Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba canım ya retrovert rahim nasıl oluyor biz bunu kendimiz anlayabilirmiyiz

Ayy ne guzel dostlugunuzu gercek hayata da tasidiniz cok sanslisiniz
bizden de selaya cok selamlar...

Evet canım, bundan sonra da inşallah hep görüşeceğiz...

ah canım afiyet olsun sizlere..bir gün gelrm ins toplanrz ama önce sunu bir yensem..işaret parmağın ucu oldu sadece..

İnşallah canım...Bir an önce yenmen dileğiyle...

:116::80::80: Aa neGüzel bizdende selamlar.. Valla özendim hea bende isterim ya bendeeeee

Canım Türkiye'ye geldiğinde neden olmasın ki??

biz ilkiyle kaldik biliyor musun daha ikinciyi denemeye hic cesaretim olmadi :2:
Esim sabah ise giderken aksam icin kendini hazirla artik deneyelim dedi yaparsin edersin diye gazi verdi gitti.
offf bilmiyorum ne olacak.
Allah yardimcim olsun

Canım çok ara vermişsin. Hatırladığım kadarıyla benden önce başarmıştın. Lütfen uzun süre ara verme çünkü Allah korusun geriliyebilir...

ayyy cok tesekkurler cnm yaaaa uyusturucu sprey veya krem belkı hızlandırabılır demı yanı yenmıssın sonucta bunları kullandınmı

Canım, tabiki sen bilirsin ama şu uyuşturucu kremleri, spreyleri hiç önermiyorum. Belki ilk egzersizde olabilir ama sonrası olmasın. Bir de onlarsız yapma sıkıntısı olacak bir de onları bırakma sürecine gireceksin....

Ben hepsini denedim olmadı, uyuşturucu krem, sprey bir de orayı uyuşturduğum gibi çok kuvvetli antideprasan, içki içip beynimi uyuşturdum ama yine de olmadı. Çok istikrarlı bir şekilde şu egzersizleri yaparsan. Kesinlikle birkaç hafta içinde halledersin...

yarın kocişin doğumgünü ona ilk hediyeyi 2 gün önce verdim jelsin ilişkiyi becerdim :)))
ikinci hediyemde bu paylaşmak istedimEki Görüntüle 433202
Canım eşinle ve ilerde çocuklarınla (elbet birgün olacak) mutlu yıllar dilerim...

Eşinin anlayışlı olmasını kötüye kullanma, sonra kendinden soğutursun adamı, zor düzelir .

ben 7 senelik evliyim ve burdaki insanlardan daha kötüyüm kimse benim yaşadıklarımı bilemez heralde

mrb canım senı oyle ıyı anlıyorum kı ama ben tam 16 sene sonra yendim bunu.sende yenceksın bızler cok uzun yıllar kaybettıgımız ıcın daha cok vakıt kaybetmemelısın bende cok sorunlar yaşadım.bunu yenmek ınsanı o kdr hafifletıyokı ınşş herkes yener su sorundan kurtulur

Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar

kemrecim, ben de seninle tanıştığıma çok mutluyum. çok güzel vakit geçirdim, çaylar kahveler seninle daha bir güzel geldi. inşallah hep görüşmeye devam edeceğiz. ben geçmişi okumaya dalayım.

Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar

canikom gerilemezsin, neden gerileyesin ki?? izinde eşinle birlikte değil misin? ortam müsait mi olmayacak? neden gerileyeceksin ben çözemedim. hem zorlanırsan, çözümü biliyorsun. egzersiz yaparsın öyle denersin. korkma, aklına getirme bunları.

canım beraberiz ama sürekli seyahat halinde olacagız kalabalık olacaz. ORtam müsait olmaz Ama gitmeden önce denemeler yapalım. Bilmem korkttum işte canım

Eşinin anlayışlı olmasını kötüye kullanma, sonra kendinden soğutursun adamı, zor düzelir .

Kotuye kullanmak demeyelim de,korkuyorum cesaret edemiyorum.
bugun egzersiz yaptim nasil kasim kasim kasildim anlatamam.
sonunda en son calistigim aparati alabildim ama omrumden omur gitti,basa dondum diye cok korktum.
sag olsun esimin benden sogumasi gibi bi korkum yok ama kac gun oldu bir ay olacak nerdeyse adam da hakli normale donmek istiyor artik...

Cnm mesela soylede yapabilirsin denedigin aparatini cantana koy lavoboya ciktiginda cantadan cikarip 5 dakka ble yeter belkidee cnm boyle aklima geldi ama cok mu hayalgucum yuksek oldu yawww

Selamun aleykum, arkadaşlarım.
Uzun zaman oldu katılamıyordum.
Kim var kim yok?)
Yenilere söylüyorum-Hep umutlu olun0 vajinismus fiziksel değil, zihinseldir. Beyninizde bitirin önce.
Ben bu `illet`in ne olduğunu bile bu siteden öyrendim ve (evel Allah) bu sitedeki arkadaşlar sayesinde yendim.
Çok şükür 7 aydır yendiyim. Herhangi bi sorunuz olursa severek cevaplarım)

gerıleme hıç olmaz bır kere yapabılen bence hep yapar.bu korku ıyıce alışmamıza engel oluyo her seferınde olcak mı dıye dusunmesek herşey yoluna gırcek:)

umut86 canım serçe parmagını yapmaktan vazgeç ve diğer parmagına geç. Kendini korkutma. doktora gitsende aynı şeyleri söylecektir. Tabi genel bi muayene olmakta önemli. Ama kendine gaz ver. Yaparsın yenenlerden neyin eksik kız. Aaa yakışmıyor sana. Hemen diğer parmağa geç.Orayı iyice genişletmeye çalış. Sürekli serçe parmagınla yapıp ondan başka yapamayacağım düşüncesini aklına getirme. Hadi bakalım başla hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…