Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hadi gözün aydin canim bunuda atlattin Acimadan çiglik atmissin ah bizler varya bizlerrrr neler çektiriyoruz kendimize bos yere hep bu beynimizin oyunlari

evet ya.çok şükür ki doktorum anlayışlı birisi.istersen kendin yerleştir dedi,onu bile beceremedim,siz yapın ama yavaş ittirin dedim,kadın saolsun çok anlayışlı ama ben rezil ettim kendimi

aaa bana da 1 ay olduuuu.. ben de 8 kez deneme yapabildim.. bizde de sertl..şme sorunu var o yüzden daha fazla yapamadık malesef bu sorunun önüne geçemedik... olanlar da içecekle oldu sadece bi haftasonu evde değildik birbirimizi çok özledik o doğal oldu... ama olsun benm kasılmalarım çok azaldı jeli bıraktım inşallah bu ay da kasılmalar ve ser..me sorunu kalmaz.. aynen öyle ben de çok hissettim kendimi temizlikçi gibi.. eşlerin anlayışsız karşılaması da normal biz bile demiyomuyuz kendimize küçücük lise talebeleri dahi yapabilirken biz neden yapamıyoruz diye onlar da o şekilde düşünüyolardır. mesela benm eşim bi ara şuna takmıştı onla aynı dönem evlenenler yapabiliyolar ben yalan söylüyorum o konular açılınca filan..aslında haklılar bu süreçte onlardan bir şey beklemeyin siz kendiniz için egzersiz yapın.. yenince o kafanız öyle bir rahatlayacak kii bu süreçte çektiğimiz tüm sıkıntılara bedel.. üzülmeyin sadece egzersiz yapınn ilerlemeye bakın..

evet ya.çok şükür ki doktorum anlayışlı birisi.istersen kendin yerleştir dedi,onu bile beceremedim,siz yapın ama yavaş ittirin dedim,kadın saolsun çok anlayışlı ama ben rezil ettim kendimi

Ins bende öyle bi doktora rastlarim.. daha yendim yeneli kontrole gitmedim hiç.. Ne rezili canim ya.. Sen vajinusmus hastasiydin böyle olman gayet normal.. onunda anlayisli olmasi gerekiyo zaten..

kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..

canım ilk denemelerde bende de sızı olmuştu.Girişte sızlıyordu sonra geçti tatlım. Geçici bir durum.Alışınca düzene girersiniz.

aynı duygular bende de var ya o kadar kararsızım ki ben içim istiyor ama mantıken olmaması gerekiyor bikaç yıl.. bilemedim.. korunmadık bir kaç kez.hatta biraz kasıklarım filan ağrıdı sonra kızdım kendime kendi kendine uydurma hamişe filan değilsin diye geçti şimdi kasık ağrısı filan tamamen psikolojik yani.. bir de eşim istemiyordu hiç geçen baktım korunmadan b..mış ben b..mamış zannediyodum sordum evet dedi bb..dım.. hadi çocuk olursa dedim baba olmak istiyorum artık dedi.. topu ona atıyodum şimdiye kadar eşim istemiyo diye şimdi topu atacak yer de kalmadı :)

bılmıorum cnm aklım almıor elinki bir etkileniorsa benımkı bin etkilenior demekki o bana boyle davrandıkca bende egzersızden soguyorum

ooooo yendin say kendini canım ya 2 parmak azcık bişe kalmış hadi bidahaki girişine yendim başardım diye gel bitmiş zaten zor olanı o duvarı geçmek siz geçmişiniz zaten artık korkacak bişey kalmasın ha bu arada zor olanı dediysem acı kan filan yok kızlar yanlış anlaşılmasın sadece bizim gibi vajililerde o duvarda takılıp kalıyoruz ya ondan bahsediyorum:)

canımolumsuz dusunme artık sen yendın ve bıttı acı olsa sızı olsa yapamazdın degılmı kasma rahat ol ne kadar kasarsan o kadar gucluk cekersın ..

ılk gırıste darlık olması normal gıt gellerde bıraz daha genıslıyor vajı yapamıyorum dıye kestırıp atma olmadı egzersıze devam et cnm...uzulme hersey normal ınsallah yakında da yoluna gırer

canım eczaneden su bazlı jel al hem bajıye hem p..s sur kendını olabıldıgınce rahat bırak maya calıs...umarım duzelır

mrb cnm jel kullansan tabıkı daha rahat olursun

senhangı poz da rahatsan o poz da dene her kez bır degıl ustte rahatsan ole devam et kastıgın ıcın acı hıssetmıssndır rahar olusan hıcbırsey hıssetmezsın yenmene ramak kaldı cnm ılıskıden hemen once egzersız yaparsan da kolay alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…