- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #106.961
Benim ki geldi o iftarını yapsın akşam görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi mucksssss
ya cok korkoyorum dıorumya azarlarlar benı dıe korkuyorum o masa varya bana öcü gbi gelıo nası cıkım o masaya ben yaaaaaa
ben egzersize gidiyorum ilerleyemiyorum da ya orda kaldm deli olcam( neden böyle oluyo anlamıyorum (
Hangi pozisyonda çalisiyon? Suan parmaginimi almaya çalisiyon canim bak parmagin içerdeyken kendini sk birak sk birak.. beklet sakinçikarma tamam? Sonra yavas yavas it.. bende niye ilerlemiyo diyordum ama itmiyodumki yeterince ilerlesin.. korkudan iste ittigmi saniyodum.. Derin nefes al burnundan agzindan verirken it parmagini yavas yavas.. gecek canim.. bak geçince çok rahatlicaksin biraz poponu kaldir parmagini itince düzlessin egimli olan yer
hayır canım vajiyi aralık ayında yenmiştim, nisanda hamile kaldım çok şükür
bi kaç ay alışmak için korunduk, sonra da çok beklemeden oldu çok şükür
Allah herkesi kurtarsın bu illetten tez zamanda bir an önce
teşekkür ederim kızlar
Allah size de versin en hayırlı şekilde inş
eevet yaa aynı dediğin gibi ittiğimi sanıyorum bn..itiyom itiyom bişeyin gttiği yok biraz gidiyo hissediyorum hatta nefes bile almadan bazen o kdr rahatlıkla itiyorum ki kayıyo gidiyo ..işde o kdr gerisi gelmiyo açılmıyo galiba o yüzden şimdi bi kahve - s..gara peşine gitcem egzersize kendimi hazırlamam lazım :)
aminnnnnnnnnnnnn inş hepimize
Biraz dagit kafani :) Bi nefeslik is cesaretini topla.. ordan bikere geçince Yöntemide anlicaksin nasil hissettiginide.. sonrasi kolaylikla gelir.. is orayi bikere geçmekte canim.. yapabilirsin.
kız varya ittiriyom ittiriyom girmiyo dedim bnm ki bu kdr galiba daha gerisi yok!!!! :) orda bekletcem sık bırak sık bırak yapcam tamam kuşum saolasın ..
Ha bisey daha söylicem düz ittirmiyosun demi? orda tam degilde u seklinde bi egim var.. :) bunu burda soylemem bikaç kisiyeoldu.. Yapacaksin biliyorum bizler güçlüyüzz
düz ittiriyorum hemen girişte mi o eğim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
düz ittiriyorum hemen girişte mi o eğim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
tamam ben 2 senedır evlı oldugmu ama ılıskıye gremedıgmı soylesem ve anatomık bı sorunum olup olmadıgnı ögrenmek ıstedıgmı soylıcem ve sakıııııın oraya bse sokma dıcemyoksa seni çiftelerim diiiiim bari bde
kızlar ne eğimi ya ben anlamıom :26: valla bravo yenenlere vaji..... anatomısını çözmüşler
bak simdi ben oturarak yapiyodum parmakla çalistigimda.. Ve asagi dogru yani popoya dogru duz degil öyle giris yapiyodum az biraz ilerledigimde u gibi bi egim oluyodu (sanirim oturdugum için yari 'u' gibi oluyodu..) .. parmagini akisina birak anlicaksin... düz itme tabiki gitmez
tamam canım bnm ya valla bi eğim diyolar da ben onu çok ilerde sanıyodum...dur ben gidiyom öyle yapayım sonucu yazarım öpüldün..herkesss :)
Ben geldimmmmmmm dayanamadım hasretinze kocişim uyuyacakmış ezana kadar iyi olduaynen öyle söyle tatlım korkut gözünü de incitmesin seni yksam hepimiz yolarız saçlarını
ayyy saol sekerımmkız ne yemek yaptın cnm
pilav mer.corbsı bide tavuk sote yaptm canm he bi de salata bizim ki diyette ama bgün oruclu diye torpil geçtm
allah kabul etsın cnm eşinin orucunuuffffff sıkıldım cnm ya bende bı egzersızlere baslasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?