Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugun mubarek bır gün seytan girdi aramıza
lutfen ya mesajalrı okudukca uzuluyorum herkes kendı acısından haklı lutfen konuyu uzatmayalım kımse alınıp kırılmasın
bızlerı bızden baska kım anlar ??? anne babamızdan bıle yakın oluyoruz burda bazen bırbırımıze lutfen zerre hatrım var ise
bu muberek gunun hatrına gunu tatlıya bağlıyalım cıkıcam cıkamıyorum mesajları okudukca

okuduğunu anlamayana benim söyleyecek başka hiçbir şeyim yok. ben burada nice insanın tepesinde bekledim, egzersize başlasın diye. evimde işimi gücümü bırakıp msnde insanlara destek oldum, uykusuz da kaldım kimi zaman. bununla da gurur duyuyorum, çünkü bana da aynı şekilde destek olundu. mesele soru sormanız değil, kendinizden başkasının derdi yokmuş gibi hep kendinizle ilgilenilmesini istemeniz. ayıptır, bencillik bu.

tamam zaten sen sorma, ben de yanıtlamam. yendiğim halde burda kalıp yardım etmem kabahat zaten. bundan sonra kimden istiyorsan ondan yardım al. sela öldü senin için.

bu gece dua kapısı açık var mı dua eden kabul edeyim diyor rabbim lütfennnnnnnnnn arkadaşlar birbirimize isim isim dua edelim.HER GECENİN SABAHI AYDINLIKTIR.

bu mubarek gece de hiç yakismiyor boyle tartismalar lütfen uzatmayalim arkadaslar herkes kendine göre haklidir kapatalim konuyu kimse daha fazla kırılmasın üzülmesin kızlarr :26::26: öpüsün barısınn bakalımm

ya allahım ınanmıorum sadece kendımızlemı ılgılensın beklıoruzgecmıse bı bakın neden cvp vermıonuz dıe bı soru varmı neyse tamam kapatıcam ama ben en cok selanın benı anlamasını beklerdım cunku oo benım nasıl bı cıkmazda oldugmu nelerden medet umdugmu ve esımle neler yasadımı ben ona yazmıstım neyse yaaaa kızlar hepınıze ıyı kandıller rabbım benı ve herkesı kurtarsın allahım duy sesımı rabbım bittim artık

CANIMMMMMMMMMMM sn yendinnnn 7 cm almissin en zor yeri geçmissin az bisey kalmis iste
tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o alamadigin kisim en kolay yerdiii bidhakinde korkma izin ver bak gorceksin hiçbsey hissetmiceksin

gerçekten mi? :):):) aslında eşimde bitti bu iş falan dedi ama ben nedense emin olamadım Allahım çook şükür çok az kaldı sanırım,bi dahakine inşallah yendim diye gelicem

Kizlaaar...gerilmis biraz ortam...kizmayalim birbirimize...insanin kendisi olunca kendi derdi olunca 40 kerede sorabiliyo...cunku karsidan kendine ozel bir cevap gelince anlasildigini anliyo ve degerli hissediyo..bizi ancak bu topiktekiler anlar..inanin baska kimse anlamiyo..iyiki varsiniz kizlar sizin sayenizde mutlulugum geri geldi..kafama bisey takildiginda hemen kizlara sorarim diyorum ve jet gibi buraya giriyorum..hepinizi cok seviyorum..allah bu mubarek gecede butun caresizlere care versin...derdiniz skintiniz kalmasin..

bende derdım kı nasıl yapıyorlar anlamıyorum herkez yanlıs ben dogru ve mantıklı dusunuyorum:)sanıyordum:)

ama buraya geldım e aynı seylerı yasıyoruz benım onlardan neeksıgım var onlarda korkudan yapamıyorlardı cabaladılar ve yaptılar ben neden yapamayayım acı olsa yazarlar kımse acıdan bahsetmıyo guvendım ıyıkıde guvenmısım...

cok guzel dusunuyorsun devam et

aaaa umut bu yazılanlardan bunu çıkardın ya helal olsun ayrıca burda sana nazaran yazılmış hiçbirşey yoktu ama gereksiz yere alınganlık yaptın senin yazını forwardlayarak genel bişey paylaştım ama saptırdın bak sakın kızma okuduğunu anlamak önemli birşey belki ben hatalı yazmış olabilirim ya da biraz sert ama alakası yok biz aynı yollardan geçtik sen değilmiydin defalarca aparat nasıl hazırlanır die dön bak yazılarına ve benim yazılarıma bak kime sorduysan baktım o online değil hemen cvpladım hangisinde üşendim yada sela üşendi, facar bile kendi dahi yeni başladığı halde sana moral verdi ama sen şuanda fena derecede saptırdın konuyu nedemek bidaha sormam bilmem ne soracan tabi hayır bu forumda herkes psikolojik olarak öçkmüş durumda ve birsürü kaydolmadan okuyan var sen böyle saptırarak kimsenin cesaretini kırmamalısın şuan yaptığın bize özellikle selaya haksızlık bak ne yazarsan yaz foruma ama kendine bir yol çiz ev lütfen başla diye yazdığım yazıdan bunları çıkardın ya bravo, eğer aşanlar burada yazmazsa biz olduğumuz yerde o ne bu ne diye sorar sorar dururux sonrada paşa paşaa geçmişi okur kendimize bir yol çizmeye çalışırız ama şanslıyızki sürekli online olan arkadaşlarımız var yok sana sormam bidaha falan bu çok yanlış bence...bu konuya dair son yazım, benim hikayemin yakın geldiği herkese ve sorduğu soruya verilecek cevabım varsa herkese sabırla cevap vermeye devam edeceğim buna sen de dahil ...ve en kısa zamanda aşman dileğiyle.

gerçekten mi? :):):) aslında eşimde bitti bu iş falan dedi ama ben nedense emin olamadım Allahım çook şükür çok az kaldı sanırım,bi dahakine inşallah yendim diye gelicem

Canim yarisindan fazlasini almissin bu is bitmistir emin olabilirsin esin öyle dediyse
Bidahakine o azicik kalan kismide alirsn canim Tebrik ediyorum kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr 2. gelin BENBENCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe haydi halayaa

Allah hepinizden razı olsun,yenen arkadaşlar biz yenmeye çalışanlardan daha istekli,bir kişiyi daha kurtaralım diye her gün bıkmadan usanmadan yazıyolar,hepinizin kandili mübarek olsun,bu mübarek günde tüm dualarınız kabul olsun inşallah...

canim once sakin ol esinle guzelce konus egzersizlere baslayacagini soyle.. buyuk ihtimalle kan gelmeyecegini ama gelirse de bunu sorun yapmamasini iste.. basta bu konuda anlas.. cunku esinden cekiniyorsun bu konudaa.. sonra aynayı al eline.. vajiyi bi güzel incelee.. ıkınınca kücücük acilcak.. korkmaa ilk basta hepimizin oyleydi kücücüktü.. sonra serce parmagina jel sür ve yavasca sok ıkınıp nefes alıp verip.. acırsa durursun ama cikarma parmagini.. bide dümdüz ittirme az asagı dogru popoya dogru egim olacak.. oyle yavasca sok bi hisset vajinin içindeyken.. ilk ödevin bu olsun tmm mi? sonraki asamalari yazicam sana.. ama lütfen once esinle konus sonra aynada incele ve egzersize basla.. bak ben ilk basladigimda cok korkuyordum nasil yenicem bi gün buraya basardim yazabilcekmiyim diordum egzersizler sayesinde yendim Allaha sükür.. sende bi basla gerisi gelicek eminim.. hiç korkulcak bisey yok.. milyonlarca kadın bu işi nasıl zevk alarak yapiyor onu düşün.. gercekten aci yok.. ben esimle ilk yaptigimda kan fln gelmedi sonraki denemeler de de gelmedi.. bundan sonrada gelirmi bilmiyorum canim dedigim gibi esinle konus sonra basla.. asamalari yazicam ben sana.. umutsuzluga da kapilma sakin ve erteleme artik.. sonra cok pisman oluyor insan.. keske evlendigim ilk ayda baslasaydim egzersize diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…