Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dünkü tartismaya katilmak istemedim ortada oldum herkesin kendine gore hakli yanlari vardir diye.. ama simdi gecmisi okudum ve yazmadan edemedim..

ilk once bu forum kimsenin degil yada buraya uye olurken şu kurallara uyacaksın diye bisey görmedik duymadik.. herkes istedigini yazmakta özgür.. özellikle ilk geldigim günleri hatirliyorum bi soruyu on defa sormusumdur "korkuyorum nasil baslicam nasil yapcam" vs diye.. sagolsun kimse cikipta ne kadar cok soru soruyorsun demedi veya beni kırıcak bisey.. herkes nerden geldigini neler gecirdigini unutmasin lütfen.. gelen arkadaslara da anlayisli olmak lazim.. cok bunaldigimiz günler oldu (yendigim icin boyle soyluyorum suan vajinismusla ugrasan arkadaslarin hala devam ediyor biliyorum.. ölmek istedigimiz günler oldu belki de ) arada bi burda baska seyler hakkinda da konusabiliriz kafa dagitmak icin .. illa her girdigimizde vajinismusla ilgili konuscaz diye bisey yok günlük sohbetlerimizide edebiliriz ki herkes ediyor burda gunluk sohbet.. kimse ben etmiyorum diyemez.. o yuzden fazla uzatmak istemiyorum kimseyide üzmek kirmak istemiyorum.. sadece lütfen ama lütfen yeni gelen arkadaslara egzersiz yapan arkadaslara daha anlayisli olalim.. hea yardim etmiceksek sorularina cevap vermiceksek o zmn hiç bi sekilde karismayalim..

normal doğum yapanlar var canım bir engel yok, ben 1 ay sonra yapacağım ama sezeryan istedim doktorum biliyor ona göre hassas davranıyor, bence doktoruna söyle bütün korkularını endişelerini en iyi o bilgilendirir seni.

kızlar bir de var ya hemen çekme bekle falan diyodunuz ya doruymuş yaa bekleyince devam edebiliyosun egzersiz yapan arkadaşlar bnm gibi kulak arkası etmeyin denedim gerçekten çok önmli biv nokta söylüyolar .!!

evet canım sona gelmişsin o noktada küçük küçük git gel yapınca olay tamam, derin nefes alıp devam edeceksin.

evet kızlar ben bunu çok yaşadım, ben ilgi delisi, sevgi arsızı bir insanım, eşim biraz soğuk davranınca moral bende sıfır oluyordu. Of of hele bi atlatın, asıl o zaman anlayacaksınız evli olduğunuzu

Son düzenleme:

Canim ya bende hep uste karsiydim altta yaparak yendim.2kezdir ustte oluyo asiri rahat bencede sadece benim biraz kasigimda agri oldu.oda olurmus burdaki kizlar ole dediler...o giristeki sizi kendimi kasmam felan direk kayboldu.ama ben direk ustten alamadim altta oluo icimde uste gectim cok rahat ettim.hala kendime inanamiyorum ruyada gibiyim.sende yeniceksin cok az kalmis inan zor olan kismi gecmissin.gerisi buyuk bir bosluk.hic anlamiyosum.kayiyo gidiyo.kayganlastiriciyi bol kullan kendinede sur...hayirli haberlerini bekliyoruz...

öyle bir noktadayım ki sizden duyduğum her şey beni motive ediyor, çok yaklaştım hissediyorum, dünkü denemeden sonra bile daha çok fark etti demek ki tamamen olunca asıl balayımız o zaman olucakertelenmiş bir balayı

offff su reglmm bitse de bende deneme yapsam canim cekti bende ustte olamiyorum ya bi iki kez denedik ama alamadim p..s i :S oturamadim ustune napcam alttayken alip üstemi gecmeliyim? o zmn hareket edince acimiyor mu kizlarR??

kızlar üstte deneme yapacaksanız yatakda değil sert bir zeminde deneyin dizleriniz, ayaklarınız yatağa gömülüyor pozisyon rahat olmuyor sırtınız eşinize dönükse dizlerine doğru, yüzünüz eşinize dönükse göbeğine doğru, eğimi unutmayın açık olduysa kusura bakmayın başka türlü tarif edemedim:26:

keşke ilk günlerde çözseymişim diyorum ben, ne gerek vardı hem kendimi hem evliliğimi yıpratmaya . Neyse önümüze bakıcaz artık, bizde eşimle biz bu kadar bekledik güzel bir balayını hak ettik diyoruz birbirimize

Bu ilgi olayni soyle anlatayim.bizde cok asik evlendik deli gibi.ama bu olay olmayinca istersen en deli asik ol adamin tavirlari git gide degisiyo.biz en buyuk kavgamizi bu vaji yuzunden yasadik ben o mutlu eden biri olsun diye bosanmayi bile teklif ettim.cok zor gunler gecirdim hepiniz beni cok iyi anlarsiniz.bir yandan hic bilmedigim bir sehire geldim ailemden ayrildim bir tane derdimi anlatacak insan yok.normal kelam edecek bir insan hala daha yok.cok yalnizim.cidden gurbet cok zor.bide ustune bu vaji derdi..yasama sevincim yoktu.bide beni bekleyen kpss sinavi kazanmam gerek.kac kez intihari dusundum.camdan atlamak istedim.okadar sevdigim insan bana yuz cevirmisti.biyere gidemiyodum hep ona muhtactim.kendimi eksik mahcup hissediyodum.daha anlatamadigim neler neler...sonra burayi okuya okuya motive oldum yalniz olmadigimi anladim..burasi oldu arkadasim..yendikten sonraaa nasil degisiyolar kizlar anlatamam kul kole oluyolar...evliligimi yeni anladim...allah tez zamanda caresizlere derman versinn...birakmayin kizlar ustune gidin butun bir hayatniz icin...bunuda niye boyle uzun anlattim bilmiyorummm.oyle icimi dokmek geldiii...esim yok yine yalnizim ondan sanirimmm...hepinizi cok seviyorum...

offff su reglmm bitse de bende deneme yapsam canim cekti bende ustte olamiyorum ya bi iki kez denedik ama alamadim p..s i :S oturamadim ustune napcam alttayken alip üstemi gecmeliyim? o zmn hareket edince acimiyor mu kizlarR??
hareket edince acır mı bilmiyorum, sanırım alıştıkça acımayacak ama bende senin gibiyim bir an reglimmm bitsinnnnn

yüzüm esime dönük denicem ama göbegine dogru derken yeri anlamadim nasil yapcam.. dedigin egimi nasil yapcam ya :S

canim sen hamile kaldiginda jel kullaniyormuydun? ben bebek istiorum ama jelde kullaniorum nasil birakcam nasil olcak bilmiorum.. gerCi Allah büyük O'nun bilcegi iş ama gene de napmam lazim yaa :26:

Seninle ayni donem yendik canim donem arkadadim soyle soyliyeyim..benim yaptigim..alttayken tamamen al...sonra esininde yardimiyla boynuna asilarak kendini esinin ustune cek hic bir aci ollmuyo..cok rahat ediyosun...oyle yapa yapa alisiriz heralde sonra kendimizde aliriz...

arşlı arşlı memlekete kız vermesinler , gurbet çok zor ya, Allah yardımcın olsun. Canım siz yine bu yüzden kavga ediyormuşsunuz, benim eşim bana hiçbirşey demiyordu, hallederiz yaparız ama hareketler soğuk, bende soğuk hallerini hep başka şeylere yoruyordum. Daha yenilerde bana söyledi, ben senin eksikliğini, hastalığını yüzüne vurmak istemiyordum, sen benden şikayet ediyordun, ona buna anlatıyordun, ben ağzımı açsam herkes bana hak verecekti ama ben susuyordum, seni hastalığınla yüzleştirmemek için , canım benim ya ve ben bu adamdan boşanmayı düşündüm, halbuki sorun bendeymiş, hem suçlu hem güçlü derler ya öyleymişim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…