- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.421
senden sonra sıra bende o zaman ama bu ay bende umut kalmadı moralim çok bozuk canım hep ben üstteyken ilişki yapıyorduk bu ay yumurtlama günüm salı günü işte o gün yaptık ama dün yapacaktık uyudum kaldım ben yapamadık ayda 1 günde umut sıfır ise hayallerim temmuza kaldı yine ağlıyorum sabahtan beri
canım ya ağlama lütfen üzülme.
herkes beni bi yıldı olmuyo sanıyo ama ben daha 4. ayıma girdim 6 ayda ancak oluyo zaten sende benle aynı sayılırsın hemen hemen
bu ay olmazsa öbür ay napalım zamanı var demekki.
bide kendini sınırlandırma bi kaç gün diye canım ben bir ay boyunca gün aşırı deniyorum yani eşim yorgun olmadığı günler.
görev yazıyolar sürekli.
bak reglime 1 hafta kaldı hala kocanın peşindeyim :))))
sen devam et canım. olmadı öbür aya kaybedecek bişeyimiz yokki.
en kötü dr kontrolünde olur.
lütfen üzülme
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
hayırlı olsun bi tanem.çok sevindim.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.regl ne kadar geçikmişti?
Amin Allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun inşallah.Reglim on beş gün gecikti,Ben bi hafta önce evde gebelik testi yapmıştım ama şoktaydım insan inanamıyor önce
canım tebrikler çoks evindim ben bu sayfayı ve arkdşlarımı çok özlüyorum herkeste birer birer yenip hamilelkik kervanına katılıyor http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/532661-vajinusmusu-yenen-bebis-bekleyen-anneler.html burada buluşalım o zamanda söylemiştm herkes yenecek ve bebiş topiğinde buluşucaz diye :) hayırlı olsun Allah isteyen herkese bnasip etsinnn
Amin Allah razı olsun canım senin de hayırlı olsun inşallah.Reglim on beş gün gecikti,Ben bi hafta önce evde gebelik testi yapmıştım ama şoktaydım insan inanamıyor önce
ALLAH razı olsun canım.evet inanmak zor.ilk duyunca nasıl bir şey hissettin.ben zaten doğum anlatılınca da çekinip korkardım,arkadaşım testin sonucunu telefonla haber verdi,sevindim telefonu kapatınca içimi korku ile karışık bir duygu sardı
Ben şok oldum önce inanamadım on kere gidip gelip teste baktım eşimin gelmesini sabırsızlıkla bekledim titredim kaldım.Ama korku var mı dersen evet kaygı desem daha doğru olacak sendeki korku ne canım doğum ya ada zor hamilelik süreçleri mi
aslında kaygı desek tam yeri.insanlar çok anlatır ya doğum anılarını,9 aylık süreçte ben neler yaşıycam ,zor olur mu,şimdi karnımda bir şey var nasıl büyüyecek gibi.arkadaşıma anlatıyorum şoktur o şok diyocanım sen de jel kullanarak mı hamile kaldın
evet canım onların aynılarını ben de yaşıyorumben jeli kullanmıyordum pek arada bazen kullanıyordum kayganlaştırıcı jeli sanırım onu soruyorsun canım
evet canım.doktora gittin mi?ben pazartesi gidicem.tekrar tahlil vermek gerekiyormuş?
evet canım.doktora gittin mi?ben pazartesi gidicem.tekrar tahlil vermek gerekiyormuş?
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
kan sayımı hepatt toxoplazma kızamkcık glukoz demır kolestrol bunların hepsıne bakıyorlar toxoplazma ve kızamkcık dısında dıgerlerını devlet hast ya da saglk ocagı yapıyor ama dıgerlerı ozel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?