Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktorla konustum gel muayene edeyim bi sorun varmi yokmu diye dedi. bide bebek dusunuyoruz dedim genel bi muayene yapcak insallah bi sorun yokturr.. bu agrilarim nasil gecicek yaa offf bi gecse normal hayata donsem en kisa zamanda insallahhhhh...

belkı kastıgındandır cnm bende hıc oluyor bılemedım:44::44:bır doktora gorun ıhmale gelmez cnm

kasmamak istiorum ama kasiyorum kendimi canim yaa iliski sirasinda bisey olmuyor ama sonra iki gün cok kötü agriyor kasıklarim offf ne zmn düzelicek hersey baksana kimsede boyle agrilar olmuyorrr ben vajinismustum simdi de agrili cinsel iliski mi yasiyorum yaaa

yok canım sakın oyle dusunme en ıyısı doktora gorun boyle dusunmekten ıyıdır varsa prob elbette tedavısı vardır...

canım öyle düşünme ağrılı cinsel ilişki farklı benm bilidğim ağrı ilişki esnasında oluyo onda. korkma kastığından oluyodur o.. düzelir inşallah alışcaz sonra ağrı sızı kalmıcak inşallah..

iliskide de rahat degilimki kasiyorum iste kendimi sonra agrisi boyle cikiyor iki gün suruyor hala gecmedi kafayi yicem yaaa... senin agrin oluyormu canim iliskiden sonra??

doktorla konustum gel muayene edeyim bi sorun varmi yokmu diye dedi. bide bebek dusunuyoruz dedim genel bi muayene yapcak insallah bi sorun yokturr.. bu agrilarim nasil gecicek yaa offf bi gecse normal hayata donsem en kisa zamanda insallahhhhh...

iliskide de rahat degilimki kasiyorum iste kendimi sonra agrisi boyle cikiyor iki gün suruyor hala gecmedi kafayi yicem yaaa... senin agrin oluyormu canim iliskiden sonra??

gitcem en kisa zamanda doktora canim su agrim gecsin bida denicem gene agri olursa gitcem artik offf kimse de boyle bisey yok ben mi cok kasiyorum kendimi niye oluyor boylee

Canim bendede var aynisi kimsede yok demisin sakin ol ya ins mühim bisey degildir.. Benimde gitmem lazim.. Ama bende iliski sirasindada agri oluyo ben hep kasmaya bagliyorum.. ins öyledirde..

canım zamanla olacak deneme sayısı arttıkça daha rahatlıcaz benm ağrım kasıklarımda olmuyo canım ama biz de şu domalma pozisyonuyla yapıyoruz son denemelerde ve ne zaman oöyle yapsak belim ve omurgam acayip ağrıyo misal 3-4 gün önce yapmıştık en son hala ağrısı devam ediyo...

Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden

Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,

sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...

tebrikler (n)vajinismus- 1! yuppi!!!!!!!! sappi sappi yandan yandan.

yenip, yendigine en gec inanan gelin! artik inaniyor olmana inanamiyorum =)

Son düzenleme:

şuan heyecandan atladığım kişiler olabilir...hepinizden Allah razı olsun,hepinizin katkısı oldu...oleyyyyyyyyyyy bende kurtuldummmm

Oh beaa Benim gozumde zaten yenmistinnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorum canimmmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnn bundan sonra mutluluk zamaniiiiii :123::123::121::119::119::118::118::87: gez tozzzz tadini çikarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oh beaa Benim gozumde zaten yenmistinnnnnnnnnnnnnnnn tebrik ediyorum canimmmmmmmmmmmmmmm gözün aydinnnnnnn bundan sonra mutluluk zamaniiiiii :123::123::121::119::119::118::118::87: gez tozzzz tadini çikarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

o kadar mutluyum ki şu an sanki evliliğimde ilk günüm, o kadar heycanlıyımmm:) çook şükür,sen başardım diye yazdığın gün karar verdim,bende başarıcam dedim...çok şükür..inşallah bu sorunu yaşayan kimse kalmaz herkes kurtulur

Canim heycanini paylasiyorum suan.. çok çok sevindim Amin canim nekadar kolaymis demi.. Kimse kalmasin bu dertle ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…