Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin...tabiki yardımcı oluruz...

Tatlim ne yaptin üstte yapabildinmi?

Tatlim ne yaptin üstte yapabildinmi?

elvancımmm napıyosunn
bugün benim yumurtlama zamanımın son günü akşam yine çalışma vareşim üstte yapamadık biz arkama geçiyor öyle yapıyoruz zaten retrovert rahim olanlar için en uygun hamişlik pozisyonuymuş :)))

canım senin de dediğin gibi kasmandan kaynaklanıyor sen de duvar zannediyorsun.aslında orası akordeon gibi bir şey diyebilirim.ben egzersiz yaparken öyle hissetmiştim.aslında sen baya ilerlemiş bile sayılırsın belli bi noktaya kadar yapabiliyorum demişsin.kasıldığın anda durup, doğru nefesle kolaylıkla yenebilirsin.bi de kegel egzersizleri çok işe yarıyor.

evet size kesinlikle katılıyorum doğru nefes çok önemli çalıştınız ister parmak olsun,ister herhangi bir gereç burnunuzdan nefes alın ağız yolu ile verirken çalıştığınız gereci içinize ittirin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz

Reglin bitince egzersize basla canim.. Zaten anladigim kadariyla basini aliyosun.. Ve o 'hepimizin takildigi' duvarda takiliyosun.. Bunu egzersizle asabilirsin.. Buraya yazmaya devam et ve sakin erteleme cnm
Allah yardimcin olsn

slm hamilelik için oda ve vücut sıcaklığı da çok önemli boşalım sonrası hemen bacaklarınızı kapatın hatta bir müddet yüksekte tutun mutkala üstünüze bişi örtün vücut sıcaklığınız düşmesin kolay gelsin

:116::80::80: Aa neGüzel bizdende selamlar.. Valla özendim hea bende isterim ya bendeeeee

Napim canim ya.. Kasiklarimda çok agri var 3 gündür..
Ya tatlim ksra bakma ben seni hamile saniyodum yaaaaa, Ins Rabbim gönlüne göre verir ama çok takmamaya çalis.. Düsündükçe, stres yaptikça engelliyosun bebisi canim.. Bunu bi doktordan duymustum

Reglin bitince egzersize basla canim.. Zaten anladigim kadariyla basini aliyosun.. Ve o 'hepimizin takildigi' duvarda takiliyosun.. Bunu egzersizle asabilirsin.. Buraya yazmaya devam et ve sakin erteleme cnm
Allah yardimcin olsn

eczaneden ( emla krem yada xylocaine sprey alın ) bunları vajinal bölgeye uygularsanız uyuşur

egzersiz içinde bepanten krem alın diğer kremler parfümlü olabilir içiniz yanar
kremi çalışma gerecinize kullanın bol bol uyuşma geçer gibi olduğunda da hemen tekrar krem yada srey uygulayın

Nasilsin canim?
esinle araniz duzeldi mi?
Ve en onemlisi alisabildin mi :44:
biz ilkiyle kaldik biliyor musun daha ikinciyi denemeye hic cesaretim olmadi :2:
Esim sabah ise giderken aksam icin kendini hazirla artik deneyelim dedi yaparsin edersin diye gazi verdi gitti.
offf bilmiyorum ne olacak.
Allah yardimcim olsun

ayyy cok tesekkurler cnm yaaaa uyusturucu sprey veya krem belkı hızlandırabılır demı yanı yenmıssın sonucta bunları kullandınmı

bdeeeeee bu dedıklerıne recete ıstemıolar dımı cnm bdeee ucretlerı nasıl ben brazdan cıkıp alabılırım ısarette zorlanıorum ona gore para alımmm ayyyyy cok sordum

ayyy cok tesekkurler cnm yaaaa uyusturucu sprey veya krem belkı hızlandırabılır demı yanı yenmıssın sonucta bunları kullandınmı

evet kullandım ve de kesinlikle korkusuz uzun süre çalışırsınız
eğer kendinizi çok heyecanlı hissediyorsanız sakin olmanız adına bi atarax hap alın
sakin sakin çalışırsınız kolay gelsin şimdiden

bdeeeeee bu dedıklerıne recete ıstemıolar dımı cnm bdeee ucretlerı nasıl ben brazdan cıkıp alabılırım ısarette zorlanıorum ona gore para alımmm ayyyyy cok sordum

Xylocaina almistim ben recetesiz veriyorlar 18tl fiyati.
emla daha pahali diye biliyorum 30-40 arasi bir seydi sanirim.
tahmini soyluyorum cok uzun zaman once sormustum cunku.

canim nie ikinciyi yapmadin halaa? korkma hic korkulcak bisi yok.. yaptikca alisiyorsun bugun mutlaka yap artik uzun ara verme sakinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…