- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.001
slm kızlar.ya cok ozur dıleyerek bısey sormak ıstıyorum tecrubelı arkadslara.boşalma oldugunda sız o bosalmayı hıssedıyomusunuz.eşim bosaldıgında ben esıme soruyorum bosaldınmı dıye evet dıyor ama ben bısey hıssetmıyorum.kendı kendıme dusunuyorum acaba gırmıyrmu.kendımızı mı kandırıyoruz dıye dusunuyorum bazen.ama yuzde doksan oluyo.esım dıyo ıcındeyım dıyo.sızce hıssetmem gerekmıyormu yada yanlısmı bılıyorum.yardımlarınızı beklıyorum...
slm kızlar.ya cok ozur dıleyerek bısey sormak ıstıyorum tecrubelı arkadslara.boşalma oldugunda sız o bosalmayı hıssedıyomusunuz.eşim bosaldıgında ben esıme soruyorum bosaldınmı dıye evet dıyor ama ben bısey hıssetmıyorum.kendı kendıme dusunuyorum acaba gırmıyrmu.kendımızı mı kandırıyoruz dıye dusunuyorum bazen.ama yuzde doksan oluyo.esım dıyo ıcındeyım dıyo.sızce hıssetmem gerekmıyormu yada yanlısmı bılıyorum.yardımlarınızı beklıyorum...
canım cok tskler benı aydınlattıgın ıcın.bebıs ıstıyoruz tabı hemde cok gercı daha yenı yendım 10 gundur .ama olsun artık bebıs gelsınDDDD canım sen ne asamadasın?
Ama bi saniye ya yanlış mı anladım acaba ? sen eşinin bş.ldgını mı hissetmiyorsun ? yoksa sen içnde oldugunu mu hissetmiyorsun ? onu bi açıklığa kavuşturalım önce :) o beyaz sıvı eşin içine geldikten sonra geliyor di mi doğru anladım?
yok canım eşim ıcımde bosaldıgı zaman bosaldıgını hıssetmıyorum.ıcınde oldugunu bılıyorum ama bosaldıgnı hıc hıssetmıyorum.hıssedılırmı onu bıle bılmyorum gercı
yok canım eşim ıcımde bosaldıgı zaman bosaldıgını hıssetmıyorum.ıcınde oldugunu bılıyorum ama bosaldıgnı hıc hıssetmıyorum.hıssedılırmı onu bıle bılmyorum gercıevet canm esim bosaldıgında lavaboya gıttıgımde sıvı gelıyor..
Bana diyosun sanırım canm. ben vajili değilim kuzenm içn arastırma yaparken buldum burayı bırakamıyorum 2 -3 gündür burdayım baya sevdim burayı =) kızlara deneymlerimden bahsedip rahatlatmaya çalısıyorum kendmce :) seni de tebrk ederim canım ne güzel yenmişin darısı diğer arkadaşlarımıza inş. bebişin haberini de verirsin umarım bi an evvel
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.
Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.
Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.
Azcık anlatır mısınız ?
ben hissediyorum canim bi sıcaklık hissediyorum o an içimde
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.
Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.
Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.
Azcık anlatır mısınız ?
hadı ya demek kısıden kısıye degişiyormus öyleyse bu durum :=)
aynen canim kisiden kisiye degisiyor :) ee nasil alistin mi iliskiye peki rahat yapabiliyormusun ? 10 gun olmus yeneli sanirim ?
evet canm ya allha şukur rahat oluyo.alıstım cok.sıra geldı bebıs calısmalarına allh bı de onu bıze nasıp etse baska bısey ıstemem artık.saglıklı bi bebis istıyoruzz..canm sen de yendın dımı ne kadarlık evlıydın
evet canm ya allha şukur rahat oluyo.alıstım cok.sıra geldı bebıs calısmalarına allh bı de onu bıze nasıp etse baska bısey ıstemem artık.saglıklı bi bebis istıyoruzz..canm sen de yendın dımı ne kadarlık evlıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?