- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.901
Yok canım değilim ben kuzenim için araştırma yaparken buldum burayı.. ama benm de derdim apayrı :) bebiş istiyorum 1 yıldırhiç korunmadım ama daha yok bi gelişme biraz kafama takıyorum ben olmuyor diye. bir de tek yum. var kist ameliyatında kurtaramadılar malesef.. öyle işte :)
Di mi yaa çok iyi olurdu bende tecrübelerimle yardımcı olmaya çalışırdım.. Nerdensiniz kıslar bu arada?
ben marmaristeyim kızlar varsa yakınımda birileri görüşmek isterim çok yeniyim daha buralarda yalnızım siteye takılmadığım zamanlarda..
aaaaaaaaaa cok uzak ben ıstanbuldayım anadolu yakasındayım cnmben marmaristeyim kızlar varsa yakınımda birileri görüşmek isterim çok yeniyim daha buralarda yalnızım siteye takılmadığım zamanlarda..
cnm burdakı kızlarda soyledı onu hc kafana takma :115: nedenmı benım kız arkadasım mahalledenbı oglu vardı sonra duydum amelıyat oluyomus nye dedım anneme yumurtalıklarının bırı annemın deyımıyle curumus demıstı onu aldılar dedı allahtan bı cocuk yapmıstı falan dusunduk bz amaaaaaan bde duydum 1 sene sonra hamıle sımdı tosun gbı bı oglu daha var o yuzden hiiiiiiiiiiic uzulme cnm
Amin canım Allah herkesin derdine derman versin inş. . önce siz şu vajiden kurtulun sonra hepimiz bebek müjdesi verelim inşallah.. şu profildeki gibi tatlı bi böcük olsa oyyy ısırırım her yanını :) hamişkalayım 9 ay buna bakıcam :) eşimin bebekliğine benziyor bu bebiş :)
ben bi de bişey sorcam biz 2. denemyi de yaptık rahat oldu ama yine kan geldi biraz çok fazla olmasa da en başta normal mi böyle oolması? Sizde de oldu mu ?
İnşallah kavuşursun bi bebişe canm. Ben yendim vajiyi çok şükür 3. gün bugün. çok şükür her şey yolunda Rabbim tüm vajililere nasip etsin inşallah yenmeyi Aminn..
Ben Kayserideyim. Eşim burayı hiç sevemedi deniz delisidir. denizli bi yere gidicem diyip duruyor. ama benm de annecim burda bilmiyorum nasıl olckmarmaris nasıl bi yer haritadan yer sec diyor bana :)
İnşallah kavuşursun bi bebişe canm. Ben yendim vajiyi çok şükür 3. gün bugün. çok şükür her şey yolunda Rabbim tüm vajililere nasip etsin inşallah yenmeyi Aminn..
aaaaaaaaaa cok uzak ben ıstanbuldayım anadolu yakasındayım cnm
Bu durumu yasamis biri olarak hemen cvp vereyim.canim benim 7. denemem de dahil hep kan geldi kimi az kimi cok.bazen sizinti seklinde bazen adet olurmuscasina..simdi 5-6 iliski daha yasadim kesildi kanama.yani cok normal .boyle devam edebiliyomus.korkma yinede gelebilir.iliskiye girersin yatarsin sabah kalkarsin yine kanama olmus.bunlara hazirlikli ol sonra bitiyo benim bitti.korkulacak bisey yok
Güzel bi yer tam eşinini istediği gibi ama burada öyle anadolu insanı ve sıcaklığı bulmak pek kolay değil. Ben pek alışamadım buna yani her yerde turist var sen yabancı gibi hissediyosun kendini. Ama denizi doğası manzarası süper olan yer çok. Turistler canlarının kıymetini biliyoo yaa..
Sağol canım yaa tecrübelerinizle hep yanımızda oodunuz. Elvan da cevaplamıştı sorumu teşekkür ederim ayrıca ona da.
Amin canım benim allah herkesin gönlünün muradını versin.. senin adına çok sevindim . darısı diğer arkadaşların başına.kuzenim vesilesiyle öğrendim bu illeti. kız o kdr çöktü ki ruhen anlatmaya çalısıyorum korkulacak bişi yok diye ama tahmin edersinz kimin ne söyledğiinin umrunda olmadığını beynine laf anlatamadığını bende delk yok anlamıyosn diyip duruyor :) bu hastalığın adı beyinismus aslında
Biz sakin yerleri seviyoruz gürürlü patırdı kalabalık yerler tercihimiz değil pek . tayin işi nasıl bilmiyorum istediğim yer olacak mı ama tutturdu deniz diye.. kendisi ordulu ben kayseriliyim k.validemler ist da dağınız biraz :) ist cok güzel ama kalabalık bi yer. şu an şehir araştırmasındayız bakalım hayırlısı.
sanaydı msjm ama tabıkı zeeramada hayırlı bı evlat dılıorum bana sana ona herkese allah bu duyguyu bıze yasatsın ıns lah
Kızlar merhaba.
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 11 aylık evliyim. Tam birleşemiyorduk. Bende dün tam cesaretimi topladım. Parmağımla egzersiz yaptım. Sonra az kalın bir mumla azim ederek 2 saat uğraştım.Tabi durarak dinlenerek. Ve bugün eşimle denemek istedim. Ve vajinam çok genişlemişti. Üstte yaptım ama pek rahat edemedim. Altta yapmaya devam ettim. İnanamazsınız hemen p..s ni içime alabiliyordum. Bir yere kadar değince canım yanıyordu. Ama içime alabiliyordum. O kadar küçük geliyordu ki bana vaji o kadar esnediğine inanamadım. Nerdeyse 2 saat denedik yaptık. Acıdı biraz.Ama dayanılacak şekilde. Ben bugün çok yorulduğum için yarın kendim egzersiz yapıp diğer gün eşimle deneyeceğim.Sanırım korkularımı yendim. Altta kendimi çok rahat hissediyorum. İnşallah tamamen bu işi hallederim. Yorulmasak devam ederdik inanın ayaklarım çok ağrıdı açmaktan . Ne dersiniz kızlar başarabilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?