- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.861
sagolun kızlar ama dusunsenıze aramız boyle hıc konusmuoz dusman gbı pekı pen.... denemesıne geldık ben ne dıcem boyle ruhsuz mekanık robot gbı nası olcak bu ıs
Nasilsin cnm.. Kuzeninle görüstünmü?? Anlattinmi söylediklerimizi..
kızlar cok tesekkurler ınanın sızlerı ve burayı mesgul etmek deıl amacım dua etmezmıyım ezanlar okunurken kalkıp gözyaslarıyla dualar edıorum ama zor bı donem gecırıorum dertlesmek ıcımı dokmek rahatlatıo ben hem esımı hem annesını hem babasını memnun etmek durumundayım kızlar aslında hersey bırıkınce boyle ıcınden cıkılmaz bı durum oluyo ıste esım haklı sus annesı anlıcak bellı etme babası cakıcak rol yap rol rol rol hep karsındakıler mutlu olsun dıe rol yaparak yasıorum ben ben nolucamm ben kızlar ben yoruldum yanlıs anlamayın sızıde mesgul edıorum kocası bunu ıstemıor bakısları benı cok yıprattı kızlar pardon yaaaaa
Mrb canım.İyiyim teşekkürler sen nasıLsn?Evet bikaç başarı hikayesi birde kegel egzersizinin çıktısını alıp götürdüm regli bitsin başlayacak bakalım söz verdi
kızlar cok tesekkurler ınanın sızlerı ve burayı mesgul etmek deıl amacım dua etmezmıyım ezanlar okunurken kalkıp gözyaslarıyla dualar edıorum ama zor bı donem gecırıorum dertlesmek ıcımı dokmek rahatlatıo ben hem esımı hem annesını hem babasını memnun etmek durumundayım kızlar aslında hersey bırıkınce boyle ıcınden cıkılmaz bı durum oluyo ıste esım haklı sus annesı anlıcak bellı etme babası cakıcak rol yap rol rol rol hep karsındakıler mutlu olsun dıe rol yaparak yasıorum ben ben nolucamm ben kızlar ben yoruldum yanlıs anlamayın sızıde mesgul edıorum kocası bunu ıstemıor bakısları benı cok yıprattı kızlar pardon yaaaaa
canım biz sen daha fazla üzülmeyesin diye egzersiz de egzersiz diyoruz, bir an önce çöz şu sorunu, sonra eşinle konuş, zor değil hepimizde % 100 çözüldü, böyle devam ederse bu süreç seni daha çok yıpratacak.cok özür dılıorum hepınızden ama bırıkmıslıgın ıcınden atamamıslıgın sonucu bu bendekı ben gücenince ble bagıra bagıra aglamaya hakkı olmayan bı durumdayım aglayıp gozlerım sısemez benım gızlı gızlı yaparım hep gecelerı kı sesımı kımse duymasın dıe duyupta annesını üzmeyım dıe.......
canım benim misafirlerde gitti baslayalım hadi su egzersize ne dersin üzme artık kendini toparla hersey kendiligınden düzelicek zaten neolur baslayalım hadi bişeyin ucundan baslamak lazım olmuyo böyle kendni daha fazla yıpratma artık
ıns lah cnm baslayalım sende ıkı cubuktaydın sanırım 2 gundur yapmıorum ama bende serceyı yapmıstım cnm
cok özür dılıorum hepınızden ama bırıkmıslıgın ıcınden atamamıslıgın sonucu bu bendekı ben gücenince ble bagıra bagıra aglamaya hakkı olmayan bı durumdayım aglayıp gozlerım sısemez benım gızlı gızlı yaparım hep gecelerı kı sesımı kımse duymasın dıe duyupta annesını üzmeyım dıe.......
canım biz sen daha fazla üzülmeyesin diye egzersiz de egzersiz diyoruz, bir an önce çöz şu sorunu, sonra eşinle konuş, zor değil hepimizde % 100 çözüldü, böyle devam ederse bu süreç seni daha çok yıpratacak.
Hem hepimiz güle oynaya yapmadık egzersizi, birçoğumuzun eşi destek değil köstek oldu ama inat ettik başardık... Hadi sıra sende.
evet canım 2cubuk aldım yarın baslıcam tekrardan insallah en kısa zamanda yeneriz
ne özrü canım ya hepimizin skınıtısı var anlatarak rahatlıyoz işte.annesi derken beraber mi kalıyorsunz siz canımcım?
hadi üç gelin birden çıkaralım :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?