- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.841
canım iyi ol sen yaaadaha duyamadım malesef ama yakında gidicem doktora.Allah sana da nasip etsin inşallah. öptüm
kızlar bundan 1buçuk yıl önce aynı sorunu 8ay yaşadım bende ama buna yenilmedim savaştım bu bir psikolojik hastalık önce beyinde yenmek gerekiyo ve mumlarla kademe kedeme ilerledim karamsarlıgada düştüm üzüldüm agladım kendimi gerksiz hissettim ama eşim hep yanımdaydı oda benimle mücadele verdi akşam olacak yataga gircez diye korkardım ama bu siteye girince 90derece bi dönüş yaptım ve sonunda başardım 4ay sonrada hamile kaldım şuan 4 aylık bi kızım var üstelik normal dogum yaptım okadar mucizevi birşeyki inanın dogumdan bile korkmadım ve çok rahat geçti. hepinize kolaylıklar diliyorum
kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..
kızlar marhaba ben bişey sorucam bayadır giremiyorum 5 -6 gün oldu sanırım tabi bi o kdr da egzersiz yapamadım. fakat dün gece eşimle öyle şakalaşırken birden ( nası olduysa :)) denemeye yapmaya başladık öyle acele davrandı ki oraya gelene kdr korkmama fırsat kalmadı bana burdan bi arkadaş üstte oturur pozynda dene demişti hep öyle deniyodum.yne öyle yaptım 7 cm kdr oldu
eşim kızlık zarını da esnetti biraz da orayı geçti gibi dedi oraya geldiğinden emin esnediğinden emin ama geçtimi bilmiyo tamamen p..i almama iki parmak kdr bişey kalmıştı o şekilde tarif edeyim ama
tekrar tekrar deneynce yanma acı oldu yarısında kaldı neden böyle oldu yenen arkadaşlar cvp verebilir mi rica etsem bir de ben jel hiç kullanmadım..kullanmayı düşünüyorum daha rahat oluyo galiba..
ne diiiim elvan neden bana ılgı gortermıosun? neden yuzume bakmıosun ?neden ben senın sesıne hasret kaldım? neden işaretle konusuosun benle ? neden beni sevmiosun ?neden ya nie bir kez sacımı oksamıosun ?neden neden nedeen sevgi dilenmicem ondan yapmıcam bunu ölsem hasretınden
canımolumsuz dusunme artık sen yendın ve bıttı acı olsa sızı olsa yapamazdın degılmı kasma rahat ol ne kadar kasarsan o kadar gucluk cekersın ..
ılk gırıste darlık olması normal gıt gellerde bıraz daha genıslıyor vajı yapamıyorum dıye kestırıp atma olmadı egzersıze devam et cnm...uzulme hersey normal ınsallah yakında da yoluna gırer
Iyi umut bisey söyleme.. öyle otur çekil kendi kabuguna.. Herseyi dahada zorlastir!!
Sen esinle konusup kendini ona ifade etmedikçe böyle çok daha üzülürsün..
Senin kötülügün için degil iyiligin için konusuyorum burda.. Suan su yazdiklarini buraya degil ona git söyle..
Sevgi dilenmicem demissin.. Dilen diyen olmadi.. Sadece esinle güzel bi dille konus dedim içinde ne biriktiyse beklentilerin neyse dile getir.. Dilen demedim
elvana katılıyorum canım, sonuçta seninle zorla evlenmedi, büyük bir sorununuz yok anladığım kadarıyla, konuşarak halledersiniz .
kotu bse dedın demedım elvancıım buraya yazıorum cunku baska kımsem yok eşim söyledıklerımı anlayan bırı olsaydı ben bu halde olmazdım zaten suan ınan su an ne yanlıs anlasılmya nede sert cıkılmaya enerjım var cok saol ama ılgılendıgın ıcın
saol cnm bızım sorunumuz ıletısımsızlık sanırım konusan dertlesen bı esım yok malesef ıcımı sadece sıze acabılıorum ıns hersey ıyı olur hayırlısı
canımmm noldu sana ya neden bu kadar ytirdin umudunu ? egzersizleri bırakma ltfenn. şeytanın oyununa da gelme.neden aldatsın eşin seni her şey o demek değildir yüreğini ferah tut başka şeylerle uğraş namaza başla en güzeli hem iç huzurun için hem dua et rabbime bol bol. kafanı böyle şeylerle meşgul etme ve tam gaz egzersize devm et. eşlerimiz de bizim kadar yıpranıyorlar bu süreçte göreceksn aşınca daha bağlanacak evine sana okumuyor musun kızların hikayelerin en katı adamlar bile yumuşuyor. nolursn pes etme
saoş cnm bosver bızı bız konusamıoruz bu konu bızım ıcın muhurlu bı paket gbı sen ne durumdasın anlat cnm
Böyle bi amacimda yok zaten merak etmeSeni silkelemeye çalisiyorum.. Nikinde hernekadar UMUT yazsada Sen UMUTSUZ'luga kapilmis gidiyorsun.. Kendine gelmelisin.. Ha konustum beni anlamiyo diyosan.. Sana düsen sineye çekmek ve egzersize sarilmak.. Bu sorunu yenince o istediklerin olcak zaten.. Hepimizin esleri öyleydi yendik 360 derece dönüs yaptilar.. Serçeyle fazla oyalandin.. Reglin yaklasacak sonra yine ara gireck.. Biraz cesaretini topla..
saaolasın artık onun ıcın deıl kendım ıcın yapıcam sanırım sonraaaa... dul olcaksamda gercekten olucam ben sucluluk hıssetmeden olucak tabı once hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?