım:)korkmayın ama herkez bır degıl:)

Oyle ya ne ozeli..ama yine zevk felan ozele giriyo sanki..yani ilk baslardadami olmuyodu agri kasilma...bu ust pozisyondaki sancilar gecicimi...seni kendime cok yakin gordum..boyle cok anlayisli bir yapin var..ben zevk olayni soyle acikliyim ..benimki dokunmayla oluyo.oyle yasiyorum orgazmi...icimde oluncada nasil olacagini bilmiyorum biyrre baskimi yapmasi gerekiyo...bu elle olan orgazmla aynimi canim...

Bak ben de bunu yeni öğrendim. Demek sizde böyle oldu ilk regl bende nasıl olcak acaba? Başka değişikliklikler oluyo mu?

Yine senin bilecegin is ama böyle deneyip olumsuzluklarla karsilastika dahada üzülürsün ve sogursun..
Benim tavsiyem egzersizde ilerle cnm bak tek parmak yapiyomussun emin ol belli bi kalinliga gelince çok daha rahat olacak.. esnemis olcak..
en azindan 2 parmak yapman gerekir..

ayyyy cnm sende cok hossun valla sevdım kız ben senı cok

Karşılıklı canım daha 2 günlük üyeyim ama cok alıstım sizlere işi gücü bıraktım her yer heryerde yemek yok görmelisin evi :))) ama bu sayede kafamdakileri unuttum biliyo musun zırlayarak geçmiyor artık günüm dünden beri daha olumlu düşünmeye başladım.

Bikaç sayfa önce sanirim yazmistim Benimde aklima o geldi vajimiz esnedigi için daha çok geliyo diyo.. Benimde bitmedi daha ama son günüm hrh azaldi sükürrrrr
senin nezaman biter tahminen aynen bitsede denesek iyice alissak ya.. bunaldim haftadan haftaya oluyorum iki aydir:84:

canim senin orgazm dokunarak oldugu icin klitoral orgazm oluyor sanirim.. vajinal orgazm p..s icerdeyken oluyor ben boyle duymustum yanlissa kusura bakmayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…