Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tekrar merhaba.bodoslama daldım konuya farkındayım cok kötüydüm ama bi kahva sigara iyi geldi toparladım şimdi. öncelikle 7 aylık evliyim 24 yaşındayım.bunun bi boyutu varmı bilmiyorum ama eşimn bakmasına dokunmasına sesim cıkmıyor kasmıyorum ama o deliğe gelince sıra aklım çıkıyo mucize gbi oraya bir şeyin girmesi. özeden yazan arkadaslara cevap veremiyorum neden bilmem ama burdan yazayım . mercimek belki çok kücük benzetme oldu tamam kabullll :)) ama o kadar küçük geliyor gözüme anlayım.eşim bunu sorun yapmıyor aksine çok rahat çok düşünndüğünden olmuyo diyo bu da beni delirtiyo.bayadır takip ediyorum herkesn başarı hikayalerini de okudum cok mutlu oldum demekki aşılabilecek birşeymiş dedim. 3 doktorla görüştüm 3 ü de tedaviyi3000 lira gibi bi fiyatla yaptıklaını soylediler.yeni evli sayılırız kredi borçları düğün vs.. ona gidemedm. devlet psikologlarının da ciddiye almayacaklarını düşündüm. internette aranırken buldum burayı da 1 hafta srdü sayfayı okumam gözlerim bozuk lensim yırtıldı filan falan baya zorlandım dün kaydolma cesareti buldum. 3 gün önce ilk kez baktım oraya neresi nedir bilmiyordum.hala da tam biliyor myum emin değilim.ama sizden oğrendiğim teknikle ıkınarak bi yer gördüm ama öyle açıldıgıda ufacık bi yer :) en uygun olark kulak cubugunu buldum. içime alacakken zorlanmadım pek.ama sadece ucu girdi daha zorlasam gireckti belki ama korktum zarar veririm diye. bugun eşime anlattım boyle boyle bi teknik varmış diye tmmyaparız dedi ama ilksize sormak istedim daha önce hiç egzersiz yapmamama rapmen direkt onunla başlamak doğru mu sizce? kanı görmek pek onemli değilonun için o bi tek sen gül artık yeter diyor ama ben yine de aklndasoru kalmasın diye onu beklemek istedim.öyle işte :)))

evet farkındym koca bi bebek cıkıyor ordan ama asıl mesele cıkması değil girmesi :))))) bunu algıladıgımda bitecek galba olay :)))

eşinin destek olması çok güzel. direk onunla başlamak derken eşinin parmağını mı kastediyorsun? eğer öyleyse, bu seni zorlayabilir. öncelikle ister kulak çöpü, ister kendi serçe parmağınla oraya bir şey girebileceğini ve oranın mercimek kadar olmadığını kendine anlatmalısın :))) eş parmağı zorlayabilir dediğime bakma, kulak çöpünü ancak gözüne kestirmişsin o yüzden öyle söyledim :))) yoksa normalde vajina yapısı ilk ilişkide penis alabilecek kadar esnek ve kocaman aslında. ama biz korkularımız nedeniyle kendimizi kasınca orda bir defans oluşuyor gol atmak mümkün olmuyor (maç izliyorum da ) ilk eşinle başlamak istiyorsan, onun serçe parmağıyla da başlayabilirsin. özelde detaylıca yazmıştım, yönlenme vs. oradan bakarak ilerleyebilirsiniz. hiç parmak yapmadan penisle ilerleyen arkadaşlar da var. önce başı sonra yarım sonra tam gibi. ama bunu yapan sayısı az. genelde parmak ve aparatlarla orayı esnetip deneme yaptık bir çoğumuz. kırmızıdan korkma, egzersiz senin elinde, kendine zarar veremezsin. kastığın anda durup beklersin, bekleye bekleye alışırsın.

(100 msj yazmadan özelden cvp veremezsin. msj doldurma forumları varmış, oralara bakıver istersen)

Ne güzellllll yehuuuu tebrik ederim darısı bana inşallah ne kadar sürede başardın nasıl yaptın bende istiyorum yaa

tebrik ederim canım bundan sonrasında hayatında herşey yoluna girer umarım.

Teşekkürler kızlar. Kocam bile duşa giderken ohhh bee yendikkkkk dedi o kadar yani . Ocean aslında 1 haftada yendim desem. Önceden ara ara parmak egzersizi yapmıştım. ama en çok bu 1 haftada parmaki mum egzersizi yaptım. VE o küçüçük dedğin yer varyaaa ne kadar esnedi anlamazsın canım.

Ne olur sende başla..

Çok mutluyum çokkkkkkkkkkkkkkk çok az acıdıııı yaaaaaaa hiç bişi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acı macııı yokkkkkkkkkk

eşimin serce parmağından bahsediyorum canım ya da onun eşliğinde kendi serce parmagımla deneyeceğim. yarın akşam ilk işim bu olacak annemler var yatılı yoksa yapcaktık bugün :)jel yok bende ama bebek yağını duymuştum sanırım önceki mesajlarda olur mu yağ ?

canım önce kendi parmağınla yap ki yapısını anlayasın, ertelemek için bahane arama yatak odan sana özel çekil istediğini yap.

Kızlar burda bilgilerini paylaşan , yardımcı olan herkesten ALLAH razı olsun. İyi ki buraya gelmişim. Şimdi müsadenizle bıcı bıcı yapacağım Hepinizi öpüyorum

canım önce kendi parmağınla yap ki yapısını anlayasın, ertelemek için bahane arama yatak odan sana özel çekil istediğini yap.

öyle ama bağırırm filan diye korktum :) kızmayın tamam ertelemeyeceğim en yakın zamanda bende başardığımı burda söylerim inşallah ezak okunuyor su an allah herkesi bu detten kurtarsın eşine karşı eksik hissetmek cok zor(

kendini umutsuz vaka görme canım bak eşinin dokunmasına izin veriyorsun o kadar kötü durumda değilsin burda kendi vajinasına bakıpda baygınlık geçirenler vardı hepimiz er geç yeniyoruz yeterki inan yeter ki azimli ol düzenli yapınca 1-2 haftada olay bitiyor, bu dert öyle hem kendin yıpranıyorsun hem eşin.

yok o kadar değil bakıyorum baktırıyorum ama iş birleşme noktasına gelince kaçıyorum. sanırım bu da egzersizle çözülebilecek bir şey. peki bu egz. esnasında mesela cubukla yapıyorum ne kadar esneyebilir ki cubuk küçük aparatı daha geniş bişi mi yapmam lazım? yoksa cubuk yeterli mi ilk aşama için?

bebek yağı mantar yapabiliyor, bende yapmadı ama herkesin bünyesi bir değil. ben sadece etrafını silmek için kullanıyordum. egzersiz için ultrason jeli kullandım. miktarı bol olduğu ve su bazlı olduğu için çok kullanışlı oluyor. medikallerde satılıyor, ben eşime aldırtmıştım, eczaneye sordu onlar da medikalden getirtti 10TL, 1000ml. bol bol kullandım hala da eşimle denemede kullanıyorum. yeneli 20 gün oldu daha çünkü :)))) egzersizde bol şans, ilk gün rahatlıkla yapabileceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…