- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.961
ya ben sokmak istedim senin gibi yapamadim esim yapim diyo onada diyorum yanlis yerlere simdi kazayla sokarsinolmadi yani....yok canim kasiklarimda agrim olmuyo sadece ilk yendigim gun olmustu oda birgun surmustu....cok mu kasiyon cnm kendini diyene bak ben de halen kasiyom kendimi ahhh bi alissak yaa off preseedim de bitti durexin su bazli jelide hamilelige engel deildi demi canm simdi preseedi eczane siparisle getiriyo
ya ben sokmak istedim senin gibi yapamadim esim yapim diyo onada diyorum yanlis yerlere simdi kazayla sokarsinolmadi yani....yok canim kasiklarimda agrim olmuyo sadece ilk yendigim gun olmustu oda birgun surmustu....cok mu kasiyon cnm kendini diyene bak ben de halen kasiyom kendimi ahhh bi alissak yaa off preseedim de bitti durexin su bazli jelide hamilelige engel deildi demi canm simdi preseedi eczane siparisle getiriyo
ph seviyesi 7 ile 8.5 olursa spermler rahat yüzebiliyormus. durex vb. gibi markalarda 4 ile 5.5 arasi ph degeri. engel degil ama yavaslatir. o tiplerin yolu uzun boyutlarina göre. ben de pre-seed aldim, henüz kullanmadim o aplikatörleri jelsiz nasil uyguladin?
Anladim canim bende sokamadim iste of kasiklarim cok agrior cok kasiom kedimi ya((( Napcam bennn ( jeli bilmiom canim ben ultrason jeli kullaniom :)
ph seviyesi 7 ile 8.5 olursa spermler rahat yüzebiliyormus. durex vb. gibi markalarda 4 ile 5.5 arasi ph degeri. engel degil ama yavaslatir. o tiplerin yolu uzun boyutlarina göre. ben de pre-seed aldim, henüz kullanmadim o aplikatörleri jelsiz nasil uyguladin?
kiz ne yaptim bugun ewde jel yok bende dedim bi aparati sokum bakim rahat olcakmi olursa dedim esimle jelsiz yapim valla cok rahat aldim canim ya yanma falan hicbise olmadi
Ne gzl canim ben jelsiz denedim pns girdi ama git gellerde cok yanma oldu o yuzden sonra cikarip jel surduk off jelle problemim yok kasiklarim cok agrio benimpazar yapmistik bgn sali hala agrim var napcam ben yaaa
her iliskiden sonrami oluyo canim kasiklarda agri eger oyleyse bi doktora sor...yada iliskiden once sicak suya vazelin at otur bide oyle dene bakalim canim biraz gevsersin
Her iliskiden sonra agriyor canim ikI gun hemdeoff dktora gitcem olmazsa kendimI kasmicam diom yine kasiom ya dnerim sicak su canim agrilarim gecse gerisi onemli dgl Sen zevk alion mu peki yada iliskide kendini nsl rht birakion ya ?
canim sendemi siparis edip aldin yoksa eczanede warmiydi
eczanede pahalli, distirbütöründen ismarladim. 2 euro daha ucuzama simdi eviriyorum, ceviriyorum. cok tirsiyorum. zor yani kullanimi. ben monitor de edindim. bu ay acilisi yapicam, 3. seviyeyi görürsem, kullanirim.
burdan bir arkadasimiza da yolladim, o da kullanamamis. cabuk kuruyor, yapis yapis oluyor gibi sikayetleri vardi aplikatörsüz kullanimda.
bunlari yaziyorum, cünkü alacak olanlar varsa (tr de cooook pahalli) iyi arastirsin.
kızlar beni magzur gorun konuyu okudum nettende araştırdım.birşeye takılı kaldım..parmak olayı nedir?beni jinokolog dahil parmaga tahamullum yok..bu vajinismus olduğumumu gösterir..gecen kadın doğuma gittim kadın ne parmagı nede ultraon aletini sokabildi.ve direkt kocan seni boşar .psikoljk destek al dedi.böyle kasmamı our sen tup bebek falan yap dedi..vajinismussun dedi..ne alaka kızlar..cahiliğimi hş gorun.
kızlar birde doktorum bana gece yatarken bacaklarını açıp yatcaksın demıştı aklıma geldi şimdi sizlerle paylaşmak istedim belki faydası olur
hepinize dua ediyorum. vajinusmuslular kurtulsun birr an önce İnşaallah, kurtulanlara da bebişler diliyorum
amiiiiiin :) az önce harnup pekmeziyle arı sütü polen bal karışımı aldım internetten.bi de incir aldııcam eşime marketten.ben bu olaya çok fena taktım galiba
Kizlar bisey sorcam lutfen cevaplayin. Benim iliskiden sonra ikigun kasiklarim fena agrior ya niye botle oluyor sizinde agriniz oluyormu acaba? Off kendimi cokmu kasiyorun iliskide ondan mi acaba offf delircem pazar gunu yapmistik suan hala agrim var(((((
Kızlar merhabalar adetim pazar günü bitti
Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
Ne bi acı ne bi yanma sadece birazcık şuan kasıklarım ağrıyor..
Ama egzersize başlıcam bugün daha bi emin olmak için..
Bu ay bu illeti atlatıcam inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?