- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.821
Hadi gözün aydin canim bunuda atlattinAcimadan çiglik atmissin ah bizler varya bizlerrrr neler çektiriyoruz kendimize bos yere hep bu beynimizin oyunlari
kızlar bugün vajinismusu yenmemin 1.ayını doldurmuş bulunuyorummuzun tartışmamız ve adet dönemimden dolayı henüz az deneme yaptık ama buna da şükür
kızlar dün gece 5 veya 6.denememi yaptım,hatırlamıyorum.jel kullanmadım ben ama önce deniyorum eşimle 1-2 dk olmayınca aparatla 30 sn falan çalışıyorum sonra eşimle deniyorum.bu denememizde öncekine göre daha da çabuk girdi(sınavdan sonra sınava yetişcem diye koşmaktan belden aşağısı çok ağrıyodu belki öyle olmasa daha iyi olurdu) üstte denemeye devam ediyoruz.alışmak için üstteyken dönerek bir daire çizdim ya:) ben bile şaşırdım kendime. bide sanki girmemiş gibi hissediyorum girdiği halde.çok şükür.en geç 2 günde bir yaparsak en kısa sürede şikayetlerim gitgide azalacak.adetime 14 gün kaldı.iyi değerlendirmem lazım.
umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar mutlaka olacak.egzersizlerinizi aksatmadan buraya yazın.ödev gibi görebilirsiniz başlarda.her zaman 2-3 cm yaparken 5-6 cm,5-6 cm yaparken 8-9 cm olmazmış gibi gelir ama muhakkak olur.hepimiz yaşadık bunları.daha fazla vajiyle yaşamamak için kendinize bi iyilik yapıp,en kısa zamanda yenin.düşünüyorum da,kendimi evde temizlikçi gibi hissettiğim günler...gece arkamı dönüp ağlaya ağlaya uyumam...vajiyi yenmek bunlardan milyon kat daha kolaymış.herkese başarılar.
evet ya.çok şükür ki doktorum anlayışlı birisi.istersen kendin yerleştir dedi,onu bile beceremedim,siz yapın ama yavaş ittirin dedim,kadın saolsun çok anlayışlı ama ben rezil ettim kendimi
kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..
ne diiiim elvan neden bana ılgı gortermıosun? neden yuzume bakmıosun ?neden ben senın sesıne hasret kaldım? neden işaretle konusuosun benle ? neden beni sevmiosun ?neden ya nie bir kez sacımı oksamıosun ?neden neden nedeen sevgi dilenmicem ondan yapmıcam bunu ölsem hasretınden
evet canım ya kafam çok karışık bebiş istiyorum ama mantıklı düşününce daha beklmem gerekiyo çok taktım bu aralar herşeyden bi sebep çıkrıyorum rüyalarımda bile yorumlarım bebek olmucakmı acaba diye oluyo vaji bitti bu başladı ah bu takıntılarım beni bitir di
Canım elinde somut bir kanıt olmadan sakın bunu dillendirme, suçlama. Ama soğuk hareketleri hakkında konuşabilirsiniz. Bence biraz sabır ve inatla egzersize devam etmen gerekiyor. Bu depresif haller aslında seninde cinselliği yaşamak istediğini gösteriyor, biz bayanlar bunu bilinç altımıza ittiğimiz için farklı bir yerden patlak veriyor. Bunu yaşadıktan sonra anlayacaksın ne büyük bir rahatlama ve gevşeme olduğunu, olaylara daha farklı bakacaksın. Bende öyle oldu ben hep cinselliksiz de yaşayabilirim diye düşünürdüm ama gerçekten bu kadınlar için de büyük bir ihtiyaç, üstelik henüz zevk bile alamazken bunu söylüyorum, düşün ilerleyince daha iyi olacak .
Canım, vajiyi yenince inan HERŞEY DÜ-ZE-LE-CEK. Son hızla egzersizlere ağırlık ver,,,,
kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..
düzelirmi gercekten vajıyı yenıcem cınsel hayatım düzelıcek kocamda bana deger verıcek ılgı gosterecek bilmiorumm
Moralim çok bozukiki gündür deniyoruz olmuyor.. Denemeden önce egzersiz yapiyorum 10 buçuk rahat oluyo.. ama p..ste çok zorlaniyorum.. Dün yariya kadar alabildim.. bugün hiç.. Esimde etkileniyo sanirim
Bugün bana oran çok dar dedi resmen skyo beni dedionu etkilememek için elimden gelen herseyi yapiyorum.. neden böyle oluyo böyle oldukça içimi bi sknti sariyo, esim kasiklarindan ameliyat olmustu.. bugn sancilandi.. bi süre ara verelim dedi Gerilemekten korkuyorum.. hergün denemek istiyorum ama esim egzersizi az yapiyosun yada iyi yapmiyosun yada hazir olmadan geliyosun bekliyoki cup diye alayim alamayinca etkileniyo hemen bo..liyo napcam ben ya
3 haftalık evliyim kızlar ve sanırım sizlerle aynı kaderi paylaşıyorumhenüz ilişkiye giremedik çabalıyoruz, burda yazılanları okuyunca umut oluyo içimde ama iş yapmaya gelince... bi yardımcı olursanız çok mutlu olurum.sanırım ben ya çok kasıyorum, ya da darlık sıkıntısı var...
bugün doktora gittim ve vajinal ultrason korkusunu da atlattım ve keseyi de gördüm.korkuyu atlattım derken acımadan çığlık atıp kendimi rezil ettim
merhaba canım.nasılsın? hayat nasıl gidiyor....
mrb tatlımm
gecmısı okuyordum da yenı gordum..
çok sukur ıyı olmaya calsııyorum sen nasılsın bebeısın pıt pıt kalp atıslerını duydunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?