Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ıyıce alışabildin mi kayganlaştırıcı kullanıyomusun. ne kadar sürede alışılıyo merak ediyorum

günaydın kızlar herkese merhaba
benim son denememde yarım oldu o yüzden tekrar egzersiz yapıyorum bugün.rahat etmek için değişik pozisyonlarda deniyorum.dün akşam misafirlikten geç geldik uyuduk.bugüne artık.yumurtlama günlerimde güzel geçmesini istiyorum o yüzden kendimi alıştırıyorum millet kayganlaştırıcıyı bırakamıyo ben egzersizi

valla daral geldi artık yok vaji yok bebek amannnnn olmayacak sanırım

elvancım moralini bozma, daha yeni ciddi tartışmalar yaşadınız. onun etkisini de yabana atma. muhtemelen içinde kırık dökük şeyler var hala, bunlar da bizi etkiliyor biliyorsun. insanın en büyük cinsel organı beyindir. beyin rahat olmazsa, vücut rahat olmuyor. aklındaki acabalar kendini rahat bırakmana engel olmuştur. yeterli ıslaklık olmayınca da kasılmışsındır. hiç canını sıkma, eşinin dediği gibi alırsın jeli, yaparsın egzersiz, sonra bir baktın vııjjt içinde :))) yendin sen, en zorunu başardın, gerisi gelecektir, rahat ol.

Canım ya benim de yumurtlama gülerim geçiyor, bende çok üzülüyorum, seni çok çok iyi anlıyorum. bir çok nedenim var, hastalığım, ilaçlarım, korunmam lazım. O kadar üzülüyorum ki, vajinismusla çok zaman kaybettik zaten. Ama Allah herşeyin hayırlısını versin. Önemli olan bu. Yoksa bende bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorum .

kızlar, akşamları burayı okurken bazen eşim yanıma geliyor, ekranıma bakıyor, yazdıklarımı okuyor, şunu da yaz, bunu da yaz diye tavsiye veriyor. Bizde işe yarayan şeyleri söylüyor belki başkalarında da işe yarar diye. Ya kızlar size destek olmaya çalışan bir sürü insan var, yabana atmayın, sadece egzersiz yapın, manevi olarak da destek oluyoruz, dualar ediyoruz, sadece size düşen egzersizleri düzenli yapmak, ertelemeyin lütfen .

kızlar hep mi egzersiz yapacam hep mi jel kullanacağım diye takılmayın ya herkesin alışma süreci farklı eninde sonunda bırakıyorsunuz yendik diye hemen herşeyin normal olmasını beklemeyin zoru başardık gerisi de gelir deyin farkında olmadan kendinizi şartlıyorsunuz.

yaa harikasın!!!! ellerine sağlık bugün yarın senin haberini alırız. yendim diye geleceğinden eminim. halay çekmemize az kaldı, sıradaki gelin sensin galiba, hadi bakalım!!!

ağlama kuzucuk, bütün aylar senin artık. yaşın daha genç, takma kafanı buna. elbette hayırlı bir zamanda allah nasip eder. yenemediğin ayları düşün, o zamanlar umudun bile yoktu. moralini yüksek tutmaya bak.

valla jeli ya bırakamazsam diye kuruntu yapmayın,gebeliğimi öğrendim ve jel aklıma bile glmedi zaten ,bilmeden gebe ilekn kullanmıştım,dr sordum kullanma dedi,ama emin olunki fark etmiyor bile...
dilerseniz eşiniz bebe yağı kullansın,oda aynı etkiyi yaratıyor,sonra oda bırakır,siz psikoojik olarak jelsiz acır diye beyne sinyal göndermeyiniz:)

ben bebeyagını kullanıyorum nette okudugum kadarıyla spermlerı öldurucu etkısı varmışdr umu aradım sordum oda su bazlı urunleri kullan dedi aldım ama olmuyo onlabebek için kaybetcek vaktim yok 36 yaşındayım ondan kafama takılıyo ne zaman bırakcam bunu dıye.demek sen jelle hamile kaldın rabbim nasip ettinmi oluyo:)

Dun aksam denedik ama olmadi
Bugun egzersiz yapacagim aksamda denemeden hemen once egzersiz yapip oyle deneyecegim.
ara vermenin cezasini cekiyorum Allahim ne zaman normale donecegiz biz

slm kızlar sımdılık ısaretten vazgectım ben bır an once olsun derken hersey daha cok bırbırıne grıo aynı gun 1 2 3 parmak alanlara ozenmıştım ama ben yapamadım bıraz kucuk parmakta zaman gecırcem artık cok korkagım ben nolucak sonum benım ben cocuk nası dogurucamm neyse bugunde sprey alıcam kızlar denemek zorundayım herseyı aklımda kalmasını ıstemıorum kızlar napıııım

Bugun egzersiz yapacagim aksamda denemeden hemen once egzersiz yapip oyle deneyecegim.

merak etme cnm sen bı kere yaptın korkma önce egzersız sonra mutlaka yaparsın sonrada ara vermeden devam edersen yoluna gırer sen yendiin canım

yaaa ben o pozısyonu denedım ama olmadı cnm o sekılde goremıorummm nıe bılmıom tuv...... gbı comelırsem ancak bı delık goruyorum

Msllh cnmm.. Sen artik yendin sayilir cunku ikna oldum icine ne girerse onun seklini aliyor demissn.. onemli olan beynin bunu kabul etmesiydi bugn yarin haberini alcaz Allahin izniylee cok sevndm.. ayrica ise gitmeden once calismanda ayri bi guzel usenmeden egzersiz yapiyosun vlla bravoo

elvancım üzülme bu çok normal canım.
benim kaç ay oldu ama hala bazı günler yapamıyorum. zamanla düzelecek bunlar.
eşine yansıtma üzüldüğünü. onlar daha çok etkileniyo biliyosun

Tskr ederm cnm.. haklisin ama elimde degildi.. icimi oyle bi huzursuzluk kapladiki.. bgn icn bol bol kayganladtirici aldim.. once egzersiz snra denicem ins olcak busefer Allahin izniyle

Olsun canim birakirsin zamanla yendinya cok sukur..

Melegim cok sagol.. dogrusun.. sanirim hala icmdeki o sogukluk gecmedi ona karsi.. zaten rahat degildim.. 3 kutu jel aldim bakalim egzersiz yapcm bgn bol bol.. sen naptin nasil gidiyo

Canim sen cok ara verdin ya ama olsun ders olsunuzulme egzersiz yap mutlaka olcak sen yendin bikere yaptin.. yine yaparsin.. uzun zaman girmesi senin kasilmana sebep olmus olabilir.. yapabilirmiyim korkusuyla.. hersey duzene girecektir Allahin izniyle canim.. hic uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…