- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.101
Canim yarisindan fazlasini almissin bu is bitmistiremin olabilirsin esin öyle dediyse
Bidahakine o azicik kalan kismide alirsn canim Tebrik ediyorum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr 2. gelin BENBENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe haydi halayaa
bende cok ozledim senibende regliyim eli kulagindadir yarin biter heralde benimkide full dewam canimmm
kızlar esımle namaz kılıp kuran okuduk sızlere özel dua ettım
rabbım bana dogdurdugun o güneşi burdakı tum kardeslerımede doğur
nılayımın yuzunu guldur pesınden benı :)
herkesın ne sıkıntısı var ise Rabbıme ayandır sıkıntılarını gıder Rabbim
hamıle kardeslerımıze saglıklı sorunsuz dogum nasıp eyle...
hepınızı dua ıle opuyorum kızlar cekınıp soru soramıyanlar özel bırsey sormak ısteyenler
her daım özelım acık yardımcı olmaya calısırım lutfen gızlı okuyucular yazmaya cekınıyorsanız özel atın
ısımlerınızı desıfre etmeyız ozelden destek oluruz korkup kacmayın benım gıbı 5 yılınız dıger arkadaslarım gıbı 3 .. 10 yılınız bosa gıtmesın
hayırlı geceler hayırlı kandıller can kardeşlerım
gıdıyo gıdıyooo
gelsın tabıı yaa 4 yıl oldu bebek hasretınden yandım tutstum
tamam cnm sanada bıdaha sormam okumadıgmızı nerden bılıosunuz buda ılgınc haa tekrar soruyoruz ondanmı cunku bırerbır daha rahatlatıoda ondan cnm bız zaten normalız herseyımız pıskolojımız buraya oyle takılmaya geldık sızı mesgul edıoruz afedersınız yaaa zamannızı caldık lutfen cvp vermeyı kendıne haksızlık gören vermesınn sela bıdaha sormam sanada zamanını caldıgım ıcınde hakkını helal et
:) Peki öyle istiyorsan benim gözümde kurtuldun ama..canım benim çok sağol ya,Allah razı olsun senden,ama dur daha halay çekmeyin, tam bitsin bu iş o zaman doya doya oynarız
Kızlar bu derdi ancak çeken bilir,allah hepinizin yardımcısı olsun,benimki 9ay sürdü,9ay bakire kaldım düğünden sonra.size söylemek istediğim bişey var,o dokuz ayın sonunda eşimle birlikte olduğumda yatakta ağladım hıçkıra hıçkıra,bana yıllarca felaket ilk gece hikayeleri anlatanların,yok biber gibi yandı,yok 3gün oturamadım,yok bizim falanca kanaması durmadığından hastanelik oldu diyenlerin allah belasını versin diye ağladım,bu muymuş benim korktuğum,kendime hayatı zehir ettiğim dedim,acı macı yoktu allahım kandırılmıştım.
Çapa tıp fakültesine gitmiştik eşimle tedavi için,orda bi kız gördüm 5yıllık evli bakire,öyle salmış kendini,öyle halinden memnun umursamaz ki,görümcem ısrar etti de geldim amaaan diyor,allahım dedim ben böyle olmıycam ben aşıcam ben onun kadar pasif değilim dedim işte yenmeme sebep olan doktor değil o kızdır
olayin kisisellestirilmesine mana verememekle birlikte gereksiz alinganliklardan kacinmak lazim.
ha simdi ben yeneli daha bir ay bile olmadi, yolun basindakilerle de empati kurabiliyorum zira 6.5 sene bu durumdaydim. egzersiz yapanlar artik var mi bilemiyorum cünkü arada kayniyor. ve sanirsam yenmis durumda olanlarin sayisi egzersiz yapanalardan da fazla. bu da bir etken ama ayni zamanda vefa tanimi. elbet önceyi de sonrayi da yasamis biri olarak öncenin durumunun daha zor oldugunu anlayabiliyor insan. ilk basta lütfen egzersiz yapanlar bu duvakli avatar fikrini bir düsünsünler, bize bas melekler duvak taktirtti - belki takip ederken de onlar icin rahat oldu ve bizleri de motive etti. acik acik raporlar da yazilsin. elbet de muhabbet de olacak ama karsilikli diyaloglar halinde olunca zor oluyor. burasi decharge olmak icin de birebir ama topic vajinismusu yenmeye dair tecrübeler, o kadar acik ki konu disi sohbete de ihtiyac var, ya sohbet odasi talep edelim, ya da msnde group kuralim. isteyen kaynanayi cekistirsin (basta ben), isteyen yemek pisirmesi gerektigini oradan belirtsin.
Helal !!! non stop alisana kadar düzenli olsun kaçmak yokk
oh beherkese selamlar kandılınız mubarek olsun gecmısı okumakdan gozlerım yoruldu üç gundur gıremedım anca selam verebıldım pardone :) bende egzersıze baslamıstım ama yarım kaldım devam edıcez tabı
canim asagida cetvel var ama anlamadimkac kilosunn kac kilo verdin ozel degilse eger
ne ozelı tatlım yaa:)
83.4 tum 78.4 e dustum 5 kılo verdımbugun20.gunum
ya allahım ınanmıorum sadece kendımızlemı ılgılensın beklıoruzgecmıse bı bakın neden cvp vermıonuz dıe bı soru varmı neyse tamam kapatıcam ama ben en cok selanın benı anlamasını beklerdım cunku oo benım nasıl bı cıkmazda oldugmu nelerden medet umdugmu ve esımle neler yasadımı ben ona yazmıstım neyse yaaaa kızlar hepınıze ıyı kandıller rabbım benı ve herkesı kurtarsın allahım duy sesımı rabbım bittim artık
waooww suuper kilo vermessin kiz 20 gundeeeakapunktur yaptirdim diordun dime? onun yaninda diyet fln yapiyormusun? yoksa ztn istahsizlik mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?