- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.941
aynı canımm yaa bi degısıklık yok mısafırdi yemekdi suydu buydu inan yenı oturdum öyle iştee
İnşallah kavuşursun bi bebişe canm. Ben yendim vajiyi çok şükür 3. gün bugün. çok şükür her şey yolunda Rabbim tüm vajililere nasip etsin inşallah yenmeyi Aminn..
cnm yaa ben ılk gece normal sevı........... ama aklımda hep o an o ana sıra gelıncede adamı hooooop atıverdım üstümden olmadı ben alta gectım olamadı yan deneyelım olmadı ole boyle yanı olmadı olmadı olmadıbu gune geldım bılıorum ama vajiyım ben butun olan olmayan belırtılerı bende cnm korku cıglıgı basıyom ıtelıorum zavallı kocamı özellıkle kontrol ondaysa olay kopuyo zaten sevış........ ble tiken ustunde oluyo ben üstte denedımde oldu ama basını alır gbı oluyorum ama hanı o duvar varya :18: orda kaldım hep ileri gdemedım :18:bılıorum cnm vajiyim ben eminm yanı igneden kan aldırmaktan köpekten alttan muayneden :18: vücuduma olucak her müdahalade tansıyonum dusuyo içim gecıo elım ayagım tıtrıo hatta abartıp bayılıorum o kadar yanı :97: kızlar bazen düsünüyom:97: acaba benmı cokmu abartıyorum yokmu benım gbısı nee
rabbim şu mübarek günde bebisi olmayanlara hayırlı bebis biz bu dertle ugrasan arkadaslarıma ve banada dermaan ol rabbım sen bıze güc ver sen bizi kurtar bu dertten allahım gönlümüzün dilegini ver allahım sen bızım yar ve yardımcımız ol rabbımmm amiiiiiiiiiin
Canım yaşamadığım için yanlış blgilendirmek istemiyorum sadece okuduklarıma duyduklarıma göre tamam sende öyle gibisin ama lütfen bir muayene ol.benm kuzenm de eşi dokunmaya kalkınca cok korkuyormuş sana sordum ki belki fizyolojik bişidir diye ama dedğim gibi ltfn bir kontrol ol. eşi götrmüyor ama ben alıp gitcem en sonunda o kız yoksa kendine bişi yapacak diye korkuyrum.ihmal etmeyn ltfn herkese söylüyorum cok basittir belki kendini yıprattıgına değer mi hiçinsanların ne dertleri var nelerle uğraşıyorlar daha fazla psikolojini bozmadan git ltfn bi kardeş önerisi gör benm söyledklerimi.
rabbim şu mübarek günde bebisi olmayanlara hayırlı bebis biz bu dertle ugrasan arkadaslarıma ve banada dermaan ol rabbım sen bıze güc ver sen bizi kurtar bu dertten allahım gönlümüzün dilegini ver allahım sen bızım yar ve yardımcımız ol rabbımmm amiiiiiiiiiin
nbr canımmmm nasıl gıdıyooo
korkuyoruuuuuuuuuuuum:18: nasıl alttan muayene olucam cnm yaaaa :97:
Canım yaşamadığım için yanlış blgilendirmek istemiyorum sadece okuduklarıma duyduklarıma göre tamam sende öyle gibisin ama lütfen bir muayene ol.benm kuzenm de eşi dokunmaya kalkınca cok korkuyormuş sana sordum ki belki fizyolojik bişidir diye ama dedğim gibi ltfn bir kontrol ol. eşi götrmüyor ama ben alıp gitcem en sonunda o kız yoksa kendine bişi yapacak diye korkuyrum.ihmal etmeyn ltfn herkese söylüyorum cok basittir belki kendini yıprattıgına değer mi hiçinsanların ne dertleri var nelerle uğraşıyorlar daha fazla psikolojini bozmadan git ltfn bi kardeş önerisi gör benm söyledklerimi.
Tatlım ben 6 ayda bir muayene oluyorum kist olusumu var mı diye. evli oldugum için alttan bakmak daha kolay geliyor onlara ama ben 2 gittiğimde de regldim öyle denk geldi. ama dedim ki ben vajinal muayene istemiyorum . hakkaten zor geliyor düşüncesi bile ama hamiş olunca bakacaklar mecburhem cidden sen istemynce bakmıyorlar benim karından muayeneyle görüleblck bişi ama senin sadece rahim girişine bakarlar tahminimce bi aletle bakacaklarını sanmıyorum. üstelik zorla değil ya sen dersin durum böyle böyle diye anlayşla karsılarlar bence sade sorun var mı diye ufacık eliyle kontrol edeblr .bayan doktorda belki daha rahat edersn.bir de deneymli arkadaslar vardır onlara da soralm.
kuzenın hc denemısmı yanı yoksa hıcmı olmadı cnm
Yüzyüze hiç konusamadık canım tel de annattıgı kadarıyla iş oraya gelnce ittiriyomuş dokunmak isteynce cekiyomus kendini . sonra eşi denemek istememiş ne zamandan beri bıraktılar bilmyorm detaylı konusamadk. ama çok korkuyor aldatcak beni diyekızın o üzgünhalini göre göre götürmüyor doktora ya ne varsa gurur yapcak sanki doktor söyleycek herkese :S elmden biş ide gelmiyor çok üzülüyorum sadece teselli etmeye kendmden örnekler vermeye çalısıorm tabi bi de burdaki hikayeleri okutucam ona.
Yine senin bilecegin is ama böyle deneyip olumsuzluklarla karsilastika dahada üzülürsün ve sogursun..
Benim tavsiyem egzersizde ilerle cnm bak tek parmak yapiyomussun emin ol belli bi kalinliga gelince çok daha rahat olacak.. esnemis olcak..
en azindan 2 parmak yapman gerekir..
ya cok korkoyorum dıorumya azarlarlar benı dıe korkuyorum o masa varya bana öcü gbi gelıo nası cıkım o masaya ben yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?