- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.741
Ben isttermiyim boyle olsun cokmu memnunum kahrolasi hayatimdan ben temizlik yemek utu yapmak icinmi evlendim bu kadar zormu ilgi sevgi hic olmazsa merhamet hicmi konusmazz insan bu ne iki yabanci goz goze dahi gelmioruz istemiorum nasi anlatilir baska hicmi yaninda olunmaz bibkez ble sorulmazmi durumun ne istemiorum hc bse hayattan artik o isi yapicak tamammi olucak anlamiorum anlamiorum
Ben onu boyle severken neden beni anlamior
Hissediorum coooook onemli ihtiyaclarini disarda karsilior seven bi kadinin hisleri bunlar ama hesap soramam hakkim yok sucluyum sebebi benim cunku degersizlestim zaten artik en cokta kendi gozumde kizlar en kotu
sude buymus be
kızlaar bende domalmayı denemeye çalıştımAma olmadı, ben üstteyken rahatım , neyse biraz daha alışayım tekrar denicem. Birde üstteyken oldu ama karnımda biraz ağrı oldu. Onun dışında giriş zor oldu, girdikten sonra eşimi durduruyorum biraz bekliyorum, git gel yapmasına izin vermiyorum, o sırada kasılmalarım azalıyor, sonra gitgel daha kolay oluyor. Ama artık sorunsuz olsun istiyorum . Hiçbir pürüz ve kasılma olmasın istiyorum .
Bende anlamadim zaten cnm bu kadar soguk mesafeli buzzz nasil olunur demekki baskasini buldu ona karilik yapacak baskasini belkide istemior beni hissediorum
ne güzel böyle mutlu haberler alabilmek.peki siz egzersize ne kadar devam ettiniz?
benim bu siteye girmem okumam eğzersizler yenmem hepsi 20 günde oldu ve üstüne hemen hamile kaldım
benim bu siteye girmem okumam eğzersizler yenmem hepsi 20 günde oldu ve üstüne hemen hamile kaldım
merhaba canım nasılsın? yazmayacaktım aslında, bilmeni istedim.ben egzersiz yaparken her aşamada sen burdaydın,bana da destek oldun.burdaki gördüğüm arkadaşalra göre biraz daha önce başlamıştın.senin yenmeni çok istiyorum gerçektenaklıma sen ve deaseab geliyor.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi duyarız
şenaycım nasılsın? göremedim seni.zaten çok fazla giremiyrum ama bilg.başına gelince mutlaka girmeye çalışıyorum:) deneme yapıyor musun canım
iyiyim canım sen nasılsın cumartesi 5. denememi yaptım ama yarısı oldu eşim b...ızaten yine kasılmam oldu canım yandı bu arada ben bişey sorcam bende yanma oluyor ama işin garibi eşimdede yanma oluyomuş sizde aynı sorunla karşılaştınız mı
bu arada arkadaşlar bugün adetimin 21. günü ama 3 4 gündür göğüslerimde bi sızı var belimde çok hafif sancı var ve işyerinde 4 5 gün önce uykudan gözümü açamıyodum kendimi çok halsiz hissediyordum acaba vajiyi yeni yenelerde m böle oluyor
canım benimde yarım oldu başta daha fazla girmiyor dedim eşim anlattıklarımdan artık iice öğrenmeiş olacak "çıkarma,bekle"dedi.iyiki öyle yapmışız.derin nefes alıp verdim girdi.tamamen rahat oturabildim.(ilk denememiz ben alttayken oldu,sonrakiler üstte) bende yanma ve karnımda baskı oldu ama eşimde öyle bişey olmadı.üstte mi altta mı denediniz.üstte olmaya ben karşıydım ama erkeklerin daha çok hoşuna gidiyor sanırım,bütün kontrol kadında oluyor,kadın orgazm olabiliyor bu pozisyonda.erkekte daha geç boşalıyor sanırım.
canım bende olmadı ya da artık hamilelik belirtilerine kafayı takıyorum diye kendimi dinlemiyorum ondan anlayamadım.
hımmm bende anlayamıyorum çok zor bi ihtimal ama eşim ben üstteyken içime b...mıştı ama geri çıktı dedi yani hamileyim desem deil((( peki ne bu ağrı acaba göğüslerim sadece adet olmama yakın ağrırdı şidi ise adetten sonrada başladı meme kanserimiyim acaba allah ım korusun herkesi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?