- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.441
gittim canım ultrasonda baktı dr ama net göremedi tahlil için kalp atışı olması gerekiyormuş haftaya inşallah gideyim hem net görüntü olsun belki ultrasonun zararı vardır bebeğe diye korkuyorm
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
Canım benim ya, 16 sene çok uzun bir zaman. Ben de 8 seneden sonra yendim. Dünyada bir tek benmişim gibi geliyordu. Allahtan burayı buldum, sağolsun bu arkadaşlar çok yardımcı oldular. Resmen yeniden doğdum bu site sayesinde.mrb canım senı oyle ıyı anlıyorum kı ama ben tam 16 sene sonra yendim bunu.sende yenceksın bızler cok uzun yıllar kaybettıgımız ıcın daha cok vakıt kaybetmemelısın bende cok sorunlar yaşadım.bunu yenmek ınsanı o kdr hafifletıyokı ınşş herkes yener su sorundan kurtulur
Kızlar vajii yendikten sonra 4 kere ilişkiye girdik. 5 haziranda da yıllık izne çıkıyoruz. 15 gün sürecek. Korkuyorum gerileme olacak diye. Birşey olmaz dimi kızlar
kemrecim, ben de seninle tanıştığıma çok mutluyum.çok güzel vakit geçirdim, çaylar kahveler seninle daha bir güzel geldi. inşallah hep görüşmeye devam edeceğiz. ben geçmişi okumaya dalayım.
keşke bende oralarda olsaydım sizlerle görüşmeyi çok istiyorum.Bu sıralarda gündüzleri çok müsait olmuyorum
ben bıle hala ınanamıyorum nasıl yndgıme:)cunku zaman gectıkce denemeler kalkıyo bunla yaşamayı kabul ediyosun.erteleme hastalığı diye boşuna dememişler.bu seneye kadar kimseye soylememiştim doktorada hiç gitmemiştim.eşimle büyük bir kavga sonucu aileme anlattım annem hariç:)sonra doktora gittim ben parmakla deniyemedm bana cok itici geliyodu aparatlar verdi doktorum.onlarla yendim şükürler olsun.sürekli aklımın bir köşesindeydi dünkü çocuklar yapıyo ben nasıl yapamam diyodum 3-4 ay oldu yeneli ama maalesef hala kayganlaştırıcıyla yapabiliyorum
ben bebeyagını kullanıyorum nette okudugum kadarıyla spermlerı öldurucu etkısı varmışdr umu aradım sordum oda su bazlı urunleri kullan dedi aldım ama olmuyo onla bebek için kaybetcek vaktim yok 36 yaşındayım ondan kafama takılıyo ne zaman bırakcam bunu dıye.demek sen jelle hamile kaldın rabbim nasip ettinmi oluyo:)
hepımıızn cuması mubarek olsun bu guzel gunde semaya acılan eller gerı cevrılmez inşallah
yenı gelın haberlerıyle haftasonunu gecırmek temennısıyle
bu ara pek burda olamıcam yatılı mısafır yuzunden ve uzun kalcaklar
bana bol sabır dıleyın kayınpeder kaynana eltı coluk cocuk
arada vakıt buldukca burdayım hepınız öpüldünüz..
bızım kaderımız aynıymıs kuzum
bende yatıya kalmasalr da bı farkları yok ....
arada ugruyorum cok yazamasamda bakınıp cıkıyprum....
sen benden betersın ben yılda bır cekıyorum sen ömür boyu
2 ay falan kalma ıhtımallerı var ve her kaldıkalrı gun basımın etı kısır gelın gıbı yencek
sabır sabır sabır tası olcaz balım :)
bebiş küçükse bakıyor bazıları bana baktı ama hiç acımadı smear testi bile aldı tabı o benım hastahanemın maddı bakış acısından da kaynaklandı bence...bebegı karında goremeyecegı ıcın ve daha saglıklı bı muayene ıcın alttn bakıyorlarmısözel hastaneye gidicem orada yaparlar galiba.acaba hemen alttan bakarlar mı?
Canım ya benim de yumurtlama gülerim geçiyor, bende çok üzülüyorum, seni çok çok iyi anlıyorum. bir çok nedenim var, hastalığım, ilaçlarım, korunmam lazım. O kadar üzülüyorum ki, vajinismusla çok zaman kaybettik zaten. Ama Allah herşeyin hayırlısını versin. Önemli olan bu. Yoksa bende bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorum.
ağlama kuzucuk, bütün aylar senin artık. yaşın daha genç, takma kafanı buna. elbette hayırlı bir zamanda allah nasip eder. yenemediğin ayları düşün, o zamanlar umudun bile yoktu. moralini yüksek tutmaya bak.
canım sen ne zaman yenmiştin.kaç yaşındasın.üzme kendini tatlım bak stres bile çok etkili.evliliğiniz ne kadar oldu?çok soru sordum galiba
vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti(( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
delisevdam canım 10 ay oldu evleneli 29 yaşındayım
vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti(( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
Ben de dün jelsiz ve egzersizsiz yapabildim, biraz vakit aldi. Yarin 1. ayim doluyor, 20 kere yapabildim. Artik oldu heralde. Vajinismus sikintisi yasamayan kadinlar da jel kullanabiliyor - neden birakmak istedigimi anlamiyorum. Tiroid belasi var basimda, yani bebek istemek bile lüks degerler normale inmeden. Jelimle mutluyum, geri dönüs yapicam. Illa birakmak gerektigine ikna olmadim, birakma taraftari olanlar bunun bilissel ya da bilimsel kismini aciklayabilir mi?
Melegim cok sagol.. dogrusun.. sanirim hala icmdeki o sogukluk gecmedi ona karsi.. zaten rahat degildim.. 3 kutu jel aldim bakalim egzersiz yapcm bgn bol bol.. sen naptin nasil gidiyo
Kızlar size güzel bi haberim var hamileyiim!Allah burda çocuk isteyen bütün kardeşlerime nasib etsin
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer yaptım. Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce, hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....
Kızlar merhaba. Hayırlı cumalar herkese
Dün gece 5. denememizi yaptık. Son 2 ilişkide hiç jel filan kullanmadık.Gayet rahat oldu. Çok iyi durumdayız. İnşallah bir bebişimiz olur.Allah ım herkese o güzelliği yaşatsın. Amin.
Canim bence gayet iyisin. Ben 15 nisanda yendim ve buzamana kdr 7 kez yapabildim sen benden daha iyisin yani masallah. BEn egzersiz ikinciden sonra yapmadim bida. Sanirim beynim kabul etti artik iliskiyi.hemen girior artik p..s yinede kasilmalarim var canim tam alisamadim. Bu arada jelide daha brakamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?