- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.721
Allah baska dert gostermesin canim.
gercekten cok sevindim yenmene
Sorma canim ya benim cevremde de cok var boyle esiyle zor bi donemden gecen arkadaslarim.
bizde atlattik cok sukur isin aci tarafi anlamadan dinlemeden evden gitmem oldu.
megerse esimin hic bi sucu yokmus hep o arkadasi yuzunden :47
Allah kimsenin yuvasinin huzurunu bozmasin insallah...
çok tşkler bu arada ayaklara dikkat edicem tabiki ama kanama olmadı yinede yeni gelin gibi olurmuyum ki yani ayak açısından
balım benımde olmadı 2 3 ay sonra kırmızı geldı kı benım herseyım tuhaf zatı nrmalden olmaz:)
kırmızı gelmemesı onemlı degıl balım kı alsında ıyı bırsey bu o bolge esnedıgı rahat oldugun ıcın
zarı rahatlıkla astınız zar esnek bır yapı zorlanınca hazır olmadan yapılınca o kırmızı gelıyor genellıkle
Merhaba kizlar ben yine uzun suredir giremedim yenen arkadaslarimi cani gonulden tebrik ederim.
senaycim ozellikle senin icin cok sevindim,Allah yuzunu hep guldursun.
Elvan,canim ayni anda ayni seyleri yasamisiz biliyor musun... tek fark sen evi retk etmemissin,ben ettim!
Kavga ettik,hemde hic etmedigimiz kadar buyuk.
sebep o kadar sacma ki anlatmaya bile degmez.
vajinismuslu gecirdigim bir yil icinde bile bu kadar buyuk bi kavga etmemistik.
bir haftadir babamin evindeydim,dun geldim evime.
neyse ki atlattik,artik eskisinden daha gucluyuz...
bu arada finallerde bitti ama bende bittim.
en az bes dersten bute kalirim simdi birde onun stresi var.
vajinismusu yenmeden once tek sorunumun bu oldugunu dusunuyordum meger hayat devam ettikce
Sorunlarda devam ediyormus.
ayrica ikinci denemeyide yapamadik.
denedik ama olmadi degil benim evden gitmem regl derken hic deneyemedik.
bu aksam icin kendimi hazirlayacagim umarim olur.
yine giremem belki ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz.
Allaha emanet olun kizlar...
evet gelmesede olur ama ne bileyim tam kadın olmadımmı ki diye sordum yarım kadın oldum oda yeter
ne alaka tam kadınsın balım bak doktora gıt bence
bende yendıgım gıbı gıttım kırmızı olayı olmayınca doktor bana zar zedelenmıs tamamdır dıyınce
rahatladım ve hıc kafaya takmadım kırmızıyı sende sımdı ne desek bos anlıyorum senı
hem egsersız oncesı hemde yenınce doktora gıdılmelı hep dıyoruz
ben catal korkumu yendım cok sukur ıyıkı yendıgım gıbı gıtmısım artık korkmuyorum jınekologlardan:)
vajıyı yendıkten sonra olanlar
eskerlde sertlesme sorunu
kacan erkek kovalayan kadın
cıddı kavgalar sürtüşmeler vs..
cogumuz yasıyoruz bunu bende yendıkten sonra sevınemedım
esımın yaptıklarından dolayı bır gun onunla bır cafeye gıdıp oturup konusutm ve konusurken agladıgımı bıle farketmemısım
herzaman gıttıgm benı tanıyanların oldugu yerdı 2 3 saatın sonrasında tum sorunları orda bırakıp kalktık
ama yendıkten sonrakı ılk 5 gunumu hıc hatırlamak ıstemıyorum ..
evlılık ınıslı cıkıslı
guzel gunlerde mutlu oldugumuz gıbı kotu gunlerdede rabbım bır kapı acıp ferahlamamızı nasıpt etsın
derslerı kafyaa takma balım rabbım yerıne koyulmıcak seylerın telafısıyle ımtıhan etmesın yeterkı
oderslerı verır gecersın ama bu sene ama seneye onemlı olan evlılıgın barısmanıza cok sevındım sende kendıne ıyı bak
Allaha emanet ol
tebrıkler cok mutlu oluyorum gelın haberlerını aldıkca artık hersey hayat evlılık hersey artık senın ıcın cok farklı yapılan en kucuk espırıye gülerken artık suculuk hıssetmıceksın kocaman agız dolusu gül yaşa mutlu ol cok sevındım cok tebrık edıyorum tekrar hersey gonlunce olsun....
şenaayyyyyy başarı hikayesi isterizzzzzzzzz:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah
herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?