- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.381
canım anlıyorum seni, ama bence ağır vakalarda kullanilabilir belki. Yani bana göre önce öteki türlü denenmeli gerçekten sonuç alınamıyorsa uyuşturucu kremler denenebilir.
okuduğum kadarıyla sende bayağı ağır bir vakaymışsın. Çok şükür atlatmışsın.
canım burda 4 - 5 - 7- 8 hatta 11 yıllık evliler bile bu sorunu çözdü, herkes çok zorum, çok kötüyüm, asla yapamam, en kötüsü benimki dedi. %100 çözümü var. Lütfen egzersize başla, başka yolu yok ve moralini yüksek tutben 7 senelik evliyim ve burdaki insanlardan daha kötüyüm kimse benim yaşadıklarımı bilemez heralde
eczaneden ( emla krem yada xylocaine sprey alın ) bunları vajinal bölgeye uygularsanız uyuşur
egzersiz içinde bepanten krem alın diğer kremler parfümlü olabilir içiniz yanar
kremi çalışma gerecinize kullanın bol bol uyuşma geçer gibi olduğunda da hemen tekrar krem yada srey uygulayın
Nasilsin canim?
esinle araniz duzeldi mi?
Ve en onemlisi alisabildin mi :44:
biz ilkiyle kaldik biliyor musun daha ikinciyi denemeye hic cesaretim olmadi :2:
Esim sabah ise giderken aksam icin kendini hazirla artik deneyelim dedi yaparsin edersin diye gazi verdi gitti.
offf bilmiyorum ne olacak.
Allah yardimcim olsun
mrb canım senı oyle ıyı anlıyorum kı ama ben tam 16 sene sonra yendim bunu.sende yenceksın bızler cok uzun yıllar kaybettıgımız ıcın daha cok vakıt kaybetmemelısın bende cok sorunlar yaşadım.bunu yenmek ınsanı o kdr hafifletıyokı ınşş herkes yener su sorundan kurtulur
Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar
Kayganlastiricim azdi.. hem egzersize hemde denemeye yetmezdi.. Bende bu bi bahane olur düsüncesiyle egzersizsiz denemek istedim belki vesile olur birakmama.. ve olmadi.. aslinda basi oldu.. ama esim bo..linca devam edemedik..çok moralim bozuldu.. yapamadigim için çok oyalandim.. Esim ilk teselli etti .. sonra bi yarim saat sonra tekrar denesek dedim.. çünkü çok moralim bozuldu.. oda böyle yaparak benide etkileme dedi yapmadigimiz bisey degil dedi bgn aliriz kayganlastirici yarin egzersizini yaparsin oyle deneriz dedi..
10.cu denemem olacakti ama olmadi..Napalim bi süre deneme öncesi egzersizle devam etmeliyim
yapamadım olmadı kızlar serceyı yanma tıtreme mıgde bulantısı bas donmesı gbı ufak sorunlar yasasamda tıtreyerek alıyorum kendıme gaz verıyorum umudumu kaybetmıorum ama olmadı bı buyuge gecemedım benden ıkı tane var yaa artık bırı yapıcam dıo bırı oburu kolaydı bunda görürsün dıo yarın aksama kadar calısıcam bıde beynım ıcın bı metod olsa
Dünden beri rapor veremiyodum sabah egzersizimi yapmış olmanın haklı gururuyla bi rapor yazayım dedim
İki gündür çok yoğundum o yüzden akşam egzersiz yapamıyodum ama sabah işe gitmeden önce egzersiz yapıp gidiyorum ben de. Ve bu sabah 3 parmak denedim .Sonuç basarılı tabi kiPr.....tife geçirdim jel de sürdüm .Ben bu kadar kolay olacağını tahmin dahi etmedim .İki parmakdan bile kolay oldu .Acaba pr....f den mi bu kadar kolay oldu anlamadım .Ve umut özellikle sana söylüyorum cnm rahat olduğun sürece hepsi oluyo nolur kendini sakinleştirmeyi dene içeri alırken de kegel egzersizi yap . Ben bugün ikna oldum ki orası içine ne girerse onun şeklini alıyo, biz dar zannediyoruz . Neyse ben işe geç ka lacam kaçıyorum HEPİMİZE BOL ŞANS !!!
canım valla ilk okuduğumda aklımdan o geçti benim de.
dedim o benden önce yenmişti sıra bende :)
1 haftam kaldı inş bu ay regl olmam ya
senden sonra sıra bende o zaman ama bu ay bende umut kalmadı moralim çok bozuk canım hep ben üstteyken ilişki yapıyorduk bu ay yumurtlama günüm salı günü işte o gün yaptık ama dün yapacaktık uyudum kaldım ben yapamadık ayda 1 günde umut sıfır ise hayallerim temmuza kaldı yine ağlıyorum sabahtan beri
Selamun aleykum, arkadaşlarım.
Uzun zaman oldu katılamıyordum.
Kim var kim yok?)
Yenilere söylüyorum-Hep umutlu olun0 vajinismus fiziksel değil, zihinseldir. Beyninizde bitirin önce.
Ben bu `illet`in ne olduğunu bile bu siteden öyrendim ve (evel Allah) bu sitedeki arkadaşlar sayesinde yendim.
Çok şükür 7 aydır yendiyim. Herhangi bi sorunuz olursa severek cevaplarım)
sessızcekımsesızce sen nasılsın alısabıldınmı ıyıce.duzene gırdımı ?
16 yilmi?? Yani yanlis yazmadiniz demi??Nasil ya?? Allahim düsünemiyorum bile bana 1 sene 1 asir gibi geldi.. çok sükür sonunda kurtulmusun.. Peki 16 seneden sonra nasil yendiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?