- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.301
kızlar hamileyim:)
Merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama anca cesaretimi toplayıp yazma kararı aldım
Allah hepinizin yardımcısı olsun çok zor bişey bu yaa 9 ay oldu evleneli bi duvar var ve olmuyor deliricem
Burda yenmek istiyorum bende, başarı öykülerini okudukça moral oluyor ..
Yardımcı olursanız çok sevinirim şuan reglym..
Bitince hemen başlıcam bu işin kaçışı yok olan bize oluyor
sabırla cevap verdiğin için tşk ederim anne adayımızbende yımırtlıyorum şu an ama kocam nöbette,ayrıca biizmki ben işine çok karışıyorum diye beni üste geçirdi pöfff ben seni sadece yönlendiriyorum alışana kadar diyorum kızıyo hemen bea üstte ne kadar olur bilmiyorum yarın çalışmalara devam edelim de Allahım nasip etsin.stres etkiliyor diye ve geçen aylarda çok ümitlendim,üzüldüm diye çok kasmamaya çalışıyorum ama içim gidiyo ya napiim komşum beni hamile görmüş rüyasında
Tatlim ne yaptin üstte yapabildinmi?
düşman başına böyle bi illet ..
Yarı yapanlardanım belli bir yerden sonra duvar oluyorr korkum yok ama istemsiz kasılıyorum sanırım..
Muayenemi oldum ama bütün hastane çığlıklıklarımı duymuştur okadar çok korktum
Ozamana kadar vajili olduğumu bilmiyordum burayı okuyunca öğrendim bende..
canım senin de dediğin gibi kasmandan kaynaklanıyor sen de duvar zannediyorsun.aslında orası akordeon gibi bir şey diyebilirim.ben egzersiz yaparken öyle hissetmiştim.aslında sen baya ilerlemiş bile sayılırsın belli bi noktaya kadar yapabiliyorum demişsin.kasıldığın anda durup, doğru nefesle kolaylıkla yenebilirsin.bi de kegel egzersizleri çok işe yarıyor.
evet size kesinlikle katılıyorum doğru nefes çok önemli çalıştınız ister parmak olsun,ister herhangi bir gereç burnunuzdan nefes alın ağız yolu ile verirken çalıştığınız gereci içinize ittirin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz
Merhabalar kızlar uzun zamandır takip ediyorum burayı ama anca cesaretimi toplayıp yazma kararı aldım
Allah hepinizin yardımcısı olsun çok zor bişey bu yaa 9 ay oldu evleneli bi duvar var ve olmuyor deliricem
Burda yenmek istiyorum bende, başarı öykülerini okudukça moral oluyor ..
Yardımcı olursanız çok sevinirim şuan reglym..
Bitince hemen başlıcam bu işin kaçışı yok olan bize oluyor
elvancımmm napıyosunn
bugün benim yumurtlama zamanımın son günü akşam yine çalışma vareşim üstte yapamadık biz arkama geçiyor öyle yapıyoruz zaten retrovert rahim olanlar için en uygun hamişlik pozisyonuymuş :)))
sen yenmiş miydin mel54?
Merhaba arkadaşlar;
selacığımla bugün yüzyüze tanıştık sonunda. çok tatlı ya, şu an yanımda işyerimde :) :) onunla tanıştığım için çok mutluyum...öğle arasını birlikte geçirdik, oturduk, dertleştik. çok sevdim ve sizlerle paylaşmak istedim...
Selanın herkese selamı var...
elvancımmm napıyosunn
bugün benim yumurtlama zamanımın son günü akşam yine çalışma vareşim üstte yapamadık biz arkama geçiyor öyle yapıyoruz zaten retrovert rahim olanlar için en uygun hamişlik pozisyonuymuş :)))
Reglin bitince egzersize basla canim.. Zaten anladigim kadariyla basini aliyosun.. Ve o 'hepimizin takildigi' duvarda takiliyosun.. Bunu egzersizle asabilirsin.. Buraya yazmaya devam et ve sakin erteleme cnm
Allah yardimcin olsn
eczaneden ( emla krem yada xylocaine sprey alın ) bunları vajinal bölgeye uygularsanız uyuşur
egzersiz içinde bepanten krem alın diğer kremler parfümlü olabilir içiniz yanar
kremi çalışma gerecinize kullanın bol bol uyuşma geçer gibi olduğunda da hemen tekrar krem yada srey uygulayın
eczaneden ( emla krem yada xylocaine sprey alın ) bunları vajinal bölgeye uygularsanız uyuşur
egzersiz içinde bepanten krem alın diğer kremler parfümlü olabilir içiniz yanar
kremi çalışma gerecinize kullanın bol bol uyuşma geçer gibi olduğunda da hemen tekrar krem yada srey uygulayın
ayyy cok tesekkurler cnm yaaaa uyusturucu sprey veya krem belkı hızlandırabılır demı yanı yenmıssın sonucta bunları kullandınmı
bdeeeeee bu dedıklerıne recete ıstemıolar dımı cnm bdeee ucretlerı nasıl ben brazdan cıkıp alabılırım ısarette zorlanıorum ona gore para alımmm ayyyyy cok sordum
bdeeeeee bu dedıklerıne recete ıstemıolar dımı cnm bdeee ucretlerı nasıl ben brazdan cıkıp alabılırım ısarette zorlanıorum ona gore para alımmm ayyyyy cok sordum
Nasilsin canim?
esinle araniz duzeldi mi?
Ve en onemlisi alisabildin mi :44:
biz ilkiyle kaldik biliyor musun daha ikinciyi denemeye hic cesaretim olmadi :2:
Esim sabah ise giderken aksam icin kendini hazirla artik deneyelim dedi yaparsin edersin diye gazi verdi gitti.
offf bilmiyorum ne olacak.
Allah yardimcim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?