- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.141
valla varmış ...bi krem sormuştum baktım ama görmemiş kimse ismini de unuttum yaaa....
anestol sormustun:)belıt yanıt vermıstı ama bnde verım:)
aestol kullanmadım ama uyusturucu dıye anımsıyorum sen son asamadsın bence sadece jel kullan ama uyusturmak ıstyrsan kullanabılırsın
tamam elvancım saolasın valla çok makbule geçti bi de kocişimle deneyebilsem son denileni denicektim bu gece uyuyakaldı :)) neyse iki gündür egzersize devam ediyom yarında devam inş..daha ilerlemiş dönerim :)
mesajın cok ıyı geldı canım okadar ıcten bır mesajkı nelerı bılmeyıp nelerın bos yere korkusunu cekıyoruz bak bırde yen ozman daha ıyı anlıcaksın :)
ben gıtmekmı yüzsüzüm ben kapıdan kovulsam bacadan gırerım emın ol balım burayı kolay kolay bırakmam
5 yılın ustune hem can dostlar kazandım hem bana yardımcı olundugu gıbı olmaya calısıtm olucamda kurtulusun yok yanı :)
Sen bilirsinde bence biraz daha egzersiz yap.. hayal kirikligi yasayipta soguma egzersizdende.. ya unutuyorum ksra bakmadaparmakla çalisiyodun demi EN AZ iki parmak yap cnm bence
evet canım doktorla bu ara bayagı kankı olucaz :)evet saıt dı ısmı sanırım 1 saat once kaynım ızlettı netten kendınden cok sesı benzyor:)
ne doktoruu balımm yınee dişmi?
bırakmayın zaten yaa ben de çok soru soruyorum ama inanın deniyorum ..özellikle yeni öğrendiklerimi çok deniyoum vücudumu tanıdım resmen bni birebir görsenmiz o kdr alıştım ki şimdi şurda şu oluyo şöyle olucakmış die anlayabiliyorum yapamadıklarımı da sölüyorum zaten burda yeni bişe söylüyosunuz ya o zamn demek herşey bitmemiş diyorum kocişime kızlar bugün de başka bişe önerdi ertesi güne yine bi umut oluyo ...saolun valla herkes çok saolsun ..
emla yada anestol sormuştun galiba, ben tekniğini bilmeden hepsini kullanmıştım yaramamıştı tabi ama egzersizlerimde emla kullandım lokal anestezik. herhangi birini alabilirsin ben emlayı aparatımın ucuna nohut kadar koyup oraya dayardım kaslara kadar zaten o kaslar uyuşunca his olmuyor belki de tamamen psikolojik olarak daha rahatlıyor bilinçaltı, ben hala ilişki öncesi aparatımla sürüyorum giriş kaslarına ama nohut kadar yetiyor
ben parmakcıyım :)) söylemedimö bugün burda iki parmak da yaptım kiiii :)) biraz oldu o da ama azzz o yüzden demedim ..
aa görmedim nası anlatım k.bakmayın yaa anestol uyuşturucu demek ağda da duymuştum ya öle bişe sanırsam tşk ediyorum saol ..
sanırım bn bunu alıcam ...oşuma gitti bu fikir yaa psikolij de rahatlatabilir doru diyosun..saol cnm..
Niye söylemiyon kiz biraz olmasi bile biseyyarin ozaman tek parmakla baslarsin sonra iki parmagi rahat almaya çalisirsin canim, baktin rahat aliyosun iki parmaginla makas hareketi yaparsin hadi bakalim yakindir güzel haberlerin
rıca ederım
avatarın cıcekrosenın eskı avatarı hep o sanıyorum ılkte:)
ınsallah ona ugur getırdıgı gıbı sanada ugur getırır
elvan..çiçekrose...sela...sessizkimsesiz..snowflaken...çileklipuding...aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayınn bu arkadaşlardan çok yardım alıyorum kimse bi yere gitmesin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
sizi sefiyorumn kıslarrrrrrrrrrr..................
Karismak gibi olmasin ama bence gerek yokkisnra bide onu birakma derdiyle ugrasirsin bence kayganlastirici yeterli cnm.. bak aci hissetmedim diyosun.. benim doktorumda tavsiye etmemisti.. çekmecemde hala duruyo hiç açilmamis.. iyiki bulasmadim.. bulassydim simdide nasil birakacam derdine düserdim.. sen bilirsin yinede bence senin ihtiyacin yok yani
öyle mi diyosun ...bilmm ki zor oluyo dimi bişeye alışnca da .. ben yine bildiklerimi deniyim hiç olmadı onu da en sona bırakayım en iyisi...
sanırım bn bunu alıcam ...oşuma gitti bu fikir yaa psikolij de rahatlatabilir doru diyosun..saol cnm..
bayılıcam uykusuzluktan hepınızı cok opuyorum ıyı geceler tum dualarınızz kabul olur ınsallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?