Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çubuk esnetmek için değil sadece oranın açık olduğunu anlaman için, aşama aşama önce serçe parmağının ilk boğumu sonra 2,3, sonra işaret parmağının ilk boğumu sonra 2-3, sonraki aşama işaret parmağının üstüne orta parmağını getirip küs işareti gibi yaparak.

teşekkürler söylediğiniz her bilgi benim içinçok önemli.iyi geceler tekrar tekrar teşekkürler.

uzun zamandır sadece okuyabiliyorum.
biliyosunuz daha yenmeden uzaklaştım istemeden.
ama artık sizlerle olucam inşallah. bi kaç güne tayinimiz belli olacak bende işten ayrılcam yeter bu kadar çalışmak :)
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiiniz.
inanın yeneceksiniz.
BURAYI BIRAKMAYIN YETER
burayı bulmadan önce kendimce insanların ağzını arıyorum acaba benim yaşadıklarımı yaşadılar mı diye
ama yok kimse benim gibi değildi.
hatta bi kuzeenim ilk gecesinde yapmış olmasına rağmen bana demi insan hiç olmicak sanıyo korkuyo dedi.
bilmiyo ki ben 8 ay hiç olmicak sandım.
hep dua ettim yerlerde köşelerde kıvrandım. bir yol göster Allah ım dedim.
biri olsa benim yaşadıklarımı yaşayan birini tanısam konuşsam biri beni anlasa diye çok kişiden medet umdum.
çok şükür burayı buldum.
herkes benim gibi.
benim yaşadıklarımı yaşamış. nasıl mutlu olmştum.
çok şükür koçlarımın desteğiylede yendim. şimdi çoğu yok nilay gülsevdam sela belit burdasınız size tekrar teşekkür ederim.
kızlar diyeceğim burayı sakın bırakmayın burdakilerden
bizi bizden başkası anlamaz.
özelden yazmak isteyen olursa özelimide verelim.
Rabbim hepimizi kurtarsın..

aramıza hoşgeldin. önce ne durumdasın, neler yaptın? hiç doktora göründün mü? fiziksel bir problem olup olmadığını biliyor musun? elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.

Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.

sakın umutsuz olma. hepimiz başlangıçta umutsuz olmuştuk. psikoloğa gitmen de çok güzel, egzersizlerin ne olduğunu biliyorsun. kaldığın aşama neyse oradan devam et. eğer parmak yapamıyorsan mumdan aparat hazırla. sonra onu peçeteyle kalınlaştırıp streçleyerek adım adım ilerlersin. takıldığın yerde sorularını sor, her gün burda olup yaptıklarını anlatmaya gayret et. egzersizlerden neden soğudun?

kızlık zarı konusunda bir şey diyemiyorum onu doktor bilir ama özel hastanelerde para için bunu diyebiliyorlar. birkaç görüş almadan bundan emin olma. burda bunu söyledikleri bir arkadaş daha vardı ama o da psikoloğa giderek ve egzersizlerle yendi. herhangi bir operasyon geçirmedi yani.

canimm nasilsin napiyorsun gözükmüyorsun artik aklimdaydin ne zmn girer acaba diye düşünüyordum nasil gidiyorrr hersey yolundadir insallah

bende bir arkadaşıma anlatmıştım,
arkadaşım: işte gecelik giyin, şunu yap bunu yap vs...
ben: ya o konularda sıkıntı yok, ilişkiye gelince kasılıyorum.
arkadaşım: o zaman olması lazım, nasıl olmaz ya, korkma bak hiç zor bişey değil.
ben: deniyoruz deniyoruz olmuyor, zaten bu psikolojik bir hastalıkmış.
arkadaşım: seni anlayamıyorum...

kızlar o gün arkadaşım bana seni anlayamıyorum dedi ama inanın bu bile beni rahatlattı çünkü beni anlamaya çalışan, empati kurmaya çalışan, bana yol göstermeye çalışan, sorunumu çözmek için düşünen biri var, o yüzden burası çok önemli. Çünkü insanlar anlamaya çalışsalar da anlayamıyorlar. Bizi en çok birbirimiz anlarız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…