Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kalp kalbee karsi derlerrrrrrrr Canim çok az kaliyo dedigim 1 cm bile degil ya.. çok sevindim diyorumya sen benim gözümde yenmissin en zor yeri geçmissin çok az bi kismi kalmis.. Allah yardmcn olsn

Yirim senii tm cnm tisekkür ettimmmm

biz önceleri ben altta eşim üstte deniyorduk sonra eşimin aklına birden o pozisyon geldi bi gece ve denedik oldu... ondan sonra da hep o pozisyondayız. bayağı zevk alıyo ki sürekli o pozisyonu istiyo. ben de diğer pozisyonlara nazaran daha seviyorum o pozisyonu... ismini sevmedim ama

domalma diyelim biz yine.. kolay oluyomuki??

Arkadaşım bu anlattıkların o kadar tanıdık ki.Söylediğin herşeyi aynen yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum.Bebek konusunda sürekli laf sokuyo kayınvalidem.Dediğin gibi insanları kırmak en son yapacağım iş ama o kadar doldum ki birgün palıcam kötü olcak biliyorum.Halimizden ancak biz anlarız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hoş geldin.
aynen benimde söleyesim geliyo bi sorunumuz yok ben vajinusmustum diye.
ama sonra diyorum sölesemde anlamazlar ki gülerler ancask sonra eşine yazık diye konuşmaya başlarlar.
Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inş.
canım numaramı gönderdim türkiyeye geldiğinde ara mutlaka

herkes benim çocukarı ne kadar çok sevdiğimi biliyo malesef
bende her sorana eşim istemiyo diyodum ama oda yanlışmış
görümcem herkesin içinde acaba seni biraz daha tanımak için falan mı dedi.
neye uğradığımı şaşırdım. kendimi o kadar eksik hissediyordum ki sanırım bu yüzden cvp veememiştim.
bide annem yaşında kadın sonrada eşime sölicem der gibi konuşunca kıvırmaya çalıştı.
ve bunun gibi bi çok düşüncesiz insan Allah a havale ediyorum

canım alttayken tam girmemesi bizim duruşumuzdan kaynaklanıyor.eş rahat yaklaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…