Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.

ben 10cmde yenmiştim. uzunluk da o civardaydı, 10cm gibi. zaten aparatı ittiğinde gidemediği bi noktada duruyor. önemli olan girişteki kasları geçmen bunun için de en az 8-10cm yeterli. ben sürecim uzayınca rahat oturabileyim diye daha kısa aparat yapmıştım 6-7cm gibi. o da yeterli olmuştu. ama uzun süreler 10cmlik uzun aparatla çalıştım. uzunluk herzaman başlangıçtaki 2-4cm arası kasılan bölgeyi geçebilecek kadar olmalı. 10cm uzunluk olması da penis girdiğinde paniklememek için, alışkın olabilmek için iyi bir şey bence.

canım kalınlık 8 cm,uzunluk 5-6 cm alıyorum.daha uzun mu girmesi lazım....

7 aylık evliyim. tmmsöz veriyorum birazdn başlayacagm ve aksam rapor vercem :)))

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah

canımm tebriklerrrr yenmişinnn işteee bir de soruyor garibim başarmışınnn tebrikler tatlımm Allah başka dert vermesinnn ...

nasıl yani 10 cm genişliktemi olmalı aparat ben uzunluk diye biliyordum

canımm tebriklerrrr yenmişinnn işteee bir de soruyor garibim başarmışınnn tebrikler tatlımm Allah başka dert vermesinnn ...

çok teşekkürler canım nasıl bi önyargıysa hala yenemişimdir belki diye emin olmak istedim yani her yenen tabiki rahat yapamıyo oda olacak inşallaaahhh yuppiiii

nasıl yani 10 cm genişliktemi olmalı aparat ben uzunluk diye biliyordum

canım bende duyunca ilk gözlerim erinden fırlamıştı ama mesela aparatla yapılacaksa eğer onun etrafını mezura yardımıyla ölçüyoruz yani eni deil çapı 11 cm lik olanı genelde p...sle aynı ama eşten eşe fark var tabiii

7 aylık evliyim. tmmsöz veriyorum birazdn başlayacagm ve aksam rapor vercem :)))

anlastık
kulak cubuguyla basla jel kullan yavas yavas merak etme ıncecık bır kulak cubugu ne can yakar ne de baska bırsey derın nefes al nefes verıken ıttır....mujdelı habeırnı bklıyorum:)

canım ağrı acı varsa ara ver bence ağrı geçince dene seni hem daha rahat olur hemde ağrı acı varken daha fazla ağrın olur sanki ama bilmiyorum yinede bilenler vardır belki

evet ara vermryi düşünüyorum ama olmasa oturuken falan öle ağrım sızım olmadı oldu baya bi heralde çünkü bakamıyorum nekadarı oldu olmadıbi kaç gün sonra tekrar deneme yapıcam bakalım o yanma hisside giderse olucak sanırım az kaldı gibi

canım sen beyaz mum olarak mı aparat hazırladın?
eger oyle ıse hepsını almaya cals...

evet canım beyaz mum 8 cm kalınlıkta,ince olanları değil.ben ilk orta parmakla başlamıştım.bir boğumda ara verdim.sonra geçen hafta tekrar egzersize başladım.beyaz mumlarla ama 8 cm kalınlıkta ince olanlar 5-6 civarında.hiç kulak çubuğu denememiştim.az önce denedim hiç sorun olmadan sonuna kadar aldım)))))))))) hiç bişey hissetmedim.mumda biraz baskı ve yanma oluyordu.mumda 8 cm 5-6 cm uzunluk alıyorum.deneme için yeterli mi ???????????

çok teşekkürler canım nasıl bi önyargıysa hala yenemişimdir belki diye emin olmak istedim yani her yenen tabiki rahat yapamıyo oda olacak inşallaaahhh yuppiiii

olur canımm bundan sonra eşine deneme yapıcaz filan deme o sana yaklaşır zaten öyle söyleynce sert..me sorunu oluyor sizde de olmuştu biara tekrarlamasın.. isteksiz görün ama ona çekici gelecek kıyafetler filan giyin

yaaaa cnm benım ya tek deılsın ınan bana basladım evet sımdı yne egzersızden gelıorum dusunsene serce parmak yarısını yapıorum sadece ben pen..... başınıda o kadrcık alıodum baskı oldugu zaman sanırım orası giris ılerı gdemıodum cnmmm kendını tek hıssetme cnm bende oyleydım cnm herkes yapıo ben yapamıom dıodum ama sakın ole dusunme cnm herkes aynı yollardan gecmıs burda unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…