- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.501
yok o kadar değil bakıyorum baktırıyorum ama iş birleşme noktasına gelince kaçıyorum. sanırım bu da egzersizle çözülebilecek bir şey. peki bu egz. esnasında mesela cubukla yapıyorum ne kadar esneyebilir ki cubuk küçük aparatı daha geniş bişi mi yapmam lazım? yoksa cubuk yeterli mi ilk aşama için?
çözülene kadar ilişki yok dedi doktor korkucak bişey yok ki çoğu kadında dönem dönem rastlanıyomuş buna
canım çubuk esnetmek için değil sadece oranın açık olduğunu anlaman için, aşama aşama önce serçe parmağının ilk boğumu sonra 2,3, sonra işaret parmağının ilk boğumu sonra 2-3, sonraki aşama işaret parmağının üstüne orta parmağını getirip küs işareti gibi yaparak.
oleeeeeeeeeeeeey, gecenin ilk gelini çıktı.hadi gözün aydın, tebrik ediyorum. halaylar sana gelsiiiiiiiiiiiiiiinnn
canım. tabiki ederiz.Bana da yardım edin lütfen
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
Bana da yardım edin lütfen
tebrıkler canım cok sevndım bırı daha kurtulmasınaa
suan dıs agrısından kıvranıyorum ıyı olunca bıdaha tebrık edıcem :)
aramıza hoşgeldin. önce ne durumdasın, neler yaptın? hiç doktora göründün mü? fiziksel bir problem olup olmadığını biliyor musun? elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
canım. tabiki ederiz.
üzülme lütfen. biraz kendini anlat ne kadardır yaşıyorsun bunu
neler yaptın.
ilk sayfaları oku geçmişi oku biraz fikir sahibi edin yaptıklarımız hakkında.
burda bi çoğumuz egzersizle yendik.
sende bir an önce başla kurtul canım.
Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
uzun zamandır sadece okuyabiliyorum.
biliyosunuz daha yenmeden uzaklaştım istemeden.
ama artık sizlerle olucam inşallah. bi kaç güne tayinimiz belli olacak bende işten ayrılcam yeter bu kadar çalışmak :)
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiiniz.
inanın yeneceksiniz.
BURAYI BIRAKMAYIN YETER
burayı bulmadan önce kendimce insanların ağzını arıyorum acaba benim yaşadıklarımı yaşadılar mı diye
ama yok kimse benim gibi değildi.
hatta bi kuzeenim ilk gecesinde yapmış olmasına rağmen bana demi insan hiç olmicak sanıyo korkuyo dedi.
bilmiyo ki ben 8 ay hiç olmicak sandım.
hep dua ettim yerlerde köşelerde kıvrandım. bir yol göster Allah ım dedim.
biri olsa benim yaşadıklarımı yaşayan birini tanısam konuşsam biri beni anlasa diye çok kişiden medet umdum.
çok şükür burayı buldum.
herkes benim gibi.
benim yaşadıklarımı yaşamış. nasıl mutlu olmştum.
çok şükür koçlarımın desteğiylede yendim. şimdi çoğu yok nilay gülsevdam sela belit burdasınız size tekrar teşekkür ederim.
kızlar diyeceğim burayı sakın bırakmayın burdakilerden
bizi bizden başkası anlamaz.
özelden yazmak isteyen olursa özelimide verelim.
Rabbim hepimizi kurtarsın..
ama artık sizlerle olucam inşallah. bi kaç güne tayinimiz belli olacak bende işten ayrılcam yeter bu kadar çalışmak :)
kayraa ben de merakla bekliyorum tayinleri, hadi bakalım kısmetinize güzel biryer çıkar inşallahh...
boşalttım canım, ben biraz teknoloji özürlüyüm yaaa, kusuruma bakmatatlım msj kutun dolmus bosaltı ver bıara
cevabım ıse:)tmm beklıyorum
yeni arkadaşlarım hepiniz hoşgeldiiniz.
inanın yeneceksiniz.
BURAYI BIRAKMAYIN YETER
burayı bulmadan önce kendimce insanların ağzını arıyorum acaba benim yaşadıklarımı yaşadılar mı diye
ama yok kimse benim gibi değildi.
hatta bi kuzeenim ilk gecesinde yapmış olmasına rağmen bana demi insan hiç olmicak sanıyo korkuyo dedi.
bilmiyo ki ben 8 ay hiç olmicak sandım.
hep dua ettim yerlerde köşelerde kıvrandım. bir yol göster Allah ım dedim.
biri olsa benim yaşadıklarımı yaşayan birini tanısam konuşsam biri beni anlasa diye çok kişiden medet umdum.
çok şükür burayı buldum.
herkes benim gibi.
benim yaşadıklarımı yaşamış. nasıl mutlu olmştum.
çok şükür koçlarımın desteğiylede yendim. şimdi çoğu yok nilay gülsevdam sela belit burdasınız size tekrar teşekkür ederim.
kızlar diyeceğim burayı sakın bırakmayın burdakilerden
bizi bizden başkası anlamaz.
özelden yazmak isteyen olursa özelimide verelim.
Rabbim hepimizi kurtarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?