- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.821
canım orası zaten büyük ama biz egzersiz yaparken farkediyoruz fena olacak bişey yok seni yönlendirmeme izin verirmisin
merhaba cnm bende senın gbıyım yanı aparatlar hersey jeller hazır veeee serce parmakla boğusma içerısındeyım 2 gundur yarısı grıo gbı ama tam gırse dahada ınanıcam bende senın gbıydım bı turlu baslayamıodum yanı cok cok cok ıyı anlıorum senı korkmak ne demek ben dibine kadar öğretti bu hastalık bana ama bır an önce basla baslayalım bıtsın artık dımı yazık bıze
merhaba cnm bende senın gbıyım yanı aparatlar hersey jeller hazır veeee serce parmakla boğusma içerısındeyım 2 gundur yarısı grıo gbı ama tam gırse dahada ınanıcam bende senın gbıydım bı turlu baslayamıodum yanı cok cok cok ıyı anlıorum senı korkmak ne demek ben dibine kadar öğretti bu hastalık bana ama bır an önce basla baslayalım bıtsın artık dımı yazık bıze
hoşbuldum7 aylık evliyim burdaki başarı hikayelrini okuyunca çok mutlu oluyorm bende yapıcam diyorum ama oranın esneyebileceğini anlayamıyorum bir türlü belki başlayınca göreceğim ama gel gelelim nasıl
tamam o zaman olcaksın allah ın izniyle provalara başla gelinlik kuaför falan araştırmaya başla düğünün yakındır yani yakınlık derecesi senin azmine bağlı tabi hadi başlayalım o zaman seni o kadar ii anlıyorum ki oraya bişeyin girebileceği hissi bile midemi bulandıryordu ama azmettim başardım eline bi ayna al vajiyi incelemeye başla eğer bunu yaptıysan 2. aşamaya geç yani kulak çöpü :) bazıları serçe parmakla çalışmış ama benim kolayıma kulak çöpü gitti hangisi sana uygunsa onunla başla tabi jel olması lazım lütfen vazgeçme inan ve bilgi ver yaptıkların yada yapamadıkların hakkında hadi bakalım ben seni başlamış olarak görüyorum allah yardımcın olsun amin amin amin
tabiki isterim burdaki kızlar 100 psikologtan daha iyi hiçbişi yapmak gelmiyor içimden çok yoruldum artık eşimin o kadar anlayıslı olması ayrı bi eziklik. daha yeniyiz ama onlara kalmıs sıkınıtısı sanki herkes bebek soruyor onlara cevap vermek ayrı bi dert amaan
Ne güzel işte çok fazla zaman da geçmemiş...Bence şu egzersizlere asılsan hemen yaparsın birkaç hafta içinde...
Yalnız ben de direkt "kaç senedir" diye soruyorum. Kendime güldüm vallahi "ne kadarlık evlisin" diye sorsana :) :)
O zaman ilk iş duvak fotosu koyalım bi :)
hadi bakalım kapa duvağını ama uzun sürmez açılması kapamanla açman bir olur inşallah
selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.
delirdim galiba hem ağlıyo hem gülüyorum:) duvak fotosu ararken bi duvak çıktı karsıma sadece gözleri görünüyordu gelinin :) işte tam benlik bi duvak dedim :) sonra o kdar umutsuz olma deyip bunu seçtim :) inşalllaaah dedğin gibi olurbende gelin olurum .
yardmı gördüm biraz önce ama hemen çıktı galiba naptı bilgisi olan varmı
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.
bende gelin olmak istiyorum yaaa((((
kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.
kızlar uzunluk olarak ne kadarı girmesi lazım aparatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?