Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen ne zaman yenmiştin.kaç yaşındasın.üzme kendini tatlım bak stres bile çok etkili.evliliğiniz ne kadar oldu?çok soru sordum galiba

canım sen de stres yapma sakın.yeneli 3 ay oldu be beraber yendik.günleri uzatıp gözünde büyütme ,hem bak evliliğin de yeni.RABBİM hayırlısını versin.evliliğim 3,5 yıl oldu artık herkes konuşmaya başlamıştı.çok şükür ALLAH'A nasip oldu.ALLAH size de nasip etsin.

Amin Allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun inşallah.Reglim on beş gün gecikti,Ben bi hafta önce evde gebelik testi yapmıştım ama şoktaydım insan inanamıyor önce

canım tebrikler çoks evindim ben bu sayfayı ve arkdşlarımı çok özlüyorum herkeste birer birer yenip hamilelkik kervanına katılıyor http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/532661-vajinusmusu-yenen-bebis-bekleyen-anneler.html burada buluşalım o zamanda söylemiştm herkes yenecek ve bebiş topiğinde buluşucaz diye :) hayırlı olsun Allah isteyen herkese bnasip etsinnn

çok teşekkür ederim canım aynen ben de öyle burdaki arkadaşlarla iletişim çok farklı duygu var sıkıntılar var sevinçler var..Ve bunlar bizi birbirimize yakınlaştırıyor...İnşallah bu sayfadan sonra herkesle beraber o topiğe geçeriz

Amin Allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun inşallah.Reglim on beş gün gecikti,Ben bi hafta önce evde gebelik testi yapmıştım ama şoktaydım insan inanamıyor önce

ALLAH razı olsun canım.evet inanmak zor.ilk duyunca nasıl bir şey hissettin.ben zaten doğum anlatılınca da çekinip korkardım,arkadaşım testin sonucunu telefonla haber verdi,sevindim telefonu kapatınca içimi korku ile karışık bir duygu sardı

Ben şok oldum önce inanamadım on kere gidip gelip teste baktım eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekledim titredim kaldım.Ama korku var mı dersen evet kaygı desem daha doğru olacak sendeki korku ne canım doğum ya ada zor hamilelik süreçleri mi

aslında kaygı desek tam yeri.insanlar çok anlatır ya doğum anılarını,9 aylık süreçte ben neler yaşıycam ,zor olur mu,şimdi karnımda bir şey var nasıl büyüyecek gibi.arkadaşıma anlatıyorum şoktur o şok diyocanım sen de jel kullanarak mı hamile kaldın

evet canım onların aynılarını ben de yaşıyorum ben jeli kullanmıyordum pek arada bazen kullanıyordum kayganlaştırıcı jeli sanırım onu soruyorsun canım

arkdaşlar nolur kendinizi üzmeyin ben başardıktan sonra hiç jel kullanmadım sonra bir iki denemede başarısız olduk moralimi bozmadım bir kere olan idaha olur biliyorum insanın aklına acaba o zamanda mı olmamıstı ben nasıl hamıle kalcam nasıl muayene olcam nasıl dogum yapıcam tam olarak ne zaman kadın olcam dıye 50 tane sorun gelıyo sonra okdugum bır yazı benı cok etkıldeı cınsel zeka ıle ılgılı ..ve de eşimi kaybetme korkusu geldi içime onu seviyordum ve yaşayacağım en özel anlar en özel şeydi bu onunla paylaştığım...Daha özel ve anlamlı hiç birşey olamaz düşünsenize bedenen ve ruhen ona aitsiniz aynı anda :) ve emlamıdr anestol mudr bunların hıc bırını kullanmadım 3 haftaya yakın bır egzersiz oldu jel ıle cunku o uyusturuclardan verım alamadım acıdı evet hatta bazen ağlayark eşli deneme yaptım ama şimdi bakıyorum hepsi kasmaktanmış...Şimdi hastahanede çatalda yine kasıyorum ama alet giriyor kassamda farkında olmadan yenmişim sanırım o korkumuda ..Ben parmak değdiremem diyen dışarıda anneleri görünce bu kadar kadın nasıl anne oldu diyen alttan muayene yaptıran arkdşlarıma mucizevi birşeyi başarmış gibi bakan biriydim oranın kapalı olduğu sorun olduğu vajına yolunun kısa olduğu zarımın farklı olduğu kocamın yanlış davrandığı akla gelebılcek butun senaryoları kurdum yaptığım en önemli yanlışta burada birinde bir sorun okuduğum zaman mesela vajina yolu kısa vs bende de belkı o var dıey basa donmektı Kaldı kı yenenler nolur demoralıze olmayın bu iş bitecek oyle ya da boyle tamamen bıtecek ben tam anlamıyla ılşkıyı 1 ayda oturttum öğrendim diyim yani sonra da Allah bana bir bebiş nasip etti hele ki siz umut ve rabiş artık çok iyi bir noktadasınız asla moral bozmak yok

hepımıızn cuması mubarek olsun bu guzel gunde semaya acılan eller gerı cevrılmez inşallah
yenı gelın haberlerıyle haftasonunu gecırmek temennısıyle

bu ara pek burda olamıcam yatılı mısafır yuzunden ve uzun kalcaklar
bana bol sabır dıleyın kayınpeder kaynana eltı coluk cocuk
arada vakıt buldukca burdayım hepınız öpüldünüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…