- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.761
Aman Allah korusun canım ya.Kafanı takma şiddetli bi ağrı değilse.sadece ilişkilerini düzenlemeye odakla kendini.emin ol düzelecek,ben çok inanıyorum.biz buraya bişey girmez derken 11 cm aparatla çalışıp vajiyi yenmişiz ,buna da alışırız.hayırlısı...
Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu
sude buymus be
Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum
tişikkür ederimsu bazlı ultrason jeli kullanacaksınız hamile kalmaya engel değil
Canım özel değilse merak ettim hangi durumlarda ceza oluyor ki?mrb canımm modemim arızalandı ya kaç gündür giremiyordum( cuma doktor randevum var .inşallah dediğin gibidir de hemen hallolur sen neler yaptın özelden yazamıyorum ceza yedim 50 mesaj - ye düştüm :))))
vajiyi yenmiş ama ilişkiye alışamamış arkadaşlar,
vajiyi yenmeye çalıştığımızda düzenli raporlar ve buradan aldığımız destekle kısa sürede yendik bunu.bundan sonra ilişkide sorunlarmız olunca bocalıyoruz genelden anladığım kadarıyla.ya da benim sözüm benim gibi bocalayan arkadaşlarıma.şöyle yapmaya karar verdim,belki size de bir yardımı dokunur.vajiyi yendikten sonra çoookmutlu oluyoruz sonra eşimizle isteksizlik ve sertleşme problemleri oluyor ya da bize p.. zor geliyor yendikten sonra.bunun için ben gerilememek için eşimle deneyemediğimiz dönemde aparatla çalıştım.(eskiye dönmekten çok korktuğum için) ve vaji yarışmasından sonra kendi kafamda ilişkiye alışma yarışması yapıyorum.ve bu kez vajiyi yenmenin mutluluğu ve alışmanın umuduyla eşimle düzenli ilişki hedefi koydum kendime.bu süreçte eşlerin sıkıntılarına anlayışsızlık işleri daha da zora sokuyor bunu yaşadım ve yapmamaya çalışıyorum.ben yendikten sonra sertleşme sorunu yaşamıştık.eşim bana "ben 7 ay katlandım sen 3 gün katlanamadın " dedi.haklıydı.
kendinize yeni bir dönem başlatın,sakin ve rahat olun.ilişkiye alışcam diye başlayın düzenli olarak.eşiniz zaten ilişkiyi başardığınızdan itibaren olumlu yönde düzelecek inşallahbilen bilir bende bi bebiş hastasıyım,eşim alışmamı istediği için istemiyor ama zorlamıyor da. kafama takmamaya çalışıyorum stres hamile kalmayı engelliyor çünkü. eşimle denedikten sonra üstte denediğimiz halde sırtüstü dönüyorum ve ayaklar hemen yukarıııııı eşim kötü kötü bakıyo ama napiimmm.
inatçı kişilik işe yarıyorkarnımda bi baskı hissediyorum denerken.ama katlanılmayacak bişey değil.bi süre sonra çok rahat olunuyor. alışamayan canım arkadaşlarım inşallah yardımcı olur söylediklerim.yaşadıkalrımı paylaşmak istedim
bu arada arkadaşlar bugün adetimin 21. günü ama 3 4 gündür göğüslerimde bi sızı var belimde çok hafif sancı var ve işyerinde 4 5 gün önce uykudan gözümü açamıyodum kendimi çok halsiz hissediyordum acaba vajiyi yeni yenelerde m böle oluyor
Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu
sude buymus be
Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum
ben vajınusmusa o kadar takılmıorum buraya uye olup okuduktan sonra anladım basarmak cok da zor deıl uye oldum bı gun sonra egzersıze basladım bırıncı gun kulak cubugu ıkıncı gun kalem:)ve serce parmk ucuncu gun penısın yarısını alabıldım zorlasam kendımı fazlasınıda yapabılırım bılıorum kı ıstedıkten sonra ınsan herseyı yapar bıraz cesaret bıraz zorlamak gerek bunların bılıncındeyım bende fakat ben kendımı zaman zaman kullanılmıs hısssedıorum ben esıme evlılıgımın basından berı dıorum on gun ıı ol benımle ben bu işi ypcm ama anlıorum dıo anlamıo galıba
ya kızlar daha 2 hafta önce bitti reglim ama belimde ve kasıklarımda çok az ağrı oluyor zaman zaman dizlerimde de halsizlik var hiçbişi yapmak istemiyorum yorgunluk hisinden bahardandır dedim mümkün değil diyorum hamile kalmam çünkü tam içine giremedkleri için geri akıyorlar.ama demin mesajı görünce süphelendim bu kdr erken belirti vermez di mi kendimi psikolojik mi etkiliyorum ki
ben vajınusmusa o kadar takılmıorum buraya uye olup okuduktan sonra anladım basarmak cok da zor deıl uye oldum bı gun sonra egzersıze basladım bırıncı gun kulak cubugu ıkıncı gun kalem:)ve serce parmk ucuncu gun penısın yarısını alabıldım zorlasam kendımı fazlasınıda yapabılırım bılıorum kı ıstedıkten sonra ınsan herseyı yapar bıraz cesaret bıraz zorlamak gerek bunların bılıncındeyım bende fakat ben kendımı zaman zaman kullanılmıs hısssedıorum ben esıme evlılıgımın basından berı dıorum on gun ıı ol benımle ben bu işi ypcm ama anlıorum dıo anlamıo galıba
ya kızlar daha 2 hafta önce bitti reglim ama belimde ve kasıklarımda çok az ağrı oluyor zaman zaman dizlerimde de halsizlik var hiçbişi yapmak istemiyorum yorgunluk hisinden bahardandır dedim mümkün değil diyorum hamile kalmam çünkü tam içine giremedkleri için geri akıyorlar.ama demin mesajı görünce süphelendim bu kdr erken belirti vermez di mi kendimi psikolojik mi etkiliyorum ki
bazı insanlar döllenmeden hemen sonra bile hissedebiliyorlarmış. bazıları adet olacakmış gibi hissediyormuş.bazılarının adetten sonra belirtileri başlıyormuş.bel ağrısı ve gögüs ağrısı çok belirgin olurmuş.ama ben bunları çok araştırıp,takıntı yaptığımdan önceleri umursamıyorum artık.çok umutlanıp hayal kırıklığına uğradım çünkü . hayırlısı inşallah hamilesindir
inşallah canım ama sanırım kendimi kandırıyrum ağrılarım var evet ama daha reglm biteli 12 gün oluyor :) yani biraz zor gibi tbiki allah bilir ama hayırlısı ne diyeyim :) bende çok istiyorum ama sanki vaji buna bi engel gibi düşündüğümden pek umutlanamıyorumbileönce şu illetten kurtulayım bebiş de olur inşşşş.. çok farklı bi duygu olsa gerek hayali bile güzel isteyen herkese versin rabbim
yenip hamile kalmak çok daha iyi canım emin olben egzersizdeyken "bebeğim için" diye geçiriyordum içimden.insan kendine acımıyor ama bebek bi çok bayan için en hassas duygu. ayrıca eşlerle gerçekten sağlıklı iletişim için cinsellik önemli.
o kadar komik ki ben ilişki yaşamadığımız halde umutlanıyordum(ihtimal var ama çok küçük) hatta adet oluyordum.ilk gelen kanama "yerleşme kanaması "herhalde diyodum.şimdi "yuhhhhh be! nasıl yıpratmışım kendimi" diyorum.
topiğimize bak yaartık sadece egzersiz yapanlar değil,hamilelik müjdeleri ve hamilelik şüphe ve belirtilerini konuşuyoruz.herkes için hayırlısı olsun.ama rapor veren yok galiba.19 mayıstan önce çok şugar bi rekabet vardı,günde 2 gelin çıkardı.şu an ki egzersizcilerimiz nerede raporlar sorularınız varsa cevaplayalım hemen
bebiş isteyen canım arkadaşlarım ben elevite başladım,söylemiştim herhalde.folik asit ve vitamin hapı.tüm hamile adaylarına gebelikten 2 ay önce başlamak koşuluyla gebeliğin ilk 3 ayında öneriliyor.düşük riskini önlemek(Allah korusun) ve anne adayının sağlıklı bir hamilelik geçirmesi için.mide bulantısı,halsizlik vs.şikayetlerini hafifletiyormuş. reçetesiz satılıyor.fiyatı 13.90 tl.
ama siz sadece vitamine bakmayın beslenmemize de dikkat etmemiz laızm bu çok daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?