Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim sendin demi o pozisyonu yapan yanlis olmasin diye solememistim seni canim rahat oluyomu bu pozisyon nasil kolay yapabilirim detayli anlatabilirmisin cnm ya

kendisi taş üstüne oturupta mı hamile kalıp doğurmuş???boşver canım sıkma canını.sana öyle diyeceği yerde Allah'a dua etsin bence.çok mu ağır söyledim?

Son düzenleme:
canim sen yeneli cok olmamismiydi yaa? benmi yanlis hatirliyorum :26:

ewet canim subatin 18 de yendim ama inisli cikisli gunlerimiz oldu esimle aramizda bende kactim hep ondan kacmasaydim simdiye coktan alismistim ama yendigimden beri hic egzersiz yapmadim penisi rahatlikla alabiliyorum cnm ama gitgellerde biraz yanma var ben buraya yazmamistim kizlar etkilenmesin diye ama benim sucum s!k s!k yapsaydim gecmisti simdiye

heaaa ben buraya 14 subatta uye olmustum sonra hemen sen yenmissin ama ben seni daha onceden yendin saniodum canim:) bende 15 nisanda yendim 1bucuk ay oldu oyle boyle idare ediyoruz benim icin onemli olan temmuzda korunmayi birakcam hemen hamile kalmak istiorum artik bebek sorularindan gercekten sıkıldım:) bende p..s i artik hemen alabiliorum git gellerde oluyor ama kasiyorum biraz ve jeli daha birakamadim. sen jeli biraktin mi canim? biraktiysan ne zmn biraktin? :)

iyi geceler kızlar ben egzersiz sırasında bepanten vede fito krem kullanmıştım fito kremi mikrop kapmaması için günde 3 ila 5 kez kullanıyordum bepanteni egzersiz sırasında hassas bölge olduğu için mikrop kapmaması lazım doktorum ilişkiye izin verdiği zaman bebek yağı önerdi

erkeklerin en sevdigi pozisyonlardan biri bu gecen bizde denedik ama olmadi yaa sen yaparsan sonra banada anlat nasil yaptigini canim bende denerim hahaha

walla o yuzden esimin gozleri .... ben sana demistim diyor yapalim diye ama dinlemiyorsun beni diyor esim sewindi garibim yaparsak ucar heralde tamam canim eli kulagindadir bugun yada yarin denicem sana anlatirim cnm

hepsi oluyor sadece duruşundan kaynaklanır.

walla o yuzden esimin gozleri .... ben sana demistim diyor yapalim diye ama dinlemiyorsun beni diyor esim sewindi garibim yaparsak ucar heralde tamam canim eli kulagindadir bugun yada yarin denicem sana anlatirim cnm

haha dedigim gibi erkeklerin cok zevk aldigi pozisyonlardan birii sen yap sonra bana anlat ben yapiim adamlar bayram etsin

14 subatta yarisma vardi ama yapamamistim canm sonra 18 oldu yok canim ya benim eskiden sellala gibi islaklik olurdu ama simdi cok kuruyum heyecan yapiyom ondan heralde canim pre_seed kullaniyorum canim oda jel bi nevi...insallah istedigin zaman hemen hamis kalirsin cnm allah gonlune gore wersin

Son düzenleme:

canim bence bebeyagi kullanma cok iyi jeller var onlardan al canim okeyin durexin ben bi ara bebeyagi kullandim kasinti yapti cnm bana ama yinede sen bilirsin tatlim

anladim canim neyse yendin ya gerisi onemli deil bende 23 nisan yarismasinin birincisiyim bende de islaklik olmuyor hala tedirgin oldugum icin heralde jeli birakmak istiorum temmuza kadar insallah.. hayirlisi olsun Allah herkesin gönlüne göre versin insallah..

Amin canım Allah düşmanımın başına bile vermesin.ben de doktora gittiğim de çok kişinin bu dertten müzdarip olduğunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…