- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.541
ya beni üzen şu benim eşim eskiden kemoterapi görmüş bu kadar zaman onların laflarına beraber cevap verdik şimdi onda bir sorun olursa çok üzülürüm. amannn duymamazlıktan gelmeye çalışıyorum işte
E_lvan tatlım o bende de oluyor ama bende jeli bıraktığım için oluyor bir kısmı dışarda kalıyor daha jelsiz ilişkiye tam alışamadım ondan sanırım. o arkadaşın yazdığı domalma pozisyonundayız bizde ama önceden de yazdım benim rahmim retrovert yani ters bu yüzden en uygunu bu ilk olarak üstte yapıyoruz biraz alışınca ben alta geçiyorum sonra en son bu pozisyondeğiştiriyoruz sürekli ama üçünüde öğrenmem lazım.
sen o dışarda kalma olayına takılma olur o ilk alta geçtiğimde bende de oldu
hii banada pek hos gelmiyo ama canim rahat oluyomus diye denicem ahhhh bu vaji neler yaptirdi bize onuda yapim bari
bana neler söylüyo yok iltihabın var çocuğun olmaz yok bilmem ne deli nolcak
sorarımm camım benim sağol
canım evlendim 2 hafta sonra taş ısıt üstüne otur bebeğin olmuyor dedi bana
zaten vajiyi yeneli 2 ay oldu onunda ilk defa bu salı bebek pozisyonunda ilişki oldu diğerlerinde hep ben üstteydim ve jel kullandık hep
Tatlim özeline bisey yazacam bakarmisin
canim sen yeneli cok olmamismiydi yaa? benmi yanlis hatirliyorum :26:
ewet canim subatin 18 de yendim ama inisli cikisli gunlerimiz oldu esimle aramizda bende kactim hep ondankacmasaydim simdiye coktan alismistim ama yendigimden beri hic egzersiz yapmadim penisi rahatlikla alabiliyorum cnm ama gitgellerde biraz yanma var ben buraya yazmamistim kizlar etkilenmesin diye ama benim sucum s!k s!k yapsaydim gecmisti simdiye
erkeklerin en sevdigi pozisyonlardan biri bugecen bizde denedik ama olmadi yaa sen yaparsan sonra banada anlat nasil yaptigini canim bende denerim hahaha
Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff
walla o yuzden esimin gozleri.... ben sana demistim diyor yapalim diye ama dinlemiyorsun beni diyor esim sewindi garibim yaparsak ucar heralde tamam canim eli kulagindadir bugun yada yarin denicem sana anlatirim cnm
iyi akşamlar kızlar,ben 8 cm takıldım kaldım,neden böyle oldu anlamıyorum.3-5-6 cm hiç sorun olmadan alıyorum,git gelde yapabiliyorum ama 8 cm gelgit yapamıyorum ve kastığım için sanırım ağrım oluyor.sizde yaşadınız mı bunu ?
heaaa ben buraya 14 subatta uye olmustum sonra hemen sen yenmissin ama ben seni daha onceden yendin saniodum canim:) bende 15 nisanda yendim 1bucuk ay oldu oyle boyle idare ediyoruz benim icin onemli olan temmuzda korunmayi birakcam hemen hamile kalmak istiorum artik bebek sorularindan gercekten sıkıldım:) bende p..s i artik hemen alabiliorum git gellerde oluyor ama kasiyorum biraz ve jeli daha birakamadim. sen jeli biraktin mi canim? biraktiysan ne zmn biraktin? :)
hepsi oluyor sadece duruşundan kaynaklanır.
iyi geceler kızlar ben egzersiz sırasında bepanten vede fito krem kullanmıştım fito kremi mikrop kapmaması için günde 3 ila 5 kez kullanıyordum bepanteni egzersiz sırasında hassas bölge olduğu için mikrop kapmaması lazım doktorum ilişkiye izin verdiği zaman bebek yağı önerdi
14 subatta yarisma vardi ama yapamamistim canm sonra 18 olduyok canim ya benim eskiden sellala gibi islaklik olurdu ama simdi cok kuruyum heyecan yapiyom ondan heralde canim pre_seed kullaniyorum canim oda jel bi nevi...insallah istedigin zaman hemen hamis kalirsin cnm allah gonlune gore wersin
haha dedigim gibi erkeklerin cok zevk aldigi pozisyonlardan birii sen yap sonra bana anlat ben yapiimadamlar bayram etsin
haha dedigim gibi erkeklerin cok zevk aldigi pozisyonlardan birii sen yap sonra bana anlat ben yapiimadamlar bayram etsin
cok teşekkür ederim.gerçekten cok uzun bir zaman.ben umudumuda kaybetmiştim. ıyıki o büyük kavgayı etmişiz diyorum simdi:)Allah kimsenin başına vermesin.kabus gibi geçtı yıllarım.ben bu sorunun bu kadar yaygın olduğunu bilmiyodum doktora gıdince gördüm ki cok kişinin derdiymiş bu maalesef
tamam cnm inslh yaparim hemen yazcam sana... yazik bayram etsinler onlarda artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?