- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.001
bekarken her ay hastenelik oluyordum yine bi gün gittim doktora bana demiştiki kızlık zarının salgıladıgı bişi var zar gidince ağrın azalır demişti ama ben hala onu korudugum için sanki çok değerli bişi sanki ölücem sonunda bak yine hatırladım sinir oldum kendimeinş aşarım bunları da geçer sancı filan ya dayanamıyrmartık hap içmekten bıktım. allah baska dert vermesn isyan etmiyorum ama hem bedenen hem ruhen çöktüm kısa sürede
çok haklısın bi ara eşim ona sarılmaya çalıştığımda benim yaptığım gibi ittirdi nasıl gücüme gitti anlatamam.bana sen bunu hep yaptın demişti.onun ne hissettiğini o zaman anladım.onlara da hak vermek gerekiyor ama bu hastalık insanı hırçınlaştırıyor sanki...
evet canım vajinismus bazen yuvalar yıkıyor bazen derin yaralar açıyor şükür halimize biz daha derin olmayan yaralardan şikayetçiyz töbe valla töbe töbe bi daha
Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degilEsle durum ne alemde raporu
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi
Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..
Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun insSonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii
avatarın çok güzel olmuş karanlıktan aydınlığa der gibi uçuş uçuş:))
arkadaşlar sizleri öyle iyi anlıyorum ki!! beklentimiz çok yüksek. çünkü bizim için çok zor şeyleri başarıp bugünlere geliyoruz. daha fazla takdir edilme, pohpohlanma, ödül vb. beklentilerimiz oluyor. ama şunu unutmayın ki eşlerimiz de bizimle birlikte bir sınavdan geçiyor. onlar bizi bırakmayarak, anlayış göstererek, sabrederek bu sınavı geçiyorlar. bizler ise egzersiz yaparak sınavı geçiyoruz. yenince her şey güzel olacak diyoruz, elbette doğru ama eşlere de biraz süre tanıyın. onların da alışma süresi var. bizi beklediler kimi aylarca kimi yıllarca. pat diye normale dönmelerini beklemeyelim. azıcık sabır edelim onların bize ettiği gibi. ben de isterim ki her gün deneyeyim, pıt diye alışayım. ama eşim yorgun oluyor napiim, zorla yapacak değiliz ya :))) istemediğinden değil, yorgun olduğundan bir de alışkın olmadığından diye düşünün. sizi istemediğinden, başarınızı takdir etmediğinden değil. eğer öyle olsa istememenin alasını gösterdik onlara, gene de sabrettiler değil mi? her şeyi zamana bırakın, ben eminim hepimizin evliliği gittikçe güzelleşecek, bugünleri unutup anılarda bırakacağız. egzersiz yapanlar da beklentilerini çok yükseltmesin ama "ay ben de yenince düzelmiycem mi yoksa sorun mu olacak" diye endişe de etmesinler. yenince üzerinizdeki yük gidecek zaten, o duygu ancak yaşanır, anlatılmaz. azimle egzersize sarılın, her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. yendikten sonra da her şeyi zamana bırakın. haydi pozitif olalım
Canimsin..
Tatlim biliyorum brda herkes alttan al vs dedi zaten ger tartsmada ben odama cikar kilitlerm kendimi sinirler yatisincaya dek.. olayi buyutmem asla.. buseferki baskaydi.. cok yanls seyler soyledi ama bi sans daha tanicam ona..
sen naptin cnm alisabldnmi
Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degilEsle durum ne alemde raporu
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi
Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..
Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun insSonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii
İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar kızlar
iyi akşamlar canım nasılsınnasıl gidiyor çalışmalar
iyi akşamlar canımm
ben parmakla çalıştım, o yüzden bilmiyorum :26:, bakkal mumuna peçete falan sarıyorlardı sonra streçliyorlardı, başlangıç için kulak çubuğu daha iyi ama...merhaba kızlar bu egzersiz aparatlarını nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz lütfen. boyutları nasıl ve ne ile yapılacak?
ben parmakla çalıştım, o yüzden bilmiyorum :26:, bakkal mumuna peçete falan sarıyorlardı sonra streçliyorlardı, başlangıç için kulak çubuğu daha iyi ama...
eh işte, daha çok fazla deneme yapamadık, alışamadım ben ya :/
senin nasıl gidiyor? takip ediyorum yazdıklarını yeni başlamışsın
boyutları nasıl acaba? sadece mumla mı yapılıyor? peçete kaymaz mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?