- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.981
canım benimde adet dönemim çok sancılı olur ama cinsel birliktelik sayesinde düzeliyomuş duyduğum kadarıyla ama
elvanım canımmm çok sevindim yaa kocana şans verdiğin için çünkü babaevine gitmek çok daha yıpratıcı oluyor.. aslında erkekler bikaç cilveyle yola geliyolar ya erkeğin kalbine giden yol bence midesinden geçmiyo anladın sen nerden geçtiğini.. şöyle biraz naz cilve yapıp kendine bağlamayı dene zaten bağlı olduğunu göstermiş bu olayla bak evden gitmeni istemedi ha boşancam deyince sinirle boşan demiş olabilir iyice bağlansın biz çok yaşadık böyle şeyler canım ama hepsi sonunda çok şükürki tatlıya bağlandı umarım bundan sonra seninde her şey gönlünce olurr.. bir de psikolog bize şunu önerdi denedik işe yarıyor mesela eşlerin biri sinirli diğeri sadece dinliyor ama susuyor hiç konuşmuyor yani bşr nevi alttan alma gibi..
evet onlarıda anlamak lazım ama bişeyler değişiyo ilk günkü gibi olmuyo önceleri ben ağlayınca dayanamazdı bana karşı çok yumuşak olurdu ama şimdi biraz önce gördü kızdı o da haklı sürekli ağlayan biri görmek istemiyodur
bekarken her ay hastenelik oluyordum yine bi gün gittim doktora bana demiştiki kızlık zarının salgıladıgı bişi var zar gidince ağrın azalır demişti ama ben hala onu korudugum için sanki çok değerli bişi sanki ölücem sonunda bak yine hatırladım sinir oldum kendimeinş aşarım bunları da geçer sancı filan ya dayanamıyrmartık hap içmekten bıktım. allah baska dert vermesn isyan etmiyorum ama hem bedenen hem ruhen çöktüm kısa sürede
canım meraba sanırım kulak çöpünü yapabilmişsin en büyük önyargıyı kırdın gerisi gelir zaten muayeneden sonra egzersizleri aksatme inşallah problem yoktur
evet onlarıda anlamak lazım ama bişeyler değişiyo ilk günkü gibi olmuyo önceleri ben ağlayınca dayanamazdı bana karşı çok yumuşak olurdu ama şimdi biraz önce gördü kızdı o da haklı sürekli ağlayan biri görmek istemiyodur
Sanirim vajinismusu yendikten sonra hepimiz ayni seyle karsilasiyoruz.
bu donem bizi o kadar cok yipratiyor ki,yendikten sonrada hemen kendimizi toparlayamiyoruz.
kendimizi sadece bu sorunu asmaya odakladigimiz icin cevremizde olup bitenlerden ya da vajinismus disinda ki sorunlarimizdan bi haber yasiyoruz.
vajinismusu yendigimizde durmus olan hayat kaldigi yerden devam etmeye basliyor ve sorunlar ardi ardina yuzumuze carpmaya basliyor...
mesela benim kardesim gibi gordugum gorumcemle aslinda ciddi anlamda sorunlarim varmis ama kendimi vajinismusa oyle bir kaptirmisim ki beynim vaji disindaki her seyin ustunu cizmis.
birde biz yendikten sonra esimiz surekli bizimle ilgilensin,her an her saniye bu konudan yani basarimizdan bahsetsin istiyoruz.
bu beklentimiz gerceklesmeyincede "bak bak ben nasil zor bi seyin ustesinden geldim,ama onun umrunda bile degil" triplerine giriyoruz :))
Ahh ahh hayat coook zor...
eveettt nasıl korkuyordum dün söylştim ya ama o kadar kolay oldu ki yanma yada acı hiçbişi olmadı görmeliydin çok sevndm gözlerinin içi güldü diyor eşim ilk kez :) izin alamadı eşim malesef bugun gidip rahatlarım diyordm ama haftasonuna kaldı artık. bu yine burdaki kızlar syensde oldu aynayı al bak demeseniz farkedemicektm yine . belki egz basarıyla tamamlayıp ilk dememdmde cok acı duyacaktım bu sebepten dolayı ve tekrar denemeye yaklşmıycaktm ama artık biliyorum ve varsa da çözümü olan bişi şükürler olsun.
dün demiştim sana çok kolay oldunu görceksin diye çünkü aynı şeyleri ben ve burdaki bi çok insan yaşadı aynı yollardan geçti ve YENDİ !!!yani sonuç belli ama ne kadar zamanda yeneceğin senin azmine kalmış tembel teneke olup aksatırsan bütünlemeye kalabilirsinama çalışkan bi öğrenci olursan 1. likle de bitirebilirsin ikiside senin elinde ama bence sen çalışkan bi vajiye benziyosun çok yakında seni burda birilerine destek olurken görebilirizzzz inşallahhh
ya vallahi aynen öle sanki ben yazdım bunları evet vajiliyken vajiliyim diye ilgi istiyodum yenince yendim diye ilgi istiyorum ama gerçekten ihtiyacım var zor bi süreçti birlikte geçtik bu süreçten oda bu başarıyı gözünde çok büyütsün istiyorum çünkü kolay deil onunda gözünden yaşlar aktı bu yüzden hemde öyle içtendiki o gözyaşları şimdi hoplayıp zıplaması lazım yendik diye bende çok sevindim diyo ama ben somut bişey göremiyorum neyse itiraf ediyim bende çok mız mızım sanırım:44:
ilk gün ki gibi hiçbir şey olmuyor belki biz de öyleyiz ama farkında diiliz...bu hastalık insanı çileden çıkartıyor.resmen bi dönem durduk yere ağlar olmuştum,daha neler neler...bi de işin kötüsü ağlayınca hemen gözlerim şişer; ağlamadım desem de yemez)Allah kimsenin başına vermesin böyle dert...eşlerimizi daha çok etkiliyor belki de.ben karımın tenini tanımıyorum dediğin de çok üzülmüştüm evet gerçekten de dediği gibiydi.hep o an geldiğinde ittirmiştim...şimdi de onlardan sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi bir şeyler bekliyoruz.taşlar bir anda yerine oturmuyor zaman gerekiyor...Allah herkesin yardımcısı olsun...
insalaaahhhhh..evvel allah sonra sizin sayenzde.. :) valla yenersem gece gündüz yardımcı olmak isterim yeter ki herkes kurtulsun bu illetten
Yalniz degilsin canim bende gunlerce esimin basinin etini yedim ben yendim bitti kurtulduk ama sen mutlu oldugunu gosterecek hicbir sey yapmiyorsun diye.
Bak ben ne dusunuyorum biliyor musun biz simdi yendik kurtulduk bitti ama adamlar daha bisi anlamadi ki...
yani once normal bi iliski yasadigimiz zaman onlarda artik tam anlamiyla "yendik" diyebilecek...
ben mesela yeneli 20gun oldu daha adami yanima yaklastirmadim adam nasil mutlu olsun simdi.
tam tersine kiziyor bana yenmeden once kiyamiyordu cabaladigimi ama yapamadigimi gorunce uzuluyor,ben istemeden yaklasmiyordu.
ama simdi yendik niye yaklastirmiyorsun yanina diyor.
biraz empati yapsak hic fena olmayacak :44:
Öncelikle geçmiş olsun canım. bende eşimin dokunmasına ya da bakmasına izin veryorum kendimde bakabiliyorum.ilk gece de zorlamadım kasmadım kendimi pek ama olmadı.daha 1.5 hafta önce buldum burayı yazılanları okudum cesaretlendim ama oraya bişi girmesi mümkün değil gibi geliyrdu ta ki düne kadar. ilk kez denememde bütün cubugu aldım daha büyük bişi alsam sığmazdm yere göğe sanırım:) hep bunu diyoruma ama inanılmaz rahatlattı. dün daha deneyecektik ama benm 2 farklı dlk oldugunu farkettik ikisine de cbk giriyordu kendi kendmze bi karar vermek istemedik ama interneten arastırdıgıma göre vajinal yapı yüzünden bi birleşme olmadıgına kanaat getirdik.başlarda vaji değilsem bile bu sayede olmus olabilirim. demelerde yanıyordu orası serbest bırksamda yanıodu bırakmasamda.ben haftasonu doktora görüncem bi sorun varsa hallederler inş. yoksa da yine rahatım egzersizlere güveniyorum artık.sen nasıl bi ameliyat oldun ? girşi filan mı genişlettiler ? benim regl zamanalrım çok sancılı geçiyor kıvranıyorum resmen ilk 3 gün boyunca pıhtılar yüzünden sende de öyle oluyor muydu ? özelden yazamıyorum ceza yedim :)) çok özür dilerim herkesten biraz açık oldu ama sormak istedm:)
aynen bende öle herşeye ağlardım akla gelebilecek herşeye bazen geceleri yanaklarımı yoklardı ıslaklık varmı diye benimde şişer gözlerim bi kere sabah ezanına kadar ağlamıştım ağlamaktan uyuyamamıştım sabah adam beni görünce hortlak görmüş gibi oldu
ben onu ittirdiğimde onu istemediğimi sevmediğimi düşünürmüş aslında onlarda yara alıyo bizim gibi ama biz biraz bencil davarnıyoruz sanki bazılarımız herkes deil ama:44::26:
selam kızlar,dün yine deneme başarısız oldu,o kadar hazırlandım tam girecekti biliyorum az daha ıkınsam olacaktı,hemen kalktım girecek bu diyeee... sanki amaç girmesi değil gibi))))) eşim biz niye uğraşıyoruz tabi girecek dedi :))))ben neden vaji olduğumu buldum kızlar,biz eşimle 5 yıl çıktı,aman girecek,dikkat girmesin diye kendimi hep kastım,5 yıl beynime bunu öğrettim.sebebide kızlık zarı evlenince olsun diye,çok saçma bir düşünceymiş.ya tam birlikte olacaksın yada sabretecek hiç yakınlaşmayacaksın.sonuç vaji işte.şimdide girsin diye uğraşıyoruz.dün biraz tahriş etmişim,bir iki gün ara verecem ama inat ettim,beynime girmemesini öğrettiysem girmesi gerektiğinide öğretecem.....
selam kızlar,dün yine deneme başarısız oldu,o kadar hazırlandım tam girecekti biliyorum az daha ıkınsam olacaktı,hemen kalktım girecek bu diyeee... sanki amaç girmesi değil gibi))))) eşim biz niye uğraşıyoruz tabi girecek dedi :))))ben neden vaji olduğumu buldum kızlar,biz eşimle 5 yıl çıktı,aman girecek,dikkat girmesin diye kendimi hep kastım,5 yıl beynime bunu öğrettim.sebebide kızlık zarı evlenince olsun diye,çok saçma bir düşünceymiş.ya tam birlikte olacaksın yada sabretecek hiç yakınlaşmayacaksın.sonuç vaji işte.şimdide girsin diye uğraşıyoruz.dün biraz tahriş etmişim,bir iki gün ara verecem ama inat ettim,beynime girmemesini öğrettiysem girmesi gerektiğinide öğretecem.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?