- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.981
eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benıama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble
eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benıama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble [/QU
Dikkat dikkat ! haydariye dümen konusuyorrtatlım kalk şimdi bi duş al giyin güzelce gülerek karşıla o iş olmazzsa olmasn öp sarıl onu sevdiğini hissettir karşı koyamaz bence bir dene bakalm.
Oyle ya ne ozeli..ama yine zevk felan ozele giriyo sanki..yani ilk baslardadami olmuyodu agri kasilma...bu ust pozisyondaki sancilar gecicimi...seni kendime cok yakin gordum..boyle cok anlayisli bir yapin var..ben zevk olayni soyle acikliyim ..benimki dokunmayla oluyo.oyle yasiyorum orgazmi...icimde oluncada nasil olacagini bilmiyorum biyrre baskimi yapmasi gerekiyo...bu elle olan orgazmla aynimi canim...
ben bi de bişey sorcam biz 2. denemyi de yaptık rahat oldu ama yine kan geldi biraz çok fazla olmasa da en başta normal mi böyle oolması? Sizde de oldu mu ?
Kızlar merhaba.
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum. 11 aylık evliyim. Tam birleşemiyorduk. Bende dün tam cesaretimi topladım. Parmağımla egzersiz yaptım. Sonra az kalın bir mumla azim ederek 2 saat uğraştım.Tabi durarak dinlenerek. Ve bugün eşimle denemek istedim. Ve vajinam çok genişlemişti. Üstte yaptım ama pek rahat edemedim. Altta yapmaya devam ettim. İnanamazsınız hemen p..s ni içime alabiliyordum. Bir yere kadar değince canım yanıyordu. Ama içime alabiliyordum. O kadar küçük geliyordu ki bana vaji o kadar esnediğine inanamadım. Nerdeyse 2 saat denedik yaptık. Acıdı biraz.Ama dayanılacak şekilde. Ben bugün çok yorulduğum için yarın kendim egzersiz yapıp diğer gün eşimle deneyeceğim.Sanırım korkularımı yendim. Altta kendimi çok rahat hissediyorum. İnşallah tamamen bu işi hallederim. Yorulmasak devam ederdik inanın ayaklarım çok ağrıdı açmaktan . Ne dersiniz kızlar başarabilirim dimi
Tamam bekliyorumpes etme hemen biraz ugrass
rabbim şu mübarek günde bebisi olmayanlara hayırlı bebis biz bu dertle ugrasan arkadaslarıma ve banada dermaan ol rabbım sen bıze güc ver sen bizi kurtar bu dertten allahım gönlümüzün dilegini ver allahım sen bızım yar ve yardımcımız ol rabbımmm amiiiiiiiiiin
eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benıama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble [/QU
Dikkat dikkat ! haydariye dümen konusuyorrtatlım kalk şimdi bi duş al giyin güzelce gülerek karşıla o iş olmazzsa olmasn öp sarıl onu sevdiğini hissettir karşı koyamaz bence bir dene bakalm.
ya ama cnm ben onu hep yaparım ama artık sökmüyo yaaaaksama kadar paspal otursamda onun gelıceg zaman kalkıp suslenırım rujumu surerım parfumumu surerım :115:ama yok artık hıc umrunda deıl cnm
kız varya ittiriyom ittiriyom girmiyo dedim bnm ki bu kdr galiba daha gerisi yok!!!! :) orda bekletcem sık bırak sık bırak yapcam tamam kuşum saolasın ..
Ha bisey daha söylicem düz ittirmiyosun demi? orda tam degilde u seklinde bi egim var.. :) bunu burda soylemem bikaç kisiyeoldu.. Yapacaksin biliyorum bizler güçlüyüzz
kızlar ne eğimi ya ben anlamıom :26: valla bravo yenenlere vaji..... anatomısını çözmüşler
eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benıama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble
kız nasıl gerısı yokk guldurdun benı dusunsene bır p..s boyu gırıyo
derın nefes al ver muzık dınle tv ac oyalan baska bırseyle bak nasıl alıyorsun onu
canım normal bu herkeste aynı sorun var eşler alışıyo artık aslında bizi de kendilerini de üzmek istemiyolar galiba bu süreçte... üzülme sen yenince değişir her şey..
slm kızlar.ya cok ozur dıleyerek bısey sormak ıstıyorum tecrubelı arkadslara.boşalma oldugunda sız o bosalmayı hıssedıyomusunuz.eşim bosaldıgında ben esıme soruyorum bosaldınmı dıye evet dıyor ama ben bısey hıssetmıyorum.kendı kendıme dusunuyorum acaba gırmıyrmu.kendımızı mı kandırıyoruz dıye dusunuyorum bazen.ama yuzde doksan oluyo.esım dıyo ıcındeyım dıyo.sızce hıssetmem gerekmıyormu yada yanlısmı bılıyorum.yardımlarınızı beklıyorum...
Slm canım. Gıdıklanma gibi bi his oluyor bnde o geldgndeSen o an hissetmiyor olablrsn bazı sebepleren dolayı :26: ama girmese dışına akardı canım :)
of ya cok sıkılarak soruyorum ama mecbur.bunu baska kımseye soyleyememm sızden baska.)pekı en sonunda lavaboya gıttıgınde beyaz seffaf renkte bı akıntı oluyormu.bayag gelıyor bende. bu normalmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?