- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.361
Seninle ayni donem yendik canim donem arkadadim soyle soyliyeyim..benim yaptigim..alttayken tamamen al...sonra esininde yardimiyla boynuna asilarak kendini esinin ustune cek hic bir aci ollmuyo..cok rahat ediyosun...oyle yapa yapa alisiriz heralde sonra kendimizde aliriz...
yüzüm esime dönük denicem ama göbegine dogru derken yeri anlamadim nasil yapcam.. dedigin egimi nasil yapcam ya :S
canım nasıl anlatayım p.. dik girmiyor popoya doğru eğim var netten araştır cinsel pozisyonlar diye.
oyle yaparim o zmn iyice bi alisayim sonra deneriz pozisyonlari napalimm... canimm sen hamile kaldiktan sonra hic yaptin mi peki? nasil oluyor yani hamile olunca?
arşlı arşlı memlekete kız vermesinler, gurbet çok zor ya, Allah yardımcın olsun. Canım siz yine bu yüzden kavga ediyormuşsunuz, benim eşim bana hiçbirşey demiyordu, hallederiz yaparız ama hareketler soğuk, bende soğuk hallerini hep başka şeylere yoruyordum. Daha yenilerde bana söyledi, ben senin eksikliğini, hastalığını yüzüne vurmak istemiyordum, sen benden şikayet ediyordun, ona buna anlatıyordun, ben ağzımı açsam herkes bana hak verecekti ama ben susuyordum, seni hastalığınla yüzleştirmemek için , canım benim ya ve ben bu adamdan boşanmayı düşündüm, halbuki sorun bendeymiş, hem suçlu hem güçlü derler ya öyleymişim .
yok canım yendikten bir ay sonra hamileydim o gün bugün yapmadım bişey artık doğumdan sonra, bazı doktorlar izin veriyor bazıları istemiyor, zaten pek cesaret edemezsin bebişin herşeyin önüne geçiyor.
canim sen hamile kaldiginda jel kullaniyormuydun? ben bebek istiorum ama jelde kullaniorum nasil birakcam nasil olcak bilmiorum.. gerCi Allah büyük O'nun bilcegi iş ama gene de napmam lazim yaa :26:
hmm sagol canimm bidakine oyle denicem nedense artik icim kıpır kıpır hep denemek istiorum cabucak alismak istiorumm ah su reglm bitsin insallah hemen denicemmmmsen naptin canim alistinmi daha iyisindir insallahh?
aynen canim en guzeli yapmamak ztn icinden de gelmez karninda bi canli var nede olsa Ah insallah o günleri en kisa zamanda bizde Görürüz Aminnnnnnnn :) canim bide sezeryan dogurmak istiyormussun o ne icin peki ozel degilse eger merak ettim?
aynen canim en guzeli yapmamak ztn icinden de gelmez karninda bi canli var nede olsa Ah insallah o günleri en kisa zamanda bizde Görürüz Aminnnnnnnn :) canim bide sezeryan dogurmak istiyormussun o ne icin peki ozel degilse eger merak ettim?
Allah bundan sonra güzel günler verir inşallah, arkadaşta edinirsin, çevreye alışma, sosyalleşme dönemi biraz zor geçiyor sonra kafana göre birilerini illa ki bulursun.
ben yendikten sonraki 3-4 denemeden sonra bıraktım canım, ama jel kullanıp da hamile kalan var, hamileyken jel kullanan da var, biraz alış artık tamamen rahatım dersen öyle bebek düşün, Allah gönlüne göre versin.
ben yendikten sonraki 3-4 denemeden sonra bıraktım canım, ama jel kullanıp da hamile kalan var, hamileyken jel kullanan da var, biraz alış artık tamamen rahatım dersen öyle bebek düşün, Allah gönlüne göre versin.
Yani canim yine kasiyorum giriste nedense bi gecmedi ama daha kisa surede .aliorum..benimde onceden hic istegim yoktu simdi istiyorum artik...dedigim sekilde yap ben cok rahat ettim.ama git gellerde biraz one dogru egilirsen daha rahat edersin..artik tamamen alisalim dimi ya bizde zevk alalim...
ya ben yanlış mı anladım acaba ?yani hamileliğinden beri hiç cinsel hayat yaşamadın mı
iki yıl canım, ben ailemle aynı şehirde oturduğum için çok zorlanmadım, cinsellik konusunda da eşim hiiiiiçç sıkmadı beni çok rahattım walla ama benden soğumaya başladı gitgide, o zamanlar çok kötü geçti, İnşallah bundan sonra toparlarız. Biraz eşimi mutlu etmek istiyorum, telafi etmek istiyorum kaybettiğimiz zamanı.İnsallah canim evlilik benim icin zor oldu yani hatta donum noktasi oldu..sen nekadarlik evliydin
5,5 haftalık falandı galiba ,dr sordum haftaya gel kalp atışlarına bakarız dedi,ama haftaya kadar ilişki yok dedi..ok dedim
sonra kendime dr bulunca 1 hafta sonra 18.mayısta ise dr bi sakınca olmadığını söyledi ama jeli sordum,olmaz dedi ,3 ay hiç bi ilaç kullanma dedi...
ama ben bunu hep duymuştum ,jel kullanma cnm.
ama tavsiyem 3 ay bekle korun
yok canım yaşamadım ilk 3 ay yasaktı ondan sonra doktorum isterseniz deneyin ama bana kalırsa hiç olmasın dedi bebiş daha önemli bizim için, eğer olacaksa prezarvatif kullanın sperm rahim duvarını inceltebiliyor bir de göğüslerinizi uyarmayın rahmin kasılmasına neden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?