Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm burdakı kızlarda soyledı onu hc kafana takma :115: nedenmı benım kız arkadasım mahalleden bı oglu vardı sonra duydum amelıyat oluyomus nye dedım anneme yumurtalıklarının bırı annemın deyımıyle curumus demıstı onu aldılar dedı allahtan bı cocuk yapmıstı falan dusunduk bz amaaaaaan bde duydum 1 sene sonra hamıle sımdı tosun gbı bı oglu daha var o yuzden hiiiiiiiiiiic uzulme cnm

ben marmaristeyim kızlar varsa yakınımda birileri görüşmek isterim çok yeniyim daha buralarda yalnızım siteye takılmadığım zamanlarda..

Ben Kayserideyim. Eşim burayı hiç sevemedi deniz delisidir. denizli bi yere gidicem diyip duruyor. ama benm de annecim burda bilmiyorum nasıl olck marmaris nasıl bi yer haritadan yer sec diyor bana :)

İnşallah canım ya evimiz o kadar sessiz ki bıcır bıcır seslerle doldursun allahım herkesin evini.. daha yeni sayılırız ama gönül istiyor işte. ne diyim rabbim aratmasın hayırlı olacaksa versin. böyle dua ediyorum artık.

İnşallah kavuşursun bi bebişe canm. Ben yendim vajiyi çok şükür 3. gün bugün. çok şükür her şey yolunda Rabbim tüm vajililere nasip etsin inşallah yenmeyi Aminn..

ben bi de bişey sorcam biz 2. denemyi de yaptık rahat oldu ama yine kan geldi biraz çok fazla olmasa da en başta normal mi böyle oolması? Sizde de oldu mu ?

Bu durumu yasamis biri olarak hemen cvp vereyim.canim benim 7. denemem de dahil hep kan geldi kimi az kimi cok.bazen sizinti seklinde bazen adet olurmuscasina..simdi 5-6 iliski daha yasadim kesildi kanama.yani cok normal .boyle devam edebiliyomus.korkma yinede gelebilir.iliskiye girersin yatarsin sabah kalkarsin yine kanama olmus.bunlara hazirlikli ol sonra bitiyo benim bitti.korkulacak bisey yok

İnşallah kavuşursun bi bebişe canm. Ben yendim vajiyi çok şükür 3. gün bugün. çok şükür her şey yolunda Rabbim tüm vajililere nasip etsin inşallah yenmeyi Aminn..

bende cok ıstıorum ınan ben zaten hep cok severdım bebıslerı demekkı hasret kalcakmısım ondanmıs ama once tabı benım engelım var rabbım sana hayırlı bır evlat versın cnm amiiiiin

Ben Kayserideyim. Eşim burayı hiç sevemedi deniz delisidir. denizli bi yere gidicem diyip duruyor. ama benm de annecim burda bilmiyorum nasıl olck marmaris nasıl bi yer haritadan yer sec diyor bana :)

Güzel bi yer tam eşinini istediği gibi ama burada öyle anadolu insanı ve sıcaklığı bulmak pek kolay değil. Ben pek alışamadım buna yani her yerde turist var sen yabancı gibi hissediyosun kendini. Ama denizi doğası manzarası süper olan yer çok. Turistler canlarının kıymetini biliyoo yaa..

Amin canım benim allah herkesin gönlünün muradını versin.. senin adına çok sevindim . darısı diğer arkadaşların başına.kuzenim vesilesiyle öğrendim bu illeti. kız o kdr çöktü ki ruhen anlatmaya çalısıyorum korkulacak bişi yok diye ama tahmin edersinz kimin ne söyledğiinin umrunda olmadığını beynine laf anlatamadığını bende delk yok anlamıyosn diyip duruyor :) bu hastalığın adı beyinismus aslında

Sağol canım yaa tecrübelerinizle hep yanımızda oodunuz. Elvan da cevaplamıştı sorumu teşekkür ederim ayrıca ona da.

Biz sakin yerleri seviyoruz gürürlü patırdı kalabalık yerler tercihimiz değil pek . tayin işi nasıl bilmiyorum istediğim yer olacak mı ama tutturdu deniz diye.. kendisi ordulu ben kayseriliyim k.validemler ist da dağınız biraz :) ist cok güzel ama kalabalık bi yer. şu an şehir araştırmasındayız bakalım hayırlısı.

Sağol canım yaa tecrübelerinizle hep yanımızda oodunuz. Elvan da cevaplamıştı sorumu teşekkür ederim ayrıca ona da.

Canım ben düğünümde regldim 3 gün sonra oldu ve 2 gün arayla denedik 3 kez oldu yani 1 haftada 3 ünde de damla damla kan geldi. orası cok hassas bi yer ve alışık değil o yüzden tahriş olmuş olabilir seninde ama 4 . de gelmemişti benim . bir de ilk ilişkiden snra afedersinz çok git gel yapmak yıpratıyormus 1 2 gun beklemek gerekmiş. ablamdan duymuştum. yani 1 den fazla kanama olursa korkmayın. ama aşırı derecede oluyorsa bir doktora görünün derim

Evet haklısın beyinismus gerçekten Mümkün olduğunca destek istiyo insan etrafında ve ancak kendii deneyerek anlayabiliyo. Senin ona destek olman çok güzel çünkü bazı insanlar hiç yaşamadıkları için dalga bile geçebiliyorlar bu durumla.. Bravo sana araştırıyosun kendi sıkıntın gibi..

Kızlar merhaba.

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 11 aylık evliyim. Tam birleşemiyorduk. Bende dün tam cesaretimi topladım. Parmağımla egzersiz yaptım. Sonra az kalın bir mumla azim ederek 2 saat uğraştım.Tabi durarak dinlenerek. Ve bugün eşimle denemek istedim. Ve vajinam çok genişlemişti. Üstte yaptım ama pek rahat edemedim. Altta yapmaya devam ettim. İnanamazsınız hemen p..s ni içime alabiliyordum. Bir yere kadar değince canım yanıyordu. Ama içime alabiliyordum. O kadar küçük geliyordu ki bana vaji o kadar esnediğine inanamadım. Nerdeyse 2 saat denedik yaptık. Acıdı biraz.Ama dayanılacak şekilde. Ben bugün çok yorulduğum için yarın kendim egzersiz yapıp diğer gün eşimle deneyeceğim.Sanırım korkularımı yendim. Altta kendimi çok rahat hissediyorum. İnşallah tamamen bu işi hallederim. Yorulmasak devam ederdik inanın ayaklarım çok ağrıdı açmaktan . Ne dersiniz kızlar başarabilirim dimi

Aslında şu an için sakin bi yer gibi duruyo daha tam yaz gelince nasıl lur bilmiyorum ama oturmak için seçtiğin semt önemli biraz burda biz bi aile apartmanı bulduk sakin bi yerde şükür. Hiç sıkıntı yok yani. Küçük bi yer zaten.

sanaydı msjm ama tabıkı zeeramada hayırlı bı evlat dılıorum bana sana ona herkese allah bu duyguyu bıze yasatsın ıns lah

Allah razı olsun hayatım..Kafanda büyütme ne olur ölüm yok ki ucunda acıs acısa 1 dk acıycak biliyorum bunu söylemek benim için çok kolay ama senin için de yapması cok kolay göreceksin inan bana çok azıcık bi sızlama oluyor. ki benim ağrı eşiğim çok düşük yani canım çok tatlıdır :) ona ragmen ben bunu diyorsam anla ne kadar kolay. brde 2 rekat namaz kıl eşin gelmeden allaha sığın inan 100 tane psikologtan daha rahatlatıcı ibadet etmek. bi de aklın hep ordadır senn se..şme esnasında onu düşünme anı yaşa kendini serbest bırak eşine güven eminim başaracaksın.

merhaba cnm hosgeldın sen zaten basarmıssın ble canıkom tebrıkler egzersızlelede kendını alıstırırsın olur yenen arkadaslar yazar sana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…