- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.501
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..
Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....
sen benden betersın ben yılda bır cekıyorum sen ömür boyu
2 ay falan kalma ıhtımallerı var ve her kaldıkalrı gun basımın etı kısır gelın gıbı yencek
sabır sabır sabır tası olcaz balım :)
zaten aglamaya yer arıyorumm .........
bız kısır degılızzzzz bızım cocugumuzz olacak ınsallahhhhhhhh
bıze o muameleyı yapan herkezı allaha havale edıyorum...
vajiyi yendim ama kayınvalidem beni kısır ilan etti(( senin çocuğun olmuyor diyor bana çok üzülüyorum başkaları için değilde kendim için yaşamayı öğrenmem lazım sanırım
delisevdam canım 10 ay oldu evleneli 29 yaşındayım
Ayy benimde kayınvalidem peşimde dolanıyor, koca karı ilaçları yaptırıp eşime ve bana yedirmeye çalışıyorhic anlamıorum neden boyle yapıolarbebısım olsun kım benden cok ısteyebılır benımde moralım bozuk bugun bana dıokı (k.valıde) elbet sende bse var sen cocuk dogurmuyon su annenı bı arıyım dıo sınır beynıme cıktı zaten pıskolojım alt ust dogurmucam dogurmucam ben cocuk ıstemıorum dedım annemı ne arıon ogluna soylesene dedım (korkar soyleyemez) gttı ıcerı pofffffff sıkıldım artık
bana neler söylüyo yok iltihabın var çocuğun olmaz yok bilmem ne deli nolcak
sorarımm camım benim sağol
canım evlendim 2 hafta sonra taş ısıt üstüne otur bebeğin olmuyor dedi bana
zaten vajiyi yeneli 2 ay oldu onunda ilk defa bu salı bebek pozisyonunda ilişki oldu diğerlerinde hep ben üstteydim ve jel kullandık hep
Ayy benimde kayınvalidem peşimde dolanıyor, koca karı ilaçları yaptırıp eşime ve bana yedirmeye çalışıyor, eşim asla böyle bir şeyi kabul etmiyordu. Ben kuzu kuzu yiyordum yutuyordum o şeyleri... Ya çok kötü bişey kısır zannedilmek . Eşimin çok zoruna gidiyordu , ben en sonunda anne biz doktora gittik, doktor bir problemimiz olmadığını, sadece zamana bırakmamız gerektiğini söyledi dedim. İçin rahat olsun dedim. Çünkü iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yine de insan rahatsız oluyor bu muameleden
iyi akşamlar kızlar,ben 8 cm takıldım kaldım,neden böyle oldu anlamıyorum.3-5-6 cm hiç sorun olmadan alıyorum,git gelde yapabiliyorum ama 8 cm gelgit yapamıyorum ve kastığım için sanırım ağrım oluyor.sizde yaşadınız mı bunu ?
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz...............
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz...............
Canimcimmmmm hosgeldinnn ben iyim canim sen nasilsin yoksunn nezamandirrr
iyi demek adetten olmus bebem :26: iyiyim ya.....sana cok uzuldum icim ciz etti valla okurken ama cok sukur iyisiniz simdi Allahim yasatmasin canim birdaha huzursuzluk
Eminmisin iyi olduguna :44: amin canim sagolasin.. Nasil gidiyo alisabildinmi cnm
iyiyim iyi canim...ya canim bazen iyi oluyo iliski bazen iyi olmuyo onemli olan vajiyi yenmemiz canim ya penisi rahatlikla alabiliyorum gitgellerde biraz yanma oluyo gececek insallahh bunada sukur bebem........
sen benden betersın ben yılda bır cekıyorum sen ömür boyu
2 ay falan kalma ıhtımallerı var ve her kaldıkalrı gun basımın etı kısır gelın gıbı yencek
sabır sabır sabır tası olcaz balım :)
Arkadaşlar, bu illet hastalığı yendikten sonra yani ilk cinsel ilişkinizi yaşadıktan sonra egzersizlere devam ettiniz mi belli bir süre?? Yoksa egzersizleri bırakıp hafta 1-2 sefer cinsel ilişki mi yaşadınız..Ben 13 Mayısta vajiyi aştım bu süreçten sonra hiç egzersiz yapmadım. O tarihten bu yana da 6 sefer cinsel il. oldu..
Yani egzersizlere devam gerekli mi sizce. Hala her ilişki öncesi kasılmalarım devam ediyor....
femore doktor demıstı aldım uyarıcı etkısı varmıs yalan hıc bıseye yaramadı 2 kere kullanıp kenara attım 35 tl bosa gıttıslm kızlar bugun eczaya gttım oxlc sprey anestol emla kas gevsetıcı hepsını bı kucuk kagıda yazdım kıza dedımkı( evlı kız) bana bunların fıyatlarını soylermısınız neyse yuzume baktı hepsını bırdenmı kullancan dedıguldum yok dedım neyse emla almadım pahalıydı anestol aldım sımdılık bakalım spreyıde bulamadım 3 eczanedede yoktu bde kayganlaştırıcı aldımm 35 tl femore dıe bısey bılmıom kullanan varmı ben dogum kontrol jelıyle yapıodum neyse ıste boyle kızlar eczacı kız baktı gulumsedı yenı evlısın galıba dedı nerdeeee keske o zaman bu kadar bılınclı olsaydım 2 senelık dedım kasılıomusun dıo rahat brak kendını falan yaaaaa nerdeyse ben vajılıyım dıyesım geldı nıe bılmıom ama korkmadım soylemekten kılpayı dıodum
öncelikle tebrik ederim yendiğiniz için.Allah kurtarmış.iyi sabırlıymışsınız 16 yıl ne demek.gerçekten söylediğiniz doğru dünkü çocuklar konusunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?