- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.941
üssteykenmi öyle oluyo cnm alttaykenmi dogal olan
Hızlı ve kolay gebe kalmak için aşağıdaki linkleri tıklaamiiiiiin :) az önce harnup pekmeziyle arı sütü polen bal karışımı aldım internetten.bi de incir aldııcam eşime marketten.ben bu olaya çok fena taktım galiba
düzelirmi gercekten vajıyı yenıcem cınsel hayatım düzelıcek kocamda bana deger verıcek ılgı gosterecek bilmiorumm
canım hoş geldin.
aynen benimde söleyesim geliyo bi sorunumuz yok ben vajinusmustum diye.
ama sonra diyorum sölesemde anlamazlar ki gülerler ancask sonra eşine yazık diye konuşmaya başlarlar.
Allah en kısa zamanda hepimize nasip eder inş.
canım numaramı gönderdim türkiyeye geldiğinde ara mutlaka
hosbulduk canimtamam canm aldim numarani mutlaka aricam
sendemi yırtdısındaydın cnm
kiz nerelerdesinnncanim ya yapamadim doggy pozisyonu ama yapacam kurtulusu yok ama benim yuzumden olmadi ....
ewet cnm maleseffcanim egzersizlerine dewam et birakma kendin icin cabala inan hafifliceksin bak esinde ozaman degismeler olmasa tamam derim ama ne olur gecen gunlerine yazik canim
Canim burdaim nie olmadi bende oyle durup sokamiodum p..s i canim bide benim kasiklarim cok agrio iliskiden sonra sende oluyormu hic agri?
ınsan bazı dönemler boslukta oldugu sıra neden nıcın nıe bu çaba dıe sorguluo kendını ama kendı ıcın oldugunu en nihayetinde bılıor cok cesurca ilerleyemesemde yapıorum egzersızlerımı saol kac yıllık evlısın basarı hıkayelerınde goremedım ben hıkayenı hemen kurtuldunmu sen bu ılletten
canim inanki hepimiz zor gunler gecirdik hepimizin yasadiklari az cok ayni... ben 7 yada 8 kez egzersiz yapip yendim canim araya regli girmisti uc haftada falan..ilk kulak cubuguyla yaptim sonra hemen 3 cm sonra gitgide kalinlastirdim aparatimi inan aci falan yok canimsende cok kisa bir surede yenebilirsin hersey senin elinde canim 3 senelik ewliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?