Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben eşlerimiz için önemli diyorum vajiyi yenmek ama bizim içinde önemli. Depresyona birebir bi kere .
Aslında biz bu yaşımıza kadar orayı kasmışız, ruhumuz daralıyor bu yüzden.
İlk yendiğimizde üzerimizden kalkan yük sadece eşimize karşı olan sorumluluğumuz değil, aslında kendi rahatlamamız.
Sonraki günler yüzümüzde olan ifade, sadece birşeyleri başarmak değil, gerçekten bizim için de çok önemli.
Hem artık evlendik, boşansak bakire olduğumuzu kime anlatacaz ki?
Hem kendimize hem evliliğimize bir şans verelim, vajiyi yenelim, sonra anlaşamıyorsak yolları ayırırız, ki vajinismus erkekleri genellikle iyi niyetli erkeklerdir.
Anlaşması zor değildir onlarla...
Benim doktorum evlenmedinizki boşanasınız derdi, ben eşimden öyle soğumuştumki hep boşanmayı düşünüyordum.
Şimdi başka biri ile evllenemem yani yatamam gibi geliyor, benim ilgimde ona döndü, yani bizi birbirimize yaklaştırdı sanki cinsellik.

sagolun kızlar ama dusunsenıze aramız boyle hıc konusmuoz dusman gbı pekı pen.... denemesıne geldık ben ne dıcem boyle ruhsuz mekanık robot gbı nası olcak bu ıs

kızlar şunu da söyleyeyim, vajiyi yensek bütün problemler bitecek mi? hayır öyle olsa zaten dünya cennet olurdu, kimse boşanmazdı, ama ilişkinin kalitesi artacak sorunlar daha çabuk çözülecek, orta yollar daha çabuk bulunacak. Beklentileri de çok yüksek tutmayın sonra hayal kırıklığına uğramayın.
Karı koca arasına girilmez derler niye? çünkü kavga ederler sonra yatarlar ve unuturlar . Adam der ben bu kadınsız yapamam, kadın der ben bu adamsız yapamam .
Bizim evliliklerimizde yatak olayı olmadığı için sorunlar daha çok uzuyor .

kızlar cok tesekkurler ınanın sızlerı ve burayı mesgul etmek deıl amacım dua etmezmıyım ezanlar okunurken kalkıp gözyaslarıyla dualar edıorum ama zor bı donem gecırıorum dertlesmek ıcımı dokmek rahatlatıo ben hem esımı hem annesını hem babasını memnun etmek durumundayım kızlar aslında hersey bırıkınce boyle ıcınden cıkılmaz bı durum oluyo ıste esım haklı sus annesı anlıcak bellı etme babası cakıcak rol yap rol rol rol hep karsındakıler mutlu olsun dıe rol yaparak yasıorum ben ben nolucamm ben kızlar ben yoruldum yanlıs anlamayın sızıde mesgul edıorum kocası bunu ıstemıor bakısları benı cok yıprattı kızlar pardon yaaaaa

canım benim misafirlerde gitti baslayalım hadi su egzersize ne dersin üzme artık kendini toparla hersey kendiligınden düzelicek zaten neolur baslayalım hadi bişeyin ucundan baslamak lazım olmuyo böyle kendni daha fazla yıpratma artık

cok özür dılıorum hepınızden ama bırıkmıslıgın ıcınden atamamıslıgın sonucu bu bendekı ben gücenince ble bagıra bagıra aglamaya hakkı olmayan bı durumdayım aglayıp gozlerım sısemez benım gızlı gızlı yaparım hep gecelerı kı sesımı kımse duymasın dıe duyupta annesını üzmeyım dıe.......

Mrb canım.İyiyim teşekkürler sen nasıLsn?Evet bikaç başarı hikayesi birde kegel egzersizinin çıktısını alıp götürdüm regli bitsin başlayacak bakalım söz verdi

Sukur canim.. Allah iyilik versn.. sevindim bu habere. ins sozunde durur ve baslar sende ara ara sorarsn basladimi diye

cok özür dılıorum hepınızden ama bırıkmıslıgın ıcınden atamamıslıgın sonucu bu bendekı ben gücenince ble bagıra bagıra aglamaya hakkı olmayan bı durumdayım aglayıp gozlerım sısemez benım gızlı gızlı yaparım hep gecelerı kı sesımı kımse duymasın dıe duyupta annesını üzmeyım dıe.......

canım benim misafirlerde gitti baslayalım hadi su egzersize ne dersin üzme artık kendini toparla hersey kendiligınden düzelicek zaten neolur baslayalım hadi bişeyin ucundan baslamak lazım olmuyo böyle kendni daha fazla yıpratma artık

canım biz sen daha fazla üzülmeyesin diye egzersiz de egzersiz diyoruz, bir an önce çöz şu sorunu, sonra eşinle konuş, zor değil hepimizde % 100 çözüldü, böyle devam ederse bu süreç seni daha çok yıpratacak.
Hem hepimiz güle oynaya yapmadık egzersizi, birçoğumuzun eşi destek değil köstek oldu ama inat ettik başardık... Hadi sıra sende .

ıns lah cnm baslayalım sende ıkı cubuktaydın sanırım 2 gundur yapmıorum ama bende serceyı yapmıstım cnm

ne özrü canım ya hepimizin skınıtısı var anlatarak rahatlıyoz işte.annesi derken beraber mi kalıyorsunz siz canımcım?

haklısın haklısınız canlaar once evlenıp sonra bosanmayı dusunucem bu arada bu anestol benı acayıp yaktı kızlar ya kullanan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…