Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok doğru canım kendimi ilşkiye odaklıycam

mrb canımm modemim arızalandı ya kaç gündür giremiyordum ( cuma doktor randevum var .inşallah dediğin gibidir de hemen hallolur sen neler yaptın özelden yazamıyorum ceza yedim 50 mesaj - ye düştüm :))))

Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum

Canım elinde somut bir kanıt olmadan sakın bunu dillendirme, suçlama. Ama soğuk hareketleri hakkında konuşabilirsiniz. Bence biraz sabır ve inatla egzersize devam etmen gerekiyor. Bu depresif haller aslında seninde cinselliği yaşamak istediğini gösteriyor, biz bayanlar bunu bilinç altımıza ittiğimiz için farklı bir yerden patlak veriyor. Bunu yaşadıktan sonra anlayacaksın ne büyük bir rahatlama ve gevşeme olduğunu, olaylara daha farklı bakacaksın. Bende öyle oldu ben hep cinselliksiz de yaşayabilirim diye düşünürdüm ama gerçekten bu kadınlar için de büyük bir ihtiyaç , üstelik henüz zevk bile alamazken bunu söylüyorum, düşün ilerleyince daha iyi olacak .

mrb canımm modemim arızalandı ya kaç gündür giremiyordum ( cuma doktor randevum var .inşallah dediğin gibidir de hemen hallolur sen neler yaptın özelden yazamıyorum ceza yedim 50 mesaj - ye düştüm :))))
Canım özel değilse merak ettim hangi durumlarda ceza oluyor ki?

Canım ben de bebek çok istiyorum. Arkadaşlar biraz alış vs. diyor ama bilmiyorum işte.. Hem yaştan dolayı hem de ilk çocuğumla arası çok fazla açılmadan (şimdi bile hamile kalsam 5 yaş olacak aralarında) istiyorum.

Ben 8. denemi yaptım. Son 2 denemem jelsiz ve altta oldu. Hadi bakalım hayırlısı. Kasılmalar devam ediyor ama bir şekilde kendimi kontrol altına almayı başarıyorum...

Canım aklıma geldi hamile olabilir misin? Ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüslerimde çok sızı vardı...Ve de kendimi inanılmaz halsiz hissediyordum, sürekli uyku halindeydim sanki :)

Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum

Canım, vajiyi yenince inan HERŞEY DÜ-ZE-LE-CEK. Son hızla egzersizlere ağırlık ver,,,,

slm canım 100 mesajı doldurmak için topik varmış orda mesaj doldurmaya çalısırken gggggggg gibi boş bişi yazmıstım bilmiyordum yasak oldugunu uyarı mesajı altında ceza yedim yani :)))

ya kızlar daha 2 hafta önce bitti reglim ama belimde ve kasıklarımda çok az ağrı oluyor zaman zaman dizlerimde de halsizlik var hiçbişi yapmak istemiyorum yorgunluk hisinden bahardandır dedim mümkün değil diyorum hamile kalmam çünkü tam içine giremedkleri için geri akıyorlar.ama demin mesajı görünce süphelendim bu kdr erken belirti vermez di mi kendimi psikolojik mi etkiliyorum ki

Canım herşey düzelir en yakın zamanda inşallah. Vaji sırasında ilişki çok yıpranıyor. İNŞALLAH ZAMANLA GEÇER...

Canım, hamile bu şekilde de kalabilirsin yani içine girmeden, sadece vajiye bulaşan spermlerle ama 2 hafta çok kısa bir zaman. Bu kadar erken belirti vermez..

Canım herşey düzelir en yakın zamanda inşallah. Vaji sırasında ilişki çok yıpranıyor. İNŞALLAH ZAMANLA GEÇER...

Canım, hamile bu şekilde de kalabilirsin yani içine girmeden, sadece vajiye bulaşan spermlerle ama 2 hafta çok kısa bir zaman. Bu kadar erken belirti vermez..

bazı insanlar döllenmeden hemen sonra bile hissedebiliyorlarmış. bazıları adet olacakmış gibi hissediyormuş.bazılarının adetten sonra belirtileri başlıyormuş.bel ağrısı ve gögüs ağrısı çok belirgin olurmuş.ama ben bunları çok araştırıp,takıntı yaptığımdan önceleri umursamıyorum artık.çok umutlanıp hayal kırıklığına uğradım çünkü . hayırlısı inşallah hamilesindir

inşallah canım ama sanırım kendimi kandırıyrum ağrılarım var evet ama daha reglm biteli 12 gün oluyor :) yani biraz zor gibi tbiki allah bilir ama hayırlısı ne diyeyim :) bende çok istiyorum ama sanki vaji buna bi engel gibi düşündüğümden pek umutlanamıyorumbile önce şu illetten kurtulayım bebiş de olur inşşşş.. çok farklı bi duygu olsa gerek hayali bile güzel isteyen herkese versin rabbim

topiğimize bak ya artık sadece egzersiz yapanlar değil,hamilelik müjdeleri ve hamilelik şüphe ve belirtilerini konuşuyoruz.herkes için hayırlısı olsun.ama rapor veren yok galiba.19 mayıstan önce çok şugar bi rekabet vardı,günde 2 gelin çıkardı.şu an ki egzersizcilerimiz nerede raporlar sorularınız varsa cevaplayalım hemen

bebiş isteyen canım arkadaşlarım ben elevite başladım,söylemiştim herhalde.folik asit ve vitamin hapı.tüm hamile adaylarına gebelikten 2 ay önce başlamak koşuluyla gebeliğin ilk 3 ayında öneriliyor.düşük riskini önlemek(Allah korusun) ve anne adayının sağlıklı bir hamilelik geçirmesi için.mide bulantısı,halsizlik vs.şikayetlerini hafifletiyormuş. reçetesiz satılıyor.fiyatı 13.90 tl.

ama siz sadece vitamine bakmayın beslenmemize de dikkat etmemiz laızm bu çok daha önemli

yenip hamile kalmak çok daha iyi canım emin ol ben egzersizdeyken "bebeğim için" diye geçiriyordum içimden.insan kendine acımıyor ama bebek bi çok bayan için en hassas duygu. ayrıca eşlerle gerçekten sağlıklı iletişim için cinsellik önemli.

o kadar komik ki ben ilişki yaşamadığımız halde umutlanıyordum(ihtimal var ama çok küçük) hatta adet oluyordum.ilk gelen kanama "yerleşme kanaması "herhalde diyodum.şimdi "yuhhhhh be! nasıl yıpratmışım kendimi" diyorum.

Canım aklıma geldi hamile olabilir misin? Ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce göğüslerimde çok sızı vardı...Ve de kendimi inanılmaz halsiz hissediyordum, sürekli uyku halindeydim sanki :)

ah ah ihtimali bile güzel ama hiç sanmıyorum çünkü eşim en son içime b...dığında ben üstteydim ve hepsi geri çıkmıştı ama yumurtlama dönemimdi:44: yine de allah bilir ama adeti uzun sürenlerin hamile kalması zormuş bende öleyim amaannnn neyse herşeyin hayırlısı

canım benim aynı ben ben vajiyken ramazanda adetim 1 hafta gecikmişti o kadar umutlanmıştım ki adetim gelince dünyalar başıma yıkılmıştı vajiyi yenemeyeceğimizi düşündüğümüz zaman umudumuzu bebeğe bağlıyoruz demekki

Merhaba kızlar

İşler yolunda gidiyor inşallah egzersiz yapanlarda.

Bu sabah 6. cı denememizi yaptık. Jelsiz ilişkiye giriyorum çok rahat oluyor. Kasılmalarım ittirmelerim çok çok az.Eşimde bunların farkında. Allah ıma şükürler olsun.

Yarın sabahtan itibaren memlekete gidiyoruz. 15 gün kadar yokum. İnşallah o güne kadar 15 tane gelin çıkar

Canım doktora danışmadan kullanılabiliyor mu? Eğer öyleyse benimde almam lazım

Moralim çok bozuk iki gündür deniyoruz olmuyor.. Denemeden önce egzersiz yapiyorum 10 buçuk rahat oluyo.. ama p..ste çok zorlaniyorum.. Dün yariya kadar alabildim.. bugün hiç.. Esimde etkileniyo sanirim
Bugün bana oran çok dar dedi resmen skyo beni dedi onu etkilememek için elimden gelen herseyi yapiyorum.. neden böyle oluyo böyle oldukça içimi bi sknti sariyo, esim kasiklarindan ameliyat olmustu.. bugn sancilandi.. bi süre ara verelim dedi Gerilemekten korkuyorum.. hergün denemek istiyorum ama esim egzersizi az yapiyosun yada iyi yapmiyosun yada hazir olmadan geliyosun bekliyoki cup diye alayim alamayinca etkileniyo hemen bo..liyo napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…