Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladim canim bende sokamadim iste of kasiklarim cok agrior cok kasiom kedimi ya ((( Napcam bennn ( jeli bilmiom canim ben ultrason jeli kullaniom :)

ph seviyesi 7 ile 8.5 olursa spermler rahat yüzebiliyormus. durex vb. gibi markalarda 4 ile 5.5 arasi ph degeri. engel degil ama yavaslatir. o tiplerin yolu uzun boyutlarina göre. ben de pre-seed aldim, henüz kullanmadim o aplikatörleri jelsiz nasil uyguladin?

tamam cnm saol mecbur durex kullanacam bugun herlade canimya kac defa denedim icine krem koyup ama vajinama girmez dedim yapmadim korkdum sert bide aparatlardan farkli...bende iyice vajinama surdum bide esime oyuzdende cabucak bitirdim... ama canim sen sur vajinana biraz sonrada aplikatore koy oyle vajinanin icine bosaltabilirsin

Anladim canim bende sokamadim iste of kasiklarim cok agrior cok kasiom kedimi ya ((( Napcam bennn ( jeli bilmiom canim ben ultrason jeli kullaniom :)

kiz ne yaptim bugun ewde jel yok bende dedim bi aparati sokum bakim rahat olcakmi olursa dedim esimle jelsiz yapim valla cok rahat aldim canim ya yanma falan hicbise olmadi

canim sendemi siparis edip aldin yoksa eczanede warmiydi

kiz ne yaptim bugun ewde jel yok bende dedim bi aparati sokum bakim rahat olcakmi olursa dedim esimle jelsiz yapim valla cok rahat aldim canim ya yanma falan hicbise olmadi

Ne gzl canim ben jelsiz denedim pns girdi ama git gellerde cok yanma oldu o yuzden sonra cikarip jel surduk off jelle problemim yok kasiklarim cok agrio benim pazar yapmistik bgn sali hala agrim var napcam ben yaaa

Ne gzl canim ben jelsiz denedim pns girdi ama git gellerde cok yanma oldu o yuzden sonra cikarip jel surduk off jelle problemim yok kasiklarim cok agrio benim pazar yapmistik bgn sali hala agrim var napcam ben yaaa

her iliskiden sonrami oluyo canim kasiklarda agri eger oyleyse bi doktora sor...yada iliskiden once sicak suya vazelin at otur bide oyle dene bakalim canim biraz gevsersin

her iliskiden sonrami oluyo canim kasiklarda agri eger oyleyse bi doktora sor...yada iliskiden once sicak suya vazelin at otur bide oyle dene bakalim canim biraz gevsersin

Her iliskiden sonra agriyor canim ikI gun hemde off dktora gitcem olmazsa kendimI kasmicam diom yine kasiom ya dnerim sicak su canim agrilarim gecse gerisi onemli dgl Sen zevk alion mu peki yada iliskide kendini nsl rht birakion ya ?

ya ben ara verdim çok,hamileyim diye,şimdide soğukluk oluyor,insan korkuyorr ya bi şey olursa bebeğe diye ((
geçen akşam denedik ama ben yapmak istemedik,eskisi gibi ,şöööle bi üsten yaptıkkkkolaya alışıcam diyede korkuyorum,zaten hiç cnmda istemiyo (((jelsiz bi kaç kez denemiştim ;ama jelle süper oluyorrrdu,jelsiz acıma falan olmuyor,ama jel ile hoop diye giriveriyor,psikolojik olarak tedigin olmuyorsun
offff

Her iliskiden sonra agriyor canim ikI gun hemde off dktora gitcem olmazsa kendimI kasmicam diom yine kasiom ya dnerim sicak su canim agrilarim gecse gerisi onemli dgl Sen zevk alion mu peki yada iliskide kendini nsl rht birakion ya ?

dewam ederse doktora git canim....elimizde deilki canim bende kasmicam diyorum bi bakiyorum resmen odun kesilmisim esim hareket edemiyorum diyor biraz gevse diyor o an yavas yavas kendimi serbest birakmaya calisiyorum....zewk almiyorum canim daha zamanla oda olur heralde

canim sendemi siparis edip aldin yoksa eczanede warmiydi

eczanede pahalli, distirbütöründen ismarladim. 2 euro daha ucuz ama simdi eviriyorum, ceviriyorum. cok tirsiyorum. zor yani kullanimi. ben monitor de edindim. bu ay acilisi yapicam, 3. seviyeyi görürsem, kullanirim.
burdan bir arkadasimiza da yolladim, o da kullanamamis. cabuk kuruyor, yapis yapis oluyor gibi sikayetleri vardi aplikatörsüz kullanimda.
bunlari yaziyorum, cünkü alacak olanlar varsa (tr de cooook pahalli) iyi arastirsin.

esim eczaneye sordu yokmus siparis ettiler 20 euroya aldik canm yaa turkiyede 150 tl falan ucmuslar turkiyedekiler walla...ewet canim ben durexten memnun kalmamistim cabuk kuruyodu buda ayni durex gibiydi yapis yapis hemen kuruyodu oyuzden cabuk bitti bende tirstim walla yapamadim offf ne zaman jelsiz sorunsuz olcak ya...

boyle doktorlara fıtıl oluyorum

sen baska anlayıslı bır doktora gıt bence canım o okumus cahıle de bakma...

bız vajınısmusluların bır cogu parmak egzersızı yaparak yenıyoruz vajınısmusu...jel kullanarak once serce parmak la baslayıp yavasyavas parmagı almaya calsııyoruz ve dıger parmaklar sonra cıft parmak 3 parmak olarak kalınlastırıyoruz..yada aparat hazırlıyoruz mum vb...

amiiiiiin :) az önce harnup pekmeziyle arı sütü polen bal karışımı aldım internetten.bi de incir aldııcam eşime marketten.ben bu olaya çok fena taktım galiba

takma sakın yolun basında bende taktım ve taktıgımıcnde beklıyorum:bıraz sabırlı olmaya calıs zor bılıyorum ama

belkı kastıgındandır cnm bende hıc oluyor bılemedım:44::44:bır doktora gorun ıhmale gelmez cnm

tebrık ederımc anım ıste bu kadar

hıc oyle dusunme yendın bıttı...dıger poz ıcınse once altta dene sonra ustte almaya calıs emınım onuda cok kolay basarırsın

selam kizlar oncelikle acil sifalar versin rabbim bu durumda olan herkese.Ben 1 bucuk yillik evliyim.ilk evlendimiz gun beraber olamadik ..cunku adet oluyordum bu durumada sevindim.Ve adetim bitti ve biz hala iliski yasamadik.Ben cekiniyordum esimde anlayis gosterdi boylece 10 gun gecti.. eni sonunda oldu bu is.o gece normal dedim acimasi ikinci gun yine 3 gun korktum yok istemiyorum dedim korkuyorum dedim kendimi cok kasiyodum elim ayagim titriyordu canim cok aciyordu toplam iki hafta esim sonra bi jel surdu cok iyi geldi oo pek aci kalmadi onu kullandik hep nerdese 1 ay sonra jelsiz yapmaya basladik ..simdi cok rahatim.Bence hersey kafada bitiyor biz kendimiz acir diye hep cekilioruz ondn bu kdr stres yapioruz ondan sonrada vajinumus yasiyoruz bence rahat olunn kendinizi rahatlamak sizin elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…