Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşimmmm dün aksam banyo yaptı tras oldu dışlerını fırcaladı :115::115: dedımkı ıcımden tamam ne zamandır surat yapıodu ama dayanamadı bu gece sarmalıcak benı ama nerde döndü arkasını yattı oyle zoruma gttıkı ya nıye bu adam bole yapıo tamam anlıorum ama cok kırıyo benııı sabrımı denıyo sankı ıyıce benı koseye sıkıstırıo kendıyle cezalandırıo benı 1 ay olucak bana dokunmuyo ble

Canım benim kıyamam saana.ama birde onun yerine koy kendini tamam elinde değil ama reddediyorsun adamı düşünsene onun psikolojisini her defasında geri itiyorsun onun için de kolay değil. kızma ona anlamaya çalış ve bi an evvel gt doktora bitsn gitsn sadece burda kalsın anı olarak erkekler için cinsellk cok önemli canım ne kadar sevselerde bizi o iş olmaynca asılıyo suratları sen hiç sıkma canını bu konuyu hallet bi an evvel bak o zmn hr şey yoluna gircek hatrlayp gülemseyceksin geriye baktıgında

ılk aylarda tabıkı kasılma oldu ama her ılıskıde bıraz daha rahatlıyo ınsan kasılmalar gecıyor...ılk zamanlaro sancı bende oluyo altta oldugum halde ustee zaten oluyordu ama:)altta da ara ara hıssedıyordum sımdı hıc hıssetmıyorum...kendını oyle orgazma alıstırma bır sure sabırlı ol sende ısteyeceksın o zaman gerek kalmıcak daha yenı yendın sımdı hala aklın orada bıraz daha rahatlayınca goreceksın bı baksın olede zevk almaya baslamıssın...

tebrık ederım canım basarmıssın bıle bırsey kalmamıs en kolay yerde takılmıssın:)orada derın nefes al nefes verırken esın ıtsın canım bu kadar kolay

aminnn ....... allahım tum dualarımızı kabul etsın ınsallah

kız varya ittiriyom ittiriyom girmiyo dedim bnm ki bu kdr galiba daha gerisi yok!!!! :) orda bekletcem sık bırak sık bırak yapcam tamam kuşum saolasın ..

kız nasıl gerısı yokk guldurdun benıdusunsene bır p..s boyu gırıyo

derın nefes al ver muzık dınle tv ac oyalan baska bırseyle bak nasıl alıyorsun onu

kızlar ne eğimi ya ben anlamıom :26: valla bravo yenenlere vaji..... anatomısını çözmüşler

canım ilk girişten itibaren aşağı doğru hafif bi eğim var.. valla ilk doktora gittiğimde doktor açtı vaji resmini o kadar da açıkki yanımda eşim de var kıpkırmızı oldum bakamıyorum doktora resme.. haa sonra noldu şuan o resmi verseler elime anlatırım başkalarına şura şöle böle diye o kadar alıştım yani egzersizler sağolsun 2,5 ay boyunca her gün ben ona o bana baka baka alıştıkkk :) bir de netten çok fazla araştırmıştım hala da araştırırım bilmediğim bişeler kalmasın diye sizler de araştırın nette her şey var :)

canım normal bu herkeste aynı sorun var eşler alışıyo artık aslında bizi de kendilerini de üzmek istemiyolar galiba bu süreçte... üzülme sen yenince değişir her şey..

kız nasıl gerısı yokk guldurdun benıdusunsene bır p..s boyu gırıyo

derın nefes al ver muzık dınle tv ac oyalan baska bırseyle bak nasıl alıyorsun onu

valla artık bnm de gülesim geliyo bu nedir anlamadım arkadaş yaa elvanla konuştuk gittim egz<ersize allahım ittiriyom ittiriyom kas bırak da denedim yok annem eğime baktım nerdeki die eğilmiyo da düz de deil nerelerde anlamadım .. ağladım ağladım durdum orda biraz çekmedim hemen işe yarar gibi oldu biraz daha ilerlettim biraz daha ağladım bekledim yine ilerledi kaldı orda eğim felan bakıyim dedim nerde yooook düğümlenmiş sanki yaaaa

kızlar merhaba, geçmişi okumadan hemen size haberleri vereyim dedim. çok şükür bugünü başarıyla atlattım bana dua eden herkese teşekkür ederim, allah razı olsun.

doktora öncelikle anlattım, durum böyle böyle, kontrole geldim, hem de göğüslerimdeki ağrılardan endişeliyim. üstelik kötü bir dr. deneyimim var, o masaya çıkmaktan korkuyorum dedim. daha önce çok canım acıdı dedim. biz burda kimseyi zorla muayene etmiyoruz, ben sana ne yapacağımı gösterir adım adım devam ederim, merak etme dedi. sıkıntılarımı anlattım, eski tahlillerimi gösterdim. daha önceki doktor polikistik over demişti ama ben hala emin değilim dedim. tamam ona da bakarız dedi. beni güzelce dinledi sorularımı cevapladı. yalnız kendim yendim dememden pek hoşlanmadı alışma sürecini sormuştum, kişiden kişiye değişir ama bunu artık görev gibi değil zevk alınacak bir şey gibi yaptığında bebek düşünebilirsin dedi. konuşmamız uzun olunca ilk heyecanım da yatıştı. sonra korkulu rüyama oturdum, jel sürücem dedi gösterdi, jelden sonra eliyle muayene etti (parmağını sokup karnıma bastırarak) her seferinde çok iyisin çok iyisin harika, hiç sorun yok dedi. o öyle dedikçe ben de rahatladım. sonra smear için örnek alıcam dedi, onu da aldı, onu alırken bir şey koydu biraz yanma var dedim, olacak, normaldir korkma gayet iyi gidiyorsun dedi. sonra ultrason yapıcam dedi onu da gösterdi, bizim aparatlara benzer bir şeydi ama ucu ışıklı, ben içime iyice itecek sanıyordum ama sadece girişe koydu sanki zerre kadar canım acımadı (belki de itti ama ben hiçbi sıkıntı hissetmedim). ekranda da her şeyi gösterdi. kistler varmış ama polikistik over demek için başka şikayetlerin de olması gerek, her şey gayet normal dedi. diğer şikayetlerim için göğüs ultrasonu ve bebek düşündüğüm için triod hormonu testi istedi. ancak onları reglden sonra yaptırmam gerekiyormuş. böylece muayene bitti. toplamda 20dk ancak içerde kalmışımdır. bu kadar kolay. geçenlerde soranlar olmuştu, umarım onlar için de bu anlattıklarım rahatlatıcı olmuştur. şimdi geçmişi okumaya dalayım, görüşmek üzere

canım normal bu herkeste aynı sorun var eşler alışıyo artık aslında bizi de kendilerini de üzmek istemiyolar galiba bu süreçte... üzülme sen yenince değişir her şey..

Evet canım sessizce doğru söylüyor bellki üstüne gelmek istemiyordur o olmadı mı üzülüyorsundur diye ama sen ilgiyi kesme yine de. Bence de yenince değişir bi an evvel kurtulursun inş. dua edelm birbirimze bu güzel günde.

slm kızlar.ya cok ozur dıleyerek bısey sormak ıstıyorum tecrubelı arkadslara.boşalma oldugunda sız o bosalmayı hıssedıyomusunuz.eşim bosaldıgında ben esıme soruyorum bosaldınmı dıye evet dıyor ama ben bısey hıssetmıyorum.kendı kendıme dusunuyorum acaba gırmıyrmu.kendımızı mı kandırıyoruz dıye dusunuyorum bazen.ama yuzde doksan oluyo.esım dıyo ıcındeyım dıyo.sızce hıssetmem gerekmıyormu yada yanlısmı bılıyorum.yardımlarınızı beklıyorum...

Son düzenleme:

Slm canım. Gıdıklanma gibi bi his oluyor bnde o geldgnde Sen o an hissetmiyor olablrsn bazı sebepleren dolayı :26: ama girmese dışına akardı canım :)

Slm canım. Gıdıklanma gibi bi his oluyor bnde o geldgnde Sen o an hissetmiyor olablrsn bazı sebepleren dolayı :26: ama girmese dışına akardı canım :)

of ya cok sıkılarak soruyorum ama mecbur.bunu baska kımseye soyleyememm sızden baska.)pekı en sonunda lavaboya gıttıgınde beyaz seffaf renkte bı akıntı oluyormu.bayag gelıyor bende. bu normalmı sızce

of ya cok sıkılarak soruyorum ama mecbur.bunu baska kımseye soyleyememm sızden baska.)pekı en sonunda lavaboya gıttıgınde beyaz seffaf renkte bı akıntı oluyormu.bayag gelıyor bende. bu normalmı sızce

Sıkılma hiç canım bizde yaşıyoruz aynı şeyleri. menilerden bahsediyorsun sanırım canım dışarı çıkıyorlar evet bu normal. ama eğer bebek düşünüyorsan 35-40 dk belinin altına bi yastık koyup uzan bacaklarını da kaldır. hemen çıkmaları sorun değil sanırım ama biraz yumurtaya ulaşmaları için beklememiz gerekiyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…