Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlaaaar bugün çok mutluyum çok şükür.dün gece üstte denedim.daha önce yapamıyordum ve çok iyi oldu.girdikten sonra,içinden çıkarmadan uzanabildim.çoook mutlu oldum burda okuduğum kadarıyla bi çok kişi ilk zamanlar zevk alamıyor diye okumuştum ama bende ilk denediğimizde de dün akşam ki 4.denememizde de zevk aldım.aradakilerde alamamıştım.tam olmadı çünkü.normalde bebiş için 2 günde bir olması lazım ama(sperm kalitesinden dolayı) ama ben hergün denemek istiyorum alışmak için.hergün biraz daha rahat olsun ve değişik pozisyonlarda deneyebilmek için.bugün ikimizinde sınavı vardı uyuyacaktık ama inat ettim,iyi ki etmişim.inat edip,kesin olacak dersem oluyor tam olarak.gerilerim diye aparatla egzersiz yapıyodum ben 2 günde bir falan 9 cmle.gerek kalmasın artık diye uğraşıyorum.
yumurtlama günlerimdeyim,inşallah bunun da etkisiyle bişeyler olur. yine de bu konuyu düşünmeden yapmak istiyorum stres çok etkili oluyor çünkü. bide evlenmeden önce sivilcelerim olurdu benim stresten.evlenince geçer derlerdi.yendiğim günden beri 1-2 tane küçük sivilce haricinde çıkmadı onları da ben rahat bırakmadım elimle.Allahım tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah yenmeyi ve bunu bir düzene koyup bol bol bebişi

takma kafanı canım.kaç yaşındasın,kaç yılllık evlisin?

takamamaya calısıoruz ama ınankı olmuo helede ozellıkle blerek ve ısteyerek baskalarının yanında sormuolarmı az kalıo catlıorum yaaa ben bebek hastasıyım baskasının elin hc farketmez cok severım mıncıklarım ama artık yapamıorum ınan gulsevdamın dedıgı gbı korkar oldum k.valı bıgun onun bunun cocugunu sevecegne kendın dogur dedı cok zoruma gttı neyse amaaaaaaaan bosver desın desın dursun ben 2 bucuk seneye yaklaştım 26 yasındayım esım 35 canımm

Arkadaşlar ben bu belayı 10 yıl çektim nasıl olduğunu çok iyi bilirim bir sene önce yendim ben inanın bana korkacak hiç bir şey yok ben şimdi gülüyorum yıllarımı bunun içinmi feda etmişim diye

olsun canım gençsin daha ben o yaşta bekardım:)) ben şimdi 31 yaşındayım eşim de 34.ama benimki bazı sorunlardan dolayı çocuğumuz olsun falan hiç demiyor.ben de artık umursamıyorum çok yoruldum kalp kırıklıklarımı tamir edebilmek için( çoğu şeyi kafaya takmaktan yoruldum elimde olmadan yüzüme yansıyor her şey.rol yapamıyorum.ben kocam istemiyor dedim şimdi öyle kolay kolay ağızlarını açıp bir şey diyemiyorlar...ama k.deme belki benim yaşım geçiyor ve oğlunun yüzünden çocuk sahibi olamazsam nasıl ödeyecek vebalimi dedim...insanları kırmak istemiyorum ama onlar çok kırdı beni çok yoruldum bu hayatta...
benim sana tavsiyem hayatta hiçbir şeye üzülmeye değmiyor her ne yaparsan yap kendine yapıyorsun.ben hayat dolu bi insanken birden kabuğuma çekildim.psikiyatra gittim en son çare olarak çünkü ağlamalarım hiç bitmiyordu.ama uzun süre devam edemedim.ben bi de sigara içiyordum eşimle bu yüzden de sorunlar yaşadık.o ne zaman bırakacaksın dedikçe ben daha da çok sigaraya sarıldım bırakamadım tek başıma.şimdi Allah'a şükür bıraktım doktora giderek.ve nasıl bir stres,sıkıntı içindeyken bıraktım tahmin bile edemezsin.evlilik,cinsellik ,atanamamışlık her şey üst üste...
sonra vaji problemi çıktı hayatımda.ya battıkça dibe battım ve kimse çığlığımı duymadı.ilişki yaşayabiliyordum ama zoraki oluyordu her şey ağrılı acılı oluyordu.meğer benimkisi vulvar vestibulite bağlı olarak oluşan vajinusmusmuş.doktor araştırdım.benim memlekette bu işin ehli olmadığı için ankarada bir doktor buldum.doktara eşim yoğun olduğu için kendi annemle gittim(artık daha fazla saklayamadım annemden) bi de ankarayı hiç bilmem.neyse ameliyat oldum 1 ay ilişki yasaktı ameliyat sonrası.1 ay sonra tekrar gidip vaji tedavisi oldum. ve ben her doktora giderken hep yalnızdım tek başıma hallettim her işimi diyebilirim.eşim olmadı olamadı yanımda...ben Allah'a havale ettim ve çıkıyor bir şekilde.keser dönüyor sap dönüyör sen bile şaşırıyorsun.kimselere güvenemiyorsun dostum diyip neler yapıyorlar.neyse canım dert bende derman Allah'ta...
sen sakın egzersizlerini ihmal etme.acı falan yok tamamen beynimiz uyduruyor.bana doktor 2 fallus vermişti.tabi en büyük boyutlardan.ilk başta zor oldu ama nefesle ve kegel egzersiziyle hallettim.ve ne kadar kötü bi psikoloji içinde hallettim ben bile şaşırdım.insanoğlunun isteyince yapamayacağı şey yok...insanların ne düşündükleri değil senin ne düşündüğün önemli her söylenileni kafaya takarsan stres yaptığın için egzersiz de zorlanırsın.yapamıyorum deme hiç bi zaman kendine yapacam de...emin ol yapacaksın...

canım benim allah mutluluğunu daim etsin 2 günde bir olmasının nedeni spermler 2 günde 1 mi yenileniyormuş pek anlamadım orayı yani kadınların yumurtlama döneminde hamile kalması gibi bişey mi bu

Kızlar dua edin bana da bebişim olsun 12 haziran - 16 haziran arası adet olmazsam hamileyimdir inşallahhhhhhhhh 23 yaşındayım.Eşimde 28. genç anne olmak istiyorum.Bebişimin ellerinden tutup parklara gezmelere gidicez teyzeleri İnşallah olur isteyen herkesin.

canım benim allah mutluluğunu daim etsin 2 günde bir olmasının nedeni spermler 2 günde 1 mi yenileniyormuş pek anlamadım orayı yani kadınların yumurtlama döneminde hamile kalması gibi bişey mi bu

kesinlikle 2 günde bir olacak diye bir şart yokmuş ama sperm miktarı ve hareketliliği farklı oluyormuş.kesinlikle böyle olacak diye şart yok,takmamak lazım kafaya.ben sadece alışıp normal kadınlar gibi yaşamak istiyorum.inşallah hepimiz için en kısa sürede gerçekleşir.senin nasıl gidiyor canım.

inşallah canım benim de 16 haziran adet günüm ve bu aralar yumurtlama günlerim...hayırlısı olsun

İlk başlarda ağrılar normaldır, canım) Evet p..s`in birazı dışarıda da kala bilir- bunları takıp kendinizi yıpratmayın) Zamanla düzelicek. Başarmışsınız- esas olanı geçmişsiniz- şükür)

8 sm ilk iri olanı- bunun için sabırlı olman gerekiyor- tabi ki 3 sm`deki gibi rahat yapamazsın ilk seferde- çok yavaş haraketlerle azıcık azıcık git-gel yapmaya çalış, ara vererek- bak olucak)

Rabbim, Ya-Bari deyip ellerini O`na doğrultan gelinlerin duasını kabul etsin, onları annelik mertebesine yüceltsin inşallah..
Yüce Rabbime `Ya Bari` diyerek dua edip- hayırlı övlat isteyin, çünki tek Yaratıcı odur. Sen de sabırlı ol canım, hayırlısıyla Rabbim sana da övlat nasib eder, inşallah)

canım stres yapma diyicem ama insan düşünmeden edemiyor.sen yine de sakin ol,İNŞALLAH olur canım,İNŞALLAH senden de güzel haber alırız.

hadı ınsallah canım dusunmemeye calıs umutlanma umudunu kaybetme

amin cnm rabbim muradını muradımızı versın inş amiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…