- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.081
yaaa cok tesekkur ederım cok saol sen bi meleksinedicem reglm namaz kılamıom ama ellerımı acık rabbıme dua edıcem burdakı bu dertle ugrasan herkes ıcın tekrar saol cok optum
yoo doğru okudun,ama tam izin vermedim,orda bıraktık
çok heyecanlandım şuan:)
tamam cnm sanada bıdaha sormam okumadıgmızı nerden bılıosunuz buda ılgınc haa tekrar soruyoruz ondanmı cunku bırerbır daha rahatlatıoda ondan cnm bız zaten normalız herseyımız pıskolojımız buraya oyle takılmaya geldık sızı mesgul edıoruz afedersınız yaaa zamannızı caldık lutfen cvp vermeyı kendıne haksızlık gören vermesınn sela bıdaha sormam sanada zamanını caldıgım ıcınde hakkını helal et
canim nasilsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
CANIMMMMMMMMMMM sn yendinnnn 7 cm almissin en zor yeri geçmissin az bisey kalmis iste
tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
o alamadigin kisim en kolay yerdiii bidhakinde korkma izin ver bak gorceksin hiçbsey hissetmiceksin
Sağol canım benim. Az kaldı çok az vajiyi yenecem. Ve bu iş gerçekten beyinde bitiyormuş.
Şöyle bir sağıma soluma baktım. Herkes bu iş yapabiliyor ben neden yapamıyorum? Gencecik bir insanın. Ben sağlıklıyım benim onlardan bir eksiğim yok. İlk gecede hemen bu işi yapanlar nasıl yapıyorda ben yapamıyorum dedim kendi kendime ? bilinçaltımı korkulardan arındırdım yavaş yavaş. Ölmem ya ne olacak ? Allah büyük bir acı vermek için bize bunu vermemiş. Canım acısada geçer dedim.
Evet beynimi yıkadım. Artık vajiyi inceleyebiliyorum. Nasıldır diye dikatlice ayna ile bakıyorum. Ona alışıyorum. En büyük yanlışımızda onu tanımamamız bence.
tamam cnm sanada bıdaha sormam okumadıgmızı nerden bılıosunuz buda ılgınc haa tekrar soruyoruz ondanmı cunku bırerbır daha rahatlatıoda ondan cnm bız zaten normalız herseyımız pıskolojımız buraya oyle takılmaya geldık sızı mesgul edıoruz afedersınız yaaa zamannızı caldık lutfen cvp vermeyı kendıne haksızlık gören vermesınn sela bıdaha sormam sanada zamanını caldıgım ıcınde hakkını helal et
Hosgeldin canim iyim çok sukurr reglim bitti galibaçok mutluyum denemelere devam 2 gun sonra
sen nasilsinnnnn özledim
maşallah kilolar gidiyor, gelsin bebiş.
gerçekten mi? :):):) aslında eşimde bitti bu iş falan dedi ama ben nedense emin olamadımAllahım çook şükür çok az kaldı sanırım,bi dahakine inşallah yendim diye gelicem
ya allahım ınanmıorum sadece kendımızlemı ılgılensın beklıoruzgecmıse bı bakın neden cvp vermıonuz dıe bı soru varmı neyse tamam kapatıcam ama ben en cok selanın benı anlamasını beklerdım cunku oo benım nasıl bı cıkmazda oldugmu nelerden medet umdugmu ve esımle neler yasadımı ben ona yazmıstım neyse yaaaa kızlar hepınıze ıyı kandıller rabbım benı ve herkesı kurtarsın allahım duy sesımı rabbım bittim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?