Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya cok korkoyorum dıorumya azarlarlar benı dıe korkuyorum o masa varya bana öcü gbi gelıo nası cıkım o masaya ben yaaaaaa

Korkma, anlayisli bi doktorsa azarlamaz.. ins anlayisli birine denk gelirsin.. eger muayene olmadiysan baktir kesinlikle.. durumundan bahset ama vajinusmusum de izin veremiyorum de.. egzrsiz baslicam ama bi anormallik varmi diye baktirmak istiyorum ama korkuyorum de.. bisey diyemez normalde!

ben egzersize gidiyorum ilerleyemiyorum da ya orda kaldm deli olcam( neden böyle oluyo anlamıyorum (

Hangi pozisyonda çalisiyon? Suan parmaginimi almaya çalisiyon canim bak parmagin içerdeyken kendini sk birak sk birak.. beklet sakinçikarma tamam? Sonra yavas yavas it.. bende niye ilerlemiyo diyordum ama itmiyodumki yeterince ilerlesin.. korkudan iste ittigmi saniyodum.. Derin nefes al burnundan agzindan verirken it parmagini yavas yavas.. gecek canim.. bak geçince çok rahatlicaksin biraz poponu kaldir parmagini itince düzlessin egimli olan yer

eevet yaa aynı dediğin gibi ittiğimi sanıyorum bn..itiyom itiyom bişeyin gttiği yok biraz gidiyo hissediyorum hatta nefes bile almadan bazen o kdr rahatlıkla itiyorum ki kayıyo gidiyo ..işde o kdr gerisi gelmiyo açılmıyo galiba o yüzden şimdi bi kahve - s..gara peşine gitcem egzersize kendimi hazırlamam lazım :)

aminnnnnnnnnnnnn inş hepimize

Biraz dagit kafani :) Bi nefeslik is cesaretini topla.. ordan bikere geçince Yöntemide anlicaksin nasil hissettiginide.. sonrasi kolaylikla gelir.. is orayi bikere geçmekte canim.. yapabilirsin.

Biraz dagit kafani :) Bi nefeslik is cesaretini topla.. ordan bikere geçince Yöntemide anlicaksin nasil hissettiginide.. sonrasi kolaylikla gelir.. is orayi bikere geçmekte canim.. yapabilirsin.

kız varya ittiriyom ittiriyom girmiyo dedim bnm ki bu kdr galiba daha gerisi yok!!!! :) orda bekletcem sık bırak sık bırak yapcam tamam kuşum saolasın ..

kız varya ittiriyom ittiriyom girmiyo dedim bnm ki bu kdr galiba daha gerisi yok!!!! :) orda bekletcem sık bırak sık bırak yapcam tamam kuşum saolasın ..

Ha bisey daha söylicem düz ittirmiyosun demi? orda tam degilde u seklinde bi egim var.. :) bunu burda soylemem bikaç kisiye oldu.. Yapacaksin biliyorum bizler güçlüyüzz

düz ittiriyorum hemen girişte mi o eğim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!

bak simdi ben oturarak yapiyodum parmakla çalistigimda.. Ve asagi dogru yani popoya dogru duz degil öyle giris yapiyodum az biraz ilerledigimde u gibi bi egim oluyodu (sanirim oturdugum için yari 'u' gibi oluyodu..) .. parmagini akisina birak anlicaksin... düz itme tabiki gitmez

Ben geldimmmmmmm dayanamadım hasretinze kocişim uyuyacakmış ezana kadar iyi oldu aynen öyle söyle tatlım korkut gözünü de incitmesin seni yksam hepimiz yolarız saçlarını

kızlar ne eğimi ya ben anlamıom :26: valla bravo yenenlere vaji..... anatomısını çözmüşler

Canim vaji egimli biraz pozisyondan pozisyona degisiyo tabi.. uzanarak yaptiginda egzersizi sanirim o egim kalmiyo.. ama ben oturarak yapiyodum baslarda ve duz ittigimde parmagimi gitmiyodu.. sonra anladimki meger duz sekilde degilde asagi dogru gideceksin, egzrsize basla anlarsin tatlim

tamam canım bnm ya valla bi eğim diyolar da ben onu çok ilerde sanıyodum...dur ben gidiyom öyle yapayım sonucu yazarım öpüldün..herkesss :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…