- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.981
dewam ederse doktora git canim....elimizde deilki canim bende kasmicam diyorum bi bakiyorum resmen odun kesilmisimesim hareket edemiyorum diyor biraz gevse diyor o an yavas yavas kendimi serbest birakmaya calisiyorum....zewk almiyorum canim daha zamanla oda olur heralde
belkı kastıgındandır cnm bende hıc oluyor bılemedım:44::44:bır doktora gorun ıhmale gelmez cnm
kasmamak istiorum ama kasiyorum kendimi canim yaa iliski sirasinda bisey olmuyor ama sonra iki gün cok kötü agriyor kasıklarim offf ne zmn düzelicek herseybaksana kimsede boyle agrilar olmuyorrr ben vajinismustum simdi de agrili cinsel iliski mi yasiyorum yaaa
kasmamak istiorum ama kasiyorum kendimi canim yaa iliski sirasinda bisey olmuyor ama sonra iki gün cok kötü agriyor kasıklarim offf ne zmn düzelicek herseybaksana kimsede boyle agrilar olmuyorrr ben vajinismustum simdi de agrili cinsel iliski mi yasiyorum yaaa
canım öyle düşünme ağrılı cinsel ilişki farklı benm bilidğim ağrı ilişki esnasında oluyo onda. korkma kastığından oluyodur o.. düzelir inşallah alışcaz sonra ağrı sızı kalmıcak inşallah..
yok canım sakın oyle dusunme en ıyısı doktora gorun boyle dusunmekten ıyıdır varsa prob elbette tedavısı vardır...
doktorla konustum gel muayene edeyim bi sorun varmi yokmu diye dedi. bide bebek dusunuyoruz dedim genel bi muayene yapcak insallah bi sorun yokturr.. bu agrilarim nasil gecicek yaa offfbi gecse normal hayata donsem en kisa zamanda insallahhhhh...
iliskide de rahat degilimki kasiyorum iste kendimi sonra agrisi boyle cikiyor iki gün suruyor hala gecmedikafayi yicem yaaa... senin agrin oluyormu canim iliskiden sonra??
gitcem en kisa zamanda doktora canim su agrim gecsin bida denicem gene agri olursa gitcem artikofff kimse de boyle bisey yok ben mi cok kasiyorum kendimi niye oluyor boylee
iliskide de rahat degilimki kasiyorum iste kendimi sonra agrisi boyle cikiyor iki gün suruyor hala gecmedikafayi yicem yaaa... senin agrin oluyormu canim iliskiden sonra??
az sonra buralar senlenicek. halay parselledim!
spoiler:
:123::123::123::123::123::123:
az sonra buralar senlenicek. halay parselledim!
spoiler:
:123::123::123::123::123::123:
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
tebrikler (n)vajinismus- 1! yuppi!!!!!!!! sappi sappi yandan yandan.
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
şuan heyecandan atladığım kişiler olabilir...hepinizden Allah razı olsun,hepinizin katkısı oldu...oleyyyyyyyyyyy bende kurtuldummmm
Oh beaaBenim gozumde zaten yenmistinnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorum canimmmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnn bundan sonra mutluluk zamaniiiiii :123::123::121::119::119::118::118::87: gez tozzzz tadini çikarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
o kadar mutluyum ki şu an sanki evliliğimde ilk günüm, o kadar heycanlıyımmm:) çook şükür,sen başardım diye yazdığın gün karar verdim,bende başarıcam dedim...çok şükür..inşallah bu sorunu yaşayan kimse kalmaz herkes kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?