Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynısı bende de oluyor canım hiç bişey hissetmiyorum boşaldığında.Ayrıca hepsi içinde olduğu için bi süre sonra hepsi akıyor

Ama bi saniye ya yanlış mı anladım acaba ? sen eşinin bş.ldgını mı hissetmiyorsun ? yoksa sen içnde oldugunu mu hissetmiyorsun ? onu bi açıklığa kavuşturalım önce :) o beyaz sıvı eşin içine geldikten sonra geliyor di mi doğru anladım?

Son düzenleme:
canım cok tskler benı aydınlattıgın ıcın.bebıs ıstıyoruz tabı hemde cok gercı daha yenı yendım 10 gundur .ama olsun artık bebıs gelsın DDDD canım sen ne asamadasın?

canım cok tskler benı aydınlattıgın ıcın.bebıs ıstıyoruz tabı hemde cok gercı daha yenı yendım 10 gundur .ama olsun artık bebıs gelsın DDDD canım sen ne asamadasın?

Bana diyosun sanırım canm. ben vajili değilim kuzenm içn arastırma yaparken buldum burayı bırakamıyorum 2 -3 gündür burdayım baya sevdim burayı =) kızlara deneymlerimden bahsedip rahatlatmaya çalısıyorum kendmce :) seni de tebrk ederim canım ne güzel yenmişin darısı diğer arkadaşlarımıza inş. bebişin haberini de verirsin umarım bi an evvel

yok canım eşim ıcımde bosaldıgı zaman bosaldıgını hıssetmıyorum.ıcınde oldugunu bılıyorum ama bosaldıgnı hıc hıssetmıyorum.hıssedılırmı onu bıle bılmyorum gercı evet canm esim bosaldıgında lavaboya gıttıgımde sıvı gelıyor..

Son düzenleme:
yok canım eşim ıcımde bosaldıgı zaman bosaldıgını hıssetmıyorum.ıcınde oldugunu bılıyorum ama bosaldıgnı hıc hıssetmıyorum.hıssedılırmı onu bıle bılmyorum gercı

Dedim ya bnde hafif bi gıdıklanma oluyor :) bi problem oldugunu sanmıyorum bi arkadasta demş hissetmyorm diye belki de benmki anormaldir

Dışarıya cıkmaları normal hareket ediyoruz sonuçta. su gibi bi şey bnde onlar cıktımı bebek olmayacak sanıyordum ama 1 damla bile yetiyormuş meğer boşa üzülmüşüm cahillik işte öğreniyoruz her gün yeni bi bilgi :)

hmm anladım canım tsk ederım ıyıkıde burdasın.emın ol yardımların dokunuyo.D kuzenınden allh razı olsun.)buarada tez zamanda kurtulur kuzenın bu durumdan

Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Sizler olmasanız kimden öğrenecektik bu deneyimleri.

Benim durumumu biliyorsunuz geçtiğimiz saatlerde anlatmıştım.

Şimdi bir sorum var. Kan ne zaman gelir ? Ne hissederim ? bazılarında kan gelmeyebilirde. Ayna da baktım vaji p..s i alacak derecede esnemiş.Zaten içime aldım bir kısmını sadece o bir noktada zorlandım ama zaman zaman bir iki git gelde orayı atlattık. Nefes alıp verdim.Kasılmamaya çalıştım.

Azcık anlatır mısınız ?

merhaba

egzersiz yapmamız sebebi ile biz vajiyi genişletiyoruz. bu durumda bazı arkadaşlarımızda hiç kırmızı gelmeyebiliyor.

ben hissediyorum canim bi sıcaklık hissediyorum o an içimde

offfff kızlar yaaaa cnm sıkıldı ya aslında anneciğim ne bılsın yat aşşa hiç ırganma dio :84::84: cok guldurdu benı burdan bahsettım anlatıom ama algılamıo kadın ne anlasın kızım dio parmak la parmakla uğrasıp kendını bozacana kadar kocanla yatsana yarın oldugunda kız degılsın der sana dıo annecıgım benım nasılda korkuyo offff iyice karıstımmm ben :97::97:

canim bende kan hiç gelmedi 6 kez deneme yaptik hiç birinde gelmedi egzersizler sayesinde kendimizi kasmamayi rahat birakmayi ogreniyoruz bide vaji esniyor

aynen canim kisiden kisiye degisiyor :) ee nasil alistin mi iliskiye peki rahat yapabiliyormusun ? 10 gun olmus yeneli sanirim ?

evet canm ya allha şukur rahat oluyo.alıstım cok.sıra geldı bebıs calısmalarına allh bı de onu bıze nasıp etse baska bısey ıstemem artık.saglıklı bi bebis istıyoruzz..canm sen de yendın dımı ne kadarlık evlıydın

İnsallah en kisa zmnda bebisine kavusursun canim.. Ben 7 bucuk aylik evliyim canim sen ne kdrlik evlisin? Yas kac:)

İnşallah bende tam yenerim de aranıza katılırım belki yendimde anlamadım ki çalışmalara devam kısa bir sürede atlatacağım inşallah.

umut86 canım eşim mesela benim egzersiz yaptıgımı bilio anlattım ona herşeyi. O da bişi olursa olsun yeter ki bu illeti yenelim dedi. Bişi olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…