- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.861
evet canım beyaz mum 8 cm kalınlıkta,ince olanları değil.ben ilk orta parmakla başlamıştım.bir boğumda ara verdim.sonra geçen hafta tekrar egzersize başladım.beyaz mumlarla ama 8 cm kalınlıkta ince olanlar 5-6 civarında.hiç kulak çubuğu denememiştim.az önce denedim hiç sorun olmadan sonuna kadar aldım)))))))))) hiç bişey hissetmedim.mumda biraz baskı ve yanma oluyordu.mumda 8 cm 5-6 cm uzunluk alıyorum.deneme için yeterli mi ???????????
canım doktorlar parmakla çalıştıryolar ve en az 2 boğuma kadar çalıştırıyolar ben orta parmağımın 2 boğumunu ölçtüm 6 cm geldi yani en az 6 cm civarı uzunlukta olmalı..
ya kızlar demin eşimle denedik ilk kez kulak cubugunun tamamını aldım son pamuğa kadar. ama kan filan gelmedi. cok özür dilerim ama benm o delğin üstnde bi delk daha var . netten baktım septalı hymen diye bişi çıktı o resimdekiyle aynı yoksa o yüzden mi ilişkiye giremiyrum ki ben ?
canım ,aparatı ölçtüm 5-6 cm uzunlukta alabiliyorum.kalınlık 8 cm.kulak çöpü sonuna kadar gidiyor boşluk var sanki..))))))) apartta baskı ve yanma oluyor ondan daha fazla ilerleyemiyorum.yani sen uzunluk olarak 6 cm de mi yendin????
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
daha once kadın dogum dr muayene oldunmu?
kırmızı gelmemsı cok normal du bakalım panık yapma hemen egzersızde kırmızı gelmeyebılır kadın doguma gıtmedıysen mutlaka bır gıt
o dedıgın nedır bılmıyorum ama endıselenme emınım kotu bırsey degıldır
gitmedm canım doktora eşim araştırdı vajinismus diye bi rahatsızlık varmıs ondan olabilrsn dedi ve bunun için dktor aramaya basladık. bi kaç psikologla görüştm ama çok para istediler.bu siteden sonra aynayla inceledim. ilk denemede sadece pamuguna kadar yapabldm eşim yoktu kan filan gelir görsün diye devam etmedm ama şimdi cubugu aldım içime hatta eşim yaptı bunu rahattım yani cubuk küçük diye. kızlar bana gülüyor mercimek kadar dedğim için(nimete benzetmek yanlış ama o geldi aklıma) ama yemin ederim o kadar ya cidden. adetimde acillik olurum belki bu yuzden olmadıilişki orası cok küçük oldugu için ben tam arastırmadn koyduk tanıyı kendi kendimize. ben en iyisi bijinekoloğa gideym eğer ki psikolojikse rahatladım bile çnkü daha once hiç egzersiz yapmamama ragmen girdi çubuk.teşekkürler canm.
canım bende duyunca ilk gözlerim erinden fırlamıştı ama mesela aparatla yapılacaksa eğer onun etrafını mezura yardımıyla ölçüyoruz yani eni deil çapı 11 cm lik olanı genelde p...sle aynı ama eşten eşe fark var tabiii
once muhakkak kadın dogum dr gıt hatta yarın hemen gıt ki her konuda esının de senın de ıcınız rahat etsın durumun psıkolojık mı fızyolojık mı bı baksın doktor ondan sonra egzersızlere baslayalım..ıhmal etme cnm
haklısın canım bi an evvel görüncem öyleyse bile uyusturup alıyorlarmıs zarı ve orayı esnetiyorlarmış ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya :S
okudum sizin başarı öykünüzü biliyorum hiç bişi için geç değil . en azından başarmışınız. benim durumum belki çok vahim değil ben abartıyorum bakabiliyorum en azından ama orasına bişi girebleck olma ihtimalini anlayamıyorum:)
ya kızlar demin eşimle denedik ilk kez kulak cubugunun tamamını aldım son pamuğa kadar. ama kan filan gelmedi. cok özür dilerim ama benm o delğin üstnde bi delk daha var . netten baktım septalı hymen diye bişi çıktı o resimdekiyle aynı yoksa o yüzden mi ilişkiye giremiyrum ki ben ?
sen bunları netten mı okuyorsun ?
yapma dusunme aklına getırme o cozum degıl burada arkadas yaptırdı ve sonuc alamadı bunları sakın dusunup ıyıce psıkolojını bozma cnm
septali hymen olup olmadigina en iyi jinekolog karar verir. ha evet varsa sorunun psikolojik degil demek, yani iliskiye engeldir cünkü kalin oldugu icin agrili olur ve full penetrasyona anatomik bir engel teskil eder ve zaten de sen ister istemez kasilirsin. ve fakat bunu normal sartlarda senin görmen ve tanimlaman mümkün müdür onu bilemiyorum.
Canım inşallah seninki uzun sürmez. Kusura bakma "kaç senelik diye soruşuma" yılların alışkanlığı işte :) :).
Şu egzersizlere dört elle asılırsan birkaç hafta içinde yeneceksin. Sonra da olayın basitliğini göreceksin. Ben geçmiş yıllarıma kahrediyorum ama yapacak birşey yok. Gerçekten hiç korkulacak, hiç öyle gözünde büyütecek bir olay değil...
canım kalınlık 8 cm,uzunluk 5-6 cm alıyorum.daha uzun mu girmesi lazım....
ya of bilmiyorum kafam cok karıstı cubugu almam rahatlattı hiç acı duymadm son pamuguna kadar ittirdim korktugum kadar değilmş oraya bişi girebiliyormus ama biriniz bana bunu cevabını verin lütfen idrar yaptıgımz yer haric 1 dlk var değil mi ? o da vajen girişi diye adlandırılıyor. bende sanki ortadan ikiye ayrılan bir delik var anlamadım yaa insann kendi anatomisini bilmemesi ne acı
evet idrar deliği hariç 1 tane delik var o da vajina deliği... canım hemen korkma henüz orayı genişletmediğin için öyle görünüyor olabilir parmakla çalışmayı düşünürsen serçe parmağınla dene ve hemen parmağını çıkardıktan sonra bak.. o zaman tek delik olduğunu görürsün...sen ikiye bölünmüş delik görmüşün yine iyi bu ben ilk baktığımda egzersiz yapmadan önce sanki sadece bir çizik var gibi görmüştüm.. parmağımı o çiziğe soktum ve girdi sonrasında delik belirginleşti... ( afedersiniz çok açık yazdım kusra bakmayın kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?