Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olayin kisisellestirilmesine mana verememekle birlikte gereksiz alinganliklardan kacinmak lazim.
ha simdi ben yeneli daha bir ay bile olmadi, yolun basindakilerle de empati kurabiliyorum zira 6.5 sene bu durumdaydim. egzersiz yapanlar artik var mi bilemiyorum cünkü arada kayniyor. ve sanirsam yenmis durumda olanlarin sayisi egzersiz yapanalardan da fazla. bu da bir etken ama ayni zamanda vefa tanimi. elbet önceyi de sonrayi da yasamis biri olarak öncenin durumunun daha zor oldugunu anlayabiliyor insan. ilk basta lütfen egzersiz yapanlar bu duvakli avatar fikrini bir düsünsünler, bize bas melekler duvak taktirtti - belki takip ederken de onlar icin rahat oldu ve bizleri de motive etti. acik acik raporlar da yazilsin. elbet de muhabbet de olacak ama karsilikli diyaloglar halinde olunca zor oluyor. burasi decharge olmak icin de birebir ama topic vajinismusu yenmeye dair tecrübeler, o kadar acik ki konu disi sohbete de ihtiyac var, ya sohbet odasi talep edelim, ya da msnde group kuralim. isteyen kaynanayi cekistirsin (basta ben), isteyen yemek pisirmesi gerektigini oradan belirtsin.

Canim yarisindan fazlasini almissin bu is bitmistir emin olabilirsin esin öyle dediyse
Bidahakine o azicik kalan kismide alirsn canim Tebrik ediyorum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr 2. gelin BENBENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe haydi halayaa

canım benim çok sağol ya,Allah razı olsun senden,ama dur daha halay çekmeyin, tam bitsin bu iş o zaman doya doya oynarız

allah kabul etsın canım arkadassım hıc unutmazmış benı

Kızlar bu derdi ancak çeken bilir,allah hepinizin yardımcısı olsun,benimki 9ay sürdü,9ay bakire kaldım düğünden sonra.size söylemek istediğim bişey var,o dokuz ayın sonunda eşimle birlikte olduğumda yatakta ağladım hıçkıra hıçkıra,bana yıllarca felaket ilk gece hikayeleri anlatanların,yok biber gibi yandı,yok 3gün oturamadım,yok bizim falanca kanaması durmadığından hastanelik oldu diyenlerin allah belasını versin diye ağladım,bu muymuş benim korktuğum,kendime hayatı zehir ettiğim dedim,acı macı yoktu allahım kandırılmıştım.
Çapa tıp fakültesine gitmiştik eşimle tedavi için,orda bi kız gördüm 5yıllık evli bakire,öyle salmış kendini,öyle halinden memnun umursamaz ki,görümcem ısrar etti de geldim amaaan diyor,allahım dedim ben böyle olmıycam ben aşıcam ben onun kadar pasif değilim dedim işte yenmeme sebep olan doktor değil o kızdır

canım yanlıs anladın sen bu uyarılar a alınma 10000lerce sayfa var ve her 100 sayfadan sonra basa dönuluyo aynı sorular tabıkıde sorucaksın bızde sana elımzden geldıgınce yardımcı olucaz

oh be herkese selamlar kandılınız mubarek olsun gecmısı okumakdan gozlerım yoruldu üç gundur gıremedımanca selam verebıldım pardone :) bende egzersıze baslamıstım ama yarım kaldım devam edıcez tabı

canım benim çok sağol ya,Allah razı olsun senden,ama dur daha halay çekmeyin, tam bitsin bu iş o zaman doya doya oynarız
:) Peki öyle istiyorsan benim gözümde kurtuldun ama.. çok sükür cnm..

Tebrik ederim.. Allah baska dert yasatmasin ins..
Insan azmedince, kararli olunca, birazda cesaretini toplayinca üstesinden gelebiliyo.. Insafsizca Dügün gecesi olsun öncesinde olsun o söylentilerle korkutanlari Allaha havale ediyorum beddua etmek istemem.. ama onlarin bizde biraktigi izleri silmek bi hayli zamanimizi aldi.. Teselli etmek yerine bu sekilde korkutarak ellerine ne geçer bilemem.. Birde komikmisçesine siritirlar korkuttuktan sonra :) Rabbim kimseye yasatmasin..

=)))) kaynana olayına girersek oooo derin mevzular =))))))))
ama bak bişeye daha katıldım şimdi demek benim sitemim bunaymış tercüman oldun hiç egzersiz yapan yok=( aşmaya niyeti olan yok hadiiiii tembellik yoookkkk sonrada kızdı oluyoruz=) forumda aşıp terketmeyen sayısı egzersiz yapandan fazla kızlar bakın bırakın dıdıdıddıdıyı lütfen Allah aşkına egzersizee ben de yeni yendim anlamıcamda kim anlıcak vajinismus olmayan doktra tedavi olmaya gidipte mi yeneceksiniz pamuk ellerrr vajilere=))))

sela umud lutfen kızlar
selam canım benım pıre gıbısn yenmeden herkese koc gıbı el attın
yendın hala canla başla ugrasıyorsun balım . senın yerın bende cok ozel eskıden mesajlasmalarımızdan az cok sorunlarını bılıyorum
senın yenmen kendı yenmem kadar sevındırdı benı lutfen balım arada gergın olabılıyoruz cıkıp sıteden bıraz vakıt gecırıp gelınce o gergınlık gıder
bırıbırımızı kırmayalım umud yenı daha bu yolda ve her yenı uye ılk ozel kendı ıle ılgılenmemızı ıster sabırla elımızden geldıgınce yardımcı olucazkı
onlarda ılerde koc olucaklar inşallah .umutcum sende lutfen konuyu kapat balım bu gergınlıgı unutup yarına yenı bır gune baslıyalım
ve cıdden ben kacıyorum kızlar mubarek gece bol bol dua ıbadet edelım mubarek 3 aylar bu foruma bol huzur nese getırsın inşallah ..

aşağıda bir sürü isim var ama ben bir tek sana msn adresimi yolladım ki, belki bir faydam olur. tepende beklerim de egzersize başlarsın. ekledin mi?? yoook. belki bilmiyorsun belki kullanmıyorsun, olabilir. senin için kendime ayıracağım vakti harcamaya hazırdım ben. oysa şu yazdıklarına bak. en çok benim anlamamı beklemişsin ya, ben de en çok senin anlamanı beklerdim. yazdıklarımla anladıkların çok farklı. bu konudaki son sözüm budur.

umut çerçevesinde, bu kadar iyi niyetle burada herkese yardım etmeye çalışırken olayı kapatıp, susun yeter artık diyenlere de bir çift sözüm var. buraya gönül borcum var, yenmeyi buraya borçluyum ama yardımlarım ve yazdıklarım bu şekilde yanlış anlaşılmaya devam edecekse, benim de gitme zamanım yaklaşıyor demektir. emek harcayıp vakit ayırana destek olacağınıza özel ilgi bekleyen arkadaşları pohpohlayacaksanız ben bu işte yokum arkadaşlar. bu olayda tek kırılan umutsa, benim bu forumda işim yok. el insaf diyorum, başka da bir şey demiyorum.

waooww suuper kilo vermessin kiz 20 gundeee akapunktur yaptirdim diordun dime? onun yaninda diyet fln yapiyormusun? yoksa ztn istahsizlik mi var

saol cnımm mutlu oluyorum boleinşallah hep bole devam eder
evet canım akupunktur la verdım dıyet degılde saglıklı beslenıyorum yasaklı yıyeceklerım var onlarıyememeye calısıyorum...e tabııstahsızlık ta var

Ki ben o kadar ağır durumdaydım ki daha düğün yaklaştığında psikolojim bozulmuştu,birgün kuaföre gittim adam saçımı kesiyor,eli enseme degdikçe beni kasılmalar tuttu,gözümden yaşlar akıyor,sonunda dokunma bana diye çığlık attım,o gün orda olanlar bana tecavüze mi ugradın sen diye sordular ne kadar acı bişey.
Çapadaki doktor bazı egzersizler verdi,gevşeme egzersizleri.işte bi yere uzanıp sırayla eller kollar bacak kasları boyun karın en sonda vajina,yavaş yavaş ona kadar sayarken kasmaya başla,on dediğinde artık kemik gibi kasılmış ol,sonra ondan geriye sayarken yavaş yavaş gevşet dedi,birden değil ama yavaş yavaş serbest bırakacaksın böylece kaslarına hükmetmeyi öğreneceksin dedi,ilişki anında kasılınca bu yaptığını hatırlayıp gevşemeye başlayacaksın dedi,15ün boyunca günde 2kez gevşeme egzersizi yaptım,bu onbeş günde hiçbir şekilde tatmin etmeyin birbirinizi dedi,ve egzersizlerden sonra kendime dokunmamı ve bu sırada eşimi ama elini falan degil,sadece p. Hayal etmemi istedi,ayrıca derin nefes almayı dogru nefes almayı gösterdi,diyaframdan,ilişki esnasında kasılınca gevşemeye çalışarak egzersizdeki gibi,derin nefes alacaktım,yaptım ve oldu
ben aştım hepiniz aşabilirsiniz,hani aman 3gün bidaha denemeyin derler ya yalan,ben yürümeyi yeni öğrenmiş bebek gibi yeniden yeniden denedim hep oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…