Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım se kulak çöpüyle mi başladın ilk yoksa parmakla mı bak sana önerim yapmadıysan kulak çöpüyle başla öncelikle girmez ve acır gibi önyargılarını en kolay kulak çöpüyle atlatabilirsin

şenaycım gelin olmuşsun işte, daha ne olsun!!!! çok şükür biri daha kurtuldu. hadi zevkini çıkarma günü bugün, gözün aydın, halaylar sana gelsin hobaaaaa

çok teşekkür ederm canım çok saol başardım sonunda daha devamıda gelir inşallah kendi halayımda ben de zıp zıp zıp halay çekmek istiyorum hobaaaa

ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:

tamam o zaman bende kadınım yuppiii bu sabah kadın olarak uyandım ve kadın olarak akhvaltı hazırladım eşime ve kadın olarak geldim işe oleyyyyyy

eşime evlenmeden önce ben hep kız olcam kadın kelımesını hc sevmıyorum derdım:)
ama kadın olamayınca o kelımeyı mumla arar olmustum :)
ıstegın gıbı zıpla hopla artık KADINSIN balım :) keyfını cıkar ve cok fazla ara vermeden ıkıncıyı yapın
ınankı her ılıskıde daha cok guvenın gelıcek

tatlı cadoloz :) bende oyleyım bazen fecı tutuyor cadolozlugum
kın tutmadıkca her sorun hal olur karsılıklı ..
hadı bakalım ınsallah ıkıncıyıde yapıp rahatlarsın senayada dedıgım gıbı
beklemeden sık sık bırlıkte olunkı tum korkularınız sılınsın gıtsın

umutcum kımıne kulak copu kımıne parmak kımıne mum ıtıcı gelır
hangısı ıle rahatsan bak ne guzel aparat seklı bulmussun eldıvenlerle:)
yaptıgını kucumseme daha once egsersız yapamm dıyordun sımdı serce parmagıda olsa alabılıyorsun
boyle boyle ılerleyıp daha kalın aparatlara gecıceksın yeterkı kacma pes etme

ben sana şöle söleyim parmakta bana çok itici geliyo ve parmakla yapanlar sanki daha cesaretli çünkü hissetme duygusu daha bi artıyo kendi vücudunla yaptığın için yarısını yapabilmen hepsinide yapabilceğin anlamına geliyor unutma başlamak başarmanın yarısıdır klasik oldu ama öle napim

eşime evlenmeden önce ben hep kız olcam kadın kelımesını hc sevmıyorum derdım:)
ama kadın olamayınca o kelımeyı mumla arar olmustum :)
ıstegın gıbı zıpla hopla artık KADINSIN balım :) keyfını cıkar ve cok fazla ara vermeden ıkıncıyı yapın
ınankı her ılıskıde daha cok guvenın gelıcek

evet farkında olmadan sölediğimiz veya hayalini kurduğumuz şeyler bazen kaderimiz olabiliyor biraz saçma belki ama evlenmeden önce eşimi bile hiç tanımıyorken hep cinsel ilişki için izin vermediğimi ve uzun bi süre eşimi mahrum bıraktığımı hayal ederdim neden bilmiyorum belkide cinselliğin kötü iğrenç birşey olarak tanıttıkları için bu hayalim gerçek oldu ama isteyerek deil istemeyerek mahrum bıraktım kendimi ve eşimi cinsellikten bu hayalimin kaderm olacağını hiç tahmin edemezdim:44:

şenaycım, gülsevdama katılıyorum. ben de geçen hafta doktora gittim. güzelce konuştum beni anladı, dinledi. zorla muayene etmem korkma dedi. sen de git bir kontrolden geç. hamile kalıp gittiğinde belki de öncesinde çözülmesi gereken sorunlarla gebeliğe adım atacaksın. senin ve bebeğin için zorluklar olmasın. hem git korkunu yen, hem de bebek düşünüyorsan öncesinde sıkıntı var mı öğrenirsin. ben gitmeden önce 9cm aparatımla egzersiz de yaptım, çok heyecanlıydım ama egzersizin de faydası olduğunu düşünüyorum. korkulacak bir şey yok zaten, geçen hafta detaylarıyla anlatmıştım.

dogru soyluosun cnm bende belkı bırebır oraya dokunmaktan kacınıyor olabılırım ... ama evet hc baslayamam kesınlıkle mumkun deıl derken kendımı aparatlar yaparken buldum ıns lah senın gbı bızde mutlu sona ulasırız

Cantami hazirladm cikacaktm kapiyi kilitleyip anahtari aldi.. apartmanda rezzlk cikmasn diye susmayi terch ettm odama kapattm kendimi.. telden gryrm.. barut gibiyim suan:95:

Canım benim, o da eminim isteyerek söylememiştir zaten kapıyı kilitleyip anahtarı almasından belli. Sen çok sabırlı bir kızsın, inşallah en yakın zamanda sana kendini affettirecektir....

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ama sakın egzersizlerini boşverme. Bak eşin de ne kadar iyi sana destek veriyor..İNANIYORUM EN KISA ZAMANDA AŞACAKSIN

canım ya çok ama çok seviniyorum sen aramız iyi dedikçe hep böyle mutlu olursun inşallah
Ay canım benim sağol. Gerçekten çok acılar çektim. Benim tek derdim vajinusmus değildi. Ama şu vajiyi yenince herşey daha iyi gibi. En azından küçük sürtüşmeler büyümüyor. En yakın zamanda küçük sürtüşmelerde kalmaz inşallah. Dün markette biraz sürtüştük ama sonra elimi tuttu, yanağıma hemen bir öpücük kondurdu. Öyle yapınca sürtüşmemizi bile unuttum. Ama eskiden olsa o zıt ben zıt sonrasında kıyamet kopuyordu...

Canım 3 parmağa prezervatif geçirip bol kayganlaştırıcı sürülünce oluyor. Bana da önceden çok imkansız gelmişti ama sonunda zor da olsa yaptım..Zaten biz 3 parmaktan sonra ilk denememizde yaptık.

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah

Canım benim kutlarım. İnşallah bundan sonraki yaşantın daha güzel olur. ÇOK MUTLU OLURSUN İNŞALLAH...ÖPÜYORUM SENİ :)

Canım, inşallah bugünler de geçecek..İnşallah en yakın zamanda 2.,3.,.... yaparsın. İlkini yapmışsın zaten, diğerleri de çok kolay..ALLAH HAYIRLI GÜNLER VERSİN HEPİMİZE....

Son düzenleme:

tamam canım kulak arkası etmicem sölediklerinizi zaten kulak arkası etmedğm için başardım işten izin alıp giderim bi ara inşallah

hayır tam egzersızıe baslamısken bunları dusunmek yok esınle konus kısa bır sure lazım egzersıe odaklan deneme yapma hevesın kacar ve egzersızden sogursun sık sık egzersız yap cnm

ulaşcaksın canım ama keğel egzersizlerine iyice hakim ol gerisi kolay gerçekten

bu yarışma işe yaradı

senay_mehmet GELİN OLDUUU:123::119::123::119::123::119:

duru2020

deasseeb

umut86

veracoft

benbence

nurbursa

turguaazz

facar

aykurt

mıkrolıf

yardım

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

zeera GELİN OLDUUU :123::119::123::119::123::119:

yaren1986

canikom12
GELİN OLDUU :123::119::123::119::123::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…