Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben ilkinde egzersiz yapmıştım 2. de sadece 10-15 kez 2 parmak makas egzersizi yaptım sonrakilerde hiç yapmadım benm de kasılmalarım devam ediyo başlangıçta ama bu kasılmaların süresi azalıyo farkediyorum.. ben de 7 kez yapabildim 4 mayıstan sonra... bence gerek yok egzersizlere. doktorum egzersiz yapın demedi bana..

zaten aglamaya yer arıyorumm .........

bız kısır degılızzzzz bızım cocugumuzz olacak ınsallahhhhhhhh

bıze o muameleyı yapan herkezı allaha havale edıyorum...

Ayy benimde kayınvalidem peşimde dolanıyor, koca karı ilaçları yaptırıp eşime ve bana yedirmeye çalışıyor , eşim asla böyle bir şeyi kabul etmiyordu. Ben kuzu kuzu yiyordum yutuyordum o şeyleri... Ya çok kötü bişey kısır zannedilmek . Eşimin çok zoruna gidiyordu , ben en sonunda anne biz doktora gittik, doktor bir problemimiz olmadığını, sadece zamana bırakmamız gerektiğini söyledi dedim. İçin rahat olsun dedim. Çünkü iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yine de insan rahatsız oluyor bu muameleden

canım Allah sabır versin sana ne biçim bir zihniyet bu ya 2 hafta geçmiş de bebeğin olmuyomuş ne saçma kendisinin ilk çocuğu gerdek gecesinde mi olmuş.. töbeeeeeeeeeee. sen çok takılma bu tür zihniyetlere her nekadar kaynanan da olsa salla gitsin. sende de takıntı haline gelir sonra bak 10 ay olmuş daha yeneli 2 ayolmuş sen bebeğim olmucak diye sızlanıyosun kaynanaya benzeme sen de.. rahat olur olur elbet...

bizimkiler de açık açık pek soramıyolar ne düşünüyosunuz dedi geçen kayınvalidem .. bizim tayinimiz çıkcak nereye belli değil hemde askerliği yapmadı eşim onu söyledim hmm haklısınız dedi.. en az 2-3 yıl dedim sorup durmasınlar diye.. ama benm annem kaynanamdan beter o konuda sıkıştırp duruyo durumumuzu biliyo yendiğimizi de. korunmadan yapın deyip duruyo ben de hee hee deyip geçiştiryorm valla.

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar.. Egzersiz yaptim yarim saat kadar sonra denedik oldu.. zorlandim.. Ve dizlerim titremeye basladi.. dedimki bikerede altta ben olayim öyle deneyelim.. Esimin ani hareketleri yüzünden kastim kendimi.. ama rahat birakinca sanki daha rahat oldu gibi.. yalniz biseyi merak ediyorum.. Altta deneyenler yazabilirlerse.. çok az bi parça disarda kaliyo? Bu normalmi yada hepsinin girmesimi gerekiyo?
Snra tekrar üstte denedim ama egzersiz daha rahat oluyo valla.. çok zorlandim.. ya agri hissediyorum p..s içerdeyken.. çok açik oldu ama kizlar sanki biseyi yanlis yapiyorum. pff

iyi akşamlar kızlar,ben 8 cm takıldım kaldım,neden böyle oldu anlamıyorum.3-5-6 cm hiç sorun olmadan alıyorum,git gelde yapabiliyorum ama 8 cm gelgit yapamıyorum ve kastığım için sanırım ağrım oluyor.sizde yaşadınız mı bunu ?

Canim ben 8 cmi alirken zorlanmistim.. bi süre içimde beklettim sadece.. sonra gitgeli rahat yapabildim.. dedigin gibi kastigin için böyle bi agri hissediyosun.. Rahat birakmaya çalis canim.. aldiktan sonra biraz beklet.. yavas yavas çikar ama hepten çikmasin sonra yavs yavas tekrar it içeri..

Kizlar bugn aparatla çalisirken giriste baya bi oyalandim 10 buçuk cnm ile denedim.. ne yapsam girdiremedim aparati.. sonra ikinmak geldi aklima.. dedim bide ikinarak deniyim.. bugüne kadar ikindigimda hep daha fazla kasiyodum.. ama sorun surdaymis ben burundan nefes alip sonra nefesimi tutarak ikiniyodum.. bgn burundan nefes alip ikinarak nefes verdim ve çok kolay geçti o halkadan.. Kesinlikle deneyin kizlar.. ilerleyemediginizde burundan nefes alin sonra ikinarak nefes verin.. ama ikinirken nefesinizi tutmayin

iyiyim iyi canim ...ya canim bazen iyi oluyo iliski bazen iyi olmuyo onemli olan vajiyi yenmemiz canim ya penisi rahatlikla alabiliyorum gitgellerde biraz yanma oluyo gececek insallahh bunada sukur bebem........

tabiki canim sükür.. benimde bi onceki denememde olmamisti.. egzersizsiz denemek istemistim.. bgn egzersizle oldu.. napalim olsunda böyle olsun yani.. Gitgelde yanma degilde agri oluyo bendede.. ins alisiriz bi an once

hiç takma canım kafanı başkalarının gazıyla çocuk yapacaz değiliz.benim de durum farklı değil.ben Allah'a havale ettim onları...oğlunuz istemiyor diyorum:))

ılk ılıskıden sonra 2.de bıraktım canım basabılırsın dıye kendımı motıve ettım bırde esım egsersıze cok karsıydı ondan gızlı ugrasmaktan bıkmıstım
ıyıkı karsıymıs sayesınde cabucak bıraktım ınsallah sende bırakırsın ınankı hayal gıbı gelıyor ılk once aa bırakamam falan ama degıl hersey beynımızde

femore doktor demıstı aldım uyarıcı etkısı varmıs yalan hıc bıseye yaramadı 2 kere kullanıp kenara attım 35 tl bosa gıttı

öncelikle tebrik ederim yendiğiniz için.Allah kurtarmış.iyi sabırlıymışsınız 16 yıl ne demek.gerçekten söylediğiniz doğru dünkü çocuklar konusunda...

cok teşekkür ederim.gerçekten cok uzun bir zaman.ben umudumuda kaybetmiştim. ıyıki o büyük kavgayı etmişiz diyorum simdi:)Allah kimsenin başına vermesin.kabus gibi geçtı yıllarım.ben bu sorunun bu kadar yaygın olduğunu bilmiyodum doktora gıdince gördüm ki cok kişinin derdiymiş bu maalesef

nilayım balım hemen ozel kutumu bosaltıyorum sırtlarım agırdı ev ıslerıyle ugrasmaktan
ve yakındır ıkımızde ramazana kadar guzel haberlerle bızı uzenlere karsı ayakta durucaz ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…