Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet yeneceksin yenmeme ihtimalin bile yok istedikten ve allaha dayandıktan sonra dr konusunda haklı olabilirsin çünkü bazı drlar varki yardım etmek yerine dahada alt üst eiyolar herşeyi doktorları kötülemek deil amacım asla böle bişey olamaz zaten ama doktor normal bi insandan daha duyarlı olmalı bence neyse bende dr la yenemedim o yüzden bu tepkim yoksa başımızın üstünde yerleri var allah eksik etmesin başımızdan

Kuzum desene 26 Mayıs ta Antalya sallandıııı Bende Antalya da yaşıyorum

Seni tekrar kutluyorum.Zafer bizim

valla biz kader arkadaşıyız budaki herkesle ama senle daha bi kader arkadaşıymışız vay anasını aynı hastalık aynı gün deneme aynı gün başarma aynı şehri sallamamaşallah maşallah

selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…