Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar hayırlara vesile olur ınşallah.bu gece bol bol dua edin. umarım yenmeye çalışan herkes bunu başarır. bu sorunun insanı ne hale getirdiğini iyi bilirim. toplumda kadınların arasında otururken hep düşünürdüm herkes yapıyo ben neden yapamıyorum diye psikolojim çok bozulmuştu.benim eksiğim ne diyordum.bu sorunu aştığımdan beri kendimi tam bir kadın gibi hiisediyorum.hepiniz için bu gece dua edeceğim:)

senı kıskandım bende kg verdım verıcemte işte heryerde peşindeyım :) hadı uyucam sende uykuya :)

buralar karışmış yaa neler olmuş böyle oku oku gözlerim yuvasından fırladı resmen :))
egzersiz yapan ben varımmmmmmm....ELVANNNNN , oldu yafrum bu sefer ikinci boğuma kdr gıcık bişeyle o da biticek duşa giriyim namaz kuran okurum diyodum dur dedim bi daha deneyim millet nerde egzersiz die bas bas bağıorıyo şunlara bi müjde vereyim dedim oldu bu sefer bnm oramın devamı varmış ( ben bulamıyodum varmş.......................:))))

oh bea nesem yerine geldiii sonunda geçtinnnnnnnn nasil yaptin peki aci yok demii demistm sanaaa çok sukur ya

senı kıskandım bende kg verdım verıcemte işte heryerde peşindeyım :) hadı uyucam sende uykuya :)

vermıs verecegı kıloları hala kıskandım dıyoo yaaaaaa

ben nıhat hatıpoglunu ızlıyorumreglıyım elım kolum baglı oturuyorum barı onu dınlım sevıyorum adamı konusması benı rahatlatıyo ...yarın aksam kınamız var sabahtan ıtıbaren yokum ozle ıste benı hıhhhh

elvan..çiçekrose...sela...sessizkimsesiz..snowflaken...çileklipuding...aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayınn bu arkadaşlardan çok yardım alıyorum kimse bi yere gitmesin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
sizi sefiyorumn kıslarrrrrrrrrrr..................

oranın devamı olduguna sevındım

cok yasa emi guldurdun benı (kızma ama bana)

mujdenle neselendı bak burası devam et supersın

olmayan kgları vermeye calısan delıyım işte:) bu arada esımde nıhat hocayı acmıs ızlıyor :)
ogluda aynı babası gıbı hıc ızledınmı bılmıyorum bır kere den kgeldı babaya bukadar benzemek masallah ..
bende yarın doktordayım sende benı özle banane

oh bea nesem yerine geldiii sonunda geçtinnnnnnnn nasil yaptin peki aci yok demii demistm sanaaa çok sukur ya

yo vala acı olmadı son bi nefes son nefes bi de aklıma şey geldi buraya gel olmadı yaz üffff uyuz kız bişeyi de yap beeeeeeeeeeeeeeee dicekler bi daha hadi git dene dicekler bkliyoz dicekler olsunda bari ii haber verim dedim burayı düşündüm elime baktım ya allah valla olduuuuuuu :))

Hadi bakalım bu gece dua et bizleri de unutma, devamı var tabi Allah çok güzel bir hesapla yaratmış inan ben bu illetten kurtulduğum halde hala aklım almıyor anotomik olarak bölgeye baktığımda küçük görünüyor ama penis içimde nereye değdiğini bile hissetmiyorum adeta koca bir boşlukta...önemli olan ilk birşey sokmak gerisi çok hızlı gelecek ve sen de burada yardımcı olacaksın ben her defasında diyorum yine diyorum biri bana 2 ay önce aşacan dese herşeye inanır ona inanmazdım çok şükürki tahmin ettiğimden daha kolay aştım herkese aşmak nasip olsun bu mübarek gecede dualarınızdan eksik etmeyin nolur..

evet saıt dı ısmı sanırım 1 saat once kaynım ızlettı netten kendınden cok sesı benzyor:)

ne doktoruu balımm yınee dişmi?

mesajın cok ıyı geldı canım okadar ıcten bır mesajkı nelerı bılmeyıp nelerın bos yere korkusunu cekıyoruz bak bırde yen ozman daha ıyı anlıcaksın :)

seni unuttum kuşşşşş sende gitmeeeeeee :)))

ben gıtmekmı yüzsüzüm ben kapıdan kovulsam bacadan gırerım emın ol balım burayı kolay kolay bırakmam
5 yılın ustune hem can dostlar kazandım hem bana yardımcı olundugu gıbı olmaya calısıtm olucamda kurtulusun yok yanı :)

bende yendigim gun siteye girip basardim yazma heycaniyla yendim.. çok etkisi oldu valla
çok iyi yapmissin üstüne gitmek gerekiyo.. bundan sonrasi kolayca gelcektir canim ins.. Hergün egzersiz yap aksatma olurmu 1 saat yapabilirsen 2 saat

valla varmış ...bi krem sormuştum baktım ama görmemiş kimse ismini de unuttum yaaa....

anestol sormustun:)belıt yanıt vermıstı ama bnde verım:)

aestol kullanmadım ama uyusturucu dıye anımsıyorum sen son asamadsın bence sadece jel kullan ama uyusturmak ıstyrsan kullanabılırsın

ettim tatlım herkese dua ettim yalvardım allahım herkese bütün müslüman kardeşlerime yardım et diee...amin :)

tamam elvancım saolasın valla çok makbule geçti bi de kocişimle deneyebilsem son denileni denicektim bu gece uyuyakaldı :)) neyse iki gündür egzersize devam ediyom yarında devam inş..daha ilerlemiş dönerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…