Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla varmış ...bi krem sormuştum baktım ama görmemiş kimse ismini de unuttum yaaa....

emla yada anestol sormuştun galiba, ben tekniğini bilmeden hepsini kullanmıştım yaramamıştı tabi ama egzersizlerimde emla kullandım lokal anestezik. herhangi birini alabilirsin ben emlayı aparatımın ucuna nohut kadar koyup oraya dayardım kaslara kadar zaten o kaslar uyuşunca his olmuyor belki de tamamen psikolojik olarak daha rahatlıyor bilinçaltı, ben hala ilişki öncesi aparatımla sürüyorum giriş kaslarına ama nohut kadar yetiyor

anestol sormustun:)belıt yanıt vermıstı ama bnde verım:)

aestol kullanmadım ama uyusturucu dıye anımsıyorum sen son asamadsın bence sadece jel kullan ama uyusturmak ıstyrsan kullanabılırsın

aa görmedim nası anlatım k.bakmayın yaa anestol uyuşturucu demek ağda da duymuştum ya öle bişe sanırsam tşk ediyorum saol ..

tamam elvancım saolasın valla çok makbule geçti bi de kocişimle deneyebilsem son denileni denicektim bu gece uyuyakaldı :)) neyse iki gündür egzersize devam ediyom yarında devam inş..daha ilerlemiş dönerim :)

Sen bilirsinde bence biraz daha egzersiz yap.. hayal kirikligi yasayipta soguma egzersizdende.. ya unutuyorum ksra bakmada parmakla çalisiyodun demi EN AZ iki parmak yap cnm bence

bırakmayın zaten yaa ben de çok soru soruyorum ama inanın deniyorum ..özellikle yeni öğrendiklerimi çok deniyoum vücudumu tanıdım resmen bni birebir görsenmiz o kdr alıştım ki şimdi şurda şu oluyo şöyle olucakmış die anlayabiliyorum yapamadıklarımı da sölüyorum zaten burda yeni bişe söylüyosunuz ya o zamn demek herşey bitmemiş diyorum kocişime kızlar bugün de başka bişe önerdi ertesi güne yine bi umut oluyo ...saolun valla herkes çok saolsun ..

kızlarr, yeni evliler lütfen egzersiz yapın, cicim cicimken yenin, daha sonra eşler iyice soğuyor buda bizdeki duygusal açlığı büyütüyor, böyle olunca bu adam için mi yenicem diyorsunuz, halbuki eşinizi o hale getiren vajinismus, hele bir onu yenin. hem eşinizi mutlu edin, hem de siz büyük bir rahatlama yaşayın. Cinsellik bizim için de önemli, hayattan zevk almamız için hem de evliliğimiz için önemli. Vajinismusu yendikten sonra da eşimizle aramızda sorunlar olacak, tartışmalar olacak ama inanın dahaa çabuk tatlıya bağlanacak . Bu yüzden egzersiz egzersiz diyoruz. Ha bunlar benim düşüncelerim değil birebir psikiyatristlerin söylediği şeyler. Ortadan daldım ama forum amacını aşıyor, biz size egzersiz yaptırmak için burdayız ve siz başlamazsanız kimse size yardım edemez , geriye kalan tartışmalara girmicem, lütfen herkes burdan faydalanmaya yada burda faydalı olmaya çalışsın

evet saıt dı ısmı sanırım 1 saat once kaynım ızlettı netten kendınden cok sesı benzyor:)

ne doktoruu balımm yınee dişmi?
evet canım doktorla bu ara bayagı kankı olucaz :)

canım cekınme herzaman sor paylaş anlat muhakkak bırı yardımcı olur dedıgın gıbı bazen bırının yazdıgı cumleden bır kelıme bıle okadar farklı seylere vesıle oluyorkı
an ve an neler yasıcagımızı hep anlatıyordu yenenler benım yenme arıfemde ve o dedıklerını hep yasadım o an ve denılenlerı uyguladım yavasla bekle derın nefes al yavas ılerle vs..
bunları hep oan uyguladım burayı bılmesem o an anında esımı ıter kacar korkardım ama kızlarda yasadı bu normal sonrası bıtıcek gıdıcek derken bı baktım yenmısım :)
ınsallah hep umudun oluruz sende baskalarının

sanırım bn bunu alıcam ...oşuma gitti bu fikir yaa psikolij de rahatlatabilir doru diyosun..saol cnm..

ben parmakcıyım :)) söylemedimö bugün burda iki parmak da yaptım kiiii :)) biraz oldu o da ama azzz o yüzden demedim ..

Niye söylemiyon kiz biraz olmasi bile bisey yarin ozaman tek parmakla baslarsin sonra iki parmagi rahat almaya çalisirsin canim, baktin rahat aliyosun iki parmaginla makas hareketi yaparsin hadi bakalim yakindir güzel haberlerin

sanırım bn bunu alıcam ...oşuma gitti bu fikir yaa psikolij de rahatlatabilir doru diyosun..saol cnm..

Karismak gibi olmasin ama bence gerek yokki snra bide onu birakma derdiyle ugrasirsin bence kayganlastirici yeterli cnm.. bak aci hissetmedim diyosun.. benim doktorumda tavsiye etmemisti.. çekmecemde hala duruyo hiç açilmamis.. iyiki bulasmadim.. bulassydim simdide nasil birakacam derdine düserdim.. sen bilirsin yinede bence senin ihtiyacin yok yani

Niye söylemiyon kiz biraz olmasi bile bisey yarin ozaman tek parmakla baslarsin sonra iki parmagi rahat almaya çalisirsin canim, baktin rahat aliyosun iki parmaginla makas hareketi yaparsin hadi bakalim yakindir güzel haberlerin

iki parmk makas onu bilmiyodum yaaa...tmm yarın da yapcam yazamayabilirim büyük ihtimal h.sonu evde deilim canım ama gündüz yapıcam onu da ayyyyy çok gaza geldim yine yapıcam yapıcam yapıcam öpüyorum seni....

anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. gönlünü ferah tut

öyle mi diyosun ...bilmm ki zor oluyo dimi bişeye alışnca da .. ben yine bildiklerimi deniyim hiç olmadı onu da en sona bırakayım en iyisi...

ben dr.a da gittiğimde emla ile çalıştırmaya çalışmıştı ama çok bol sürmüştü ve yakmıştı içimi ama ben nohut kadar sürüyorum yetiyor uyuşturuyor ama emlasız ne egzersiz nede ilişki denemedim benim gibi çok zor kişilere tavsiye ederim ama sen parmakla çalışıyorsun mutlaka parmakla egzersiz yapıp aşmış birine de sor ben dilatörlerle çok güzel randıman aldım parmakla çalışmadaki hissi bilmiyorum neticede zaten orayı kasmadığın sürece acı vb.yok ama emla ile uyuştuğunda da kasabiliyorsun bunu bilde şimdi parmakla çalışırken orayı uyuşturcan ama parmağında his var pek bişey değişir mi buyüzden parmakla çalışana danışıp kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…