- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.341
elvancımmm napıyosunn
bugün benim yumurtlama zamanımın son günü akşam yine çalışma vareşim üstte yapamadık biz arkama geçiyor öyle yapıyoruz zaten retrovert rahim olanlar için en uygun hamişlik pozisyonuymuş :)))
Ayy ne guzel dostlugunuzu gercek hayata da tasidiniz cok sanslisiniz
bizden de selaya cok selamlar...
ah canım afiyet olsun sizlere..bir gün gelrm ins toplanrz ama önce sunu bir yensem..işaret parmağın ucu oldu sadece..
:116::80::80: Aa neGüzel bizdende selamlar.. Valla özendim hea bende isterim ya bendeeeee
biz ilkiyle kaldik biliyor musun daha ikinciyi denemeye hic cesaretim olmadi :2:
Esim sabah ise giderken aksam icin kendini hazirla artik deneyelim dedi yaparsin edersin diye gazi verdi gitti.
offf bilmiyorum ne olacak.
Allah yardimcim olsun
ayyy cok tesekkurler cnm yaaaa uyusturucu sprey veya krem belkı hızlandırabılır demı yanı yenmıssın sonucta bunları kullandınmı
Canım eşinle ve ilerde çocuklarınla (elbet birgün olacak) mutlu yıllar dilerim...yarın kocişin doğumgünü ona ilk hediyeyi 2 gün önce verdim jelsin ilişkiyi becerdim :)))
ikinci hediyemde bu paylaşmak istedimEki Görüntüle 433202
meraba canım ya retrovert rahim nasıl oluyor biz bunu kendimiz anlayabilirmiyiz
Eşinin anlayışlı olmasını kötüye kullanma, sonra kendinden soğutursun adamı, zor düzelirSorma canim ya 25 gun olacak nerdeyse yeneli regldi sinavlardi derken zaten oyle bi zaman gecti
guya pazartesiden beri deneyecegiz ama aksam olunca uykum geldi diyip erkenden yatiyorum. esim bu sabaha kadar bir sey demedi ama sabah aksam deneyelim artik bi kere oldu sen nelerin ustesinden geldin vs vs verdi coskuyu.
ama gel gelelim ben bi turlu cesaret edemiyorum
ben 7 senelik evliyim ve burdaki insanlardan daha kötüyüm kimse benim yaşadıklarımı bilemez heralde
kuzum retrovert rahim ters duran rahim demek. kendin anlayamazsın ancak ultrasonda görülür
Ölü gibi yatarken mesajinla dirildimçok çok sevindim yaa
Dilerim saglikli bi hamilelik ve dogum geçirirsin..
Merhaba arkadaşlar;
selacığımla bugün yüzyüze tanıştık sonunda. çok tatlı ya, şu an yanımda işyerimde :) :) onunla tanıştığım için çok mutluyum...öğle arasını birlikte geçirdik, oturduk, dertleştik. çok sevdim ve sizlerle paylaşmak istedim...
Selanın herkese selamı var...
Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar
canikom gerilemezsin, neden gerileyesin ki?? izinde eşinle birlikte değil misin? ortam müsait mi olmayacak? neden gerileyeceksin ben çözemedim. hem zorlanırsan, çözümü biliyorsun. egzersiz yaparsın öyle denersin. korkma, aklına getirme bunları.
Eşinin anlayışlı olmasını kötüye kullanma, sonra kendinden soğutursun adamı, zor düzelir.
Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar
Kizlar isaret parmaga gecemiorum ben yaaanie anlamiorum kafayi yicem coktan gecmisbolmam gerekmezmiydi takildim korktugum basima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?