- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.841
kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.
ben 10cmde yenmiştim. uzunluk da o civardaydı, 10cm gibi. zaten aparatı ittiğinde gidemediği bi noktada duruyor. önemli olan girişteki kasları geçmen bunun için de en az 8-10cm yeterli. ben sürecim uzayınca rahat oturabileyim diye daha kısa aparat yapmıştım 6-7cm gibi. o da yeterli olmuştu. ama uzun süreler 10cmlik uzun aparatla çalıştım. uzunluk herzaman başlangıçtaki 2-4cm arası kasılan bölgeyi geçebilecek kadar olmalı. 10cm uzunluk olması da penis girdiğinde paniklememek için, alışkın olabilmek için iyi bir şey bence.
tabıkıde genıslıyor canım alırken hafıf zorlanıyorsun aparatı ama bellı bır sure sonra cok rahat hareket ettırebılıyorsun yada cıkarıp tekrar almak ıstedıgınde cok rahat alabılıyorsun...
once kulak cubuguyla basla nekadarlık evlısın bılmıyorum ama erteleme daha fazla burada aktıf ol rapor ver yenmen cok yakın ınsallah
kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah
ben 10cmde yenmiştim. uzunluk da o civardaydı, 10cm gibi. zaten aparatı ittiğinde gidemediği bi noktada duruyor. önemli olan girişteki kasları geçmen bunun için de en az 8-10cm yeterli. ben sürecim uzayınca rahat oturabileyim diye daha kısa aparat yapmıştım 6-7cm gibi. o da yeterli olmuştu. ama uzun süreler 10cmlik uzun aparatla çalıştım. uzunluk herzaman başlangıçtaki 2-4cm arası kasılan bölgeyi geçebilecek kadar olmalı. 10cm uzunluk olması da penis girdiğinde paniklememek için, alışkın olabilmek için iyi bir şey bence.
canımm tebriklerrrr yenmişinnn işteee bir de soruyor garibimbaşarmışınnn tebrikler tatlımm Allah başka dert vermesinnn ...
pekı cnm denemden once egzersız yaptınmı?oyle cok daha rahat aparatuı cıkarıp hemen p..s al
nasıl yani10 cm genişliktemi olmalı aparat ben uzunluk diye biliyordum
canım bende duyunca ilk gözlerim erinden fırlamıştı ama mesela aparatla yapılacaksa eğer onun etrafını mezura yardımıyla ölçüyoruz yani eni deil çapı 11 cm lik olanı genelde p...sle aynı ama eşten eşe fark var tabiii
:)))) birazdan başlıcam hadi bakalım hayırlısı.dua edin ltfn
kızlar sorum arada kaynadı sanırım.8 cm kalınlık 5-6 cm uzunluk aldım şimdi. daha uzun mu almak lazım
7 aylık evliyim. tmmsöz veriyorum birazdn başlayacagm ve aksam rapor vercem :)))
olay ansızın olduğu için egzersize zaman kalmadı canım..bu akşam önce egzersiz sonra deneme yapacağım:))))
kızlar sorum arada kaynadı sanırım.8 cm kalınlık 5-6 cm uzunluk aldım şimdi. daha uzun mu almak lazım
canım ağrı acı varsa ara ver bence ağrı geçince dene seni hem daha rahat olur hemde ağrı acı varken daha fazla ağrın olur sanki ama bilmiyorum yinede bilenler vardır belki
canım sen beyaz mum olarak mı aparat hazırladın?
eger oyle ıse hepsını almaya cals...
çok teşekkürler canım nasıl bi önyargıysa hala yenemişimdir belki diye emin olmak istedim yani her yenen tabiki rahat yapamıyo oda olacak inşallaaahhh yuppiiii
merhaba.bitsin bitsin de nasıl . belki ben abartıyorum burdaki herkes inançlarıyla kurtulmuş neden olmasın neden bende yeneyim diyorum ama .. ah bu amalar. sen başlamışın devamı gelecektir ya bencesaret bile edemiyorum. ilk aparatımdı kulak cubuğu pamuğuna kadar alabildim bu kadar ödleğim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?