Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şuan heyecandan atladığım kişiler olabilir...hepinizden Allah razı olsun,hepinizin katkısı oldu...oleyyyyyyyyyyy bende kurtuldummmm

tebrıkederımm gozun aydın

darısı tum vajılı arkadaslarımın basına ınsallahh

muhteşemsinnnnnnn, çookkkk şükürrr yaaa çok şükürrrr Allahımmmm nufüs patlaması olacak sanırımm

yaren sana el atacam =))) yarısı marısı deil tamamını istiyoruuuzzzzzz=))) özelden bana telini yazarmısın gelirken dilatörlerimi getircem sana bırakırım tarif ederim ya da ben yazayım teli olur mu? konuşalım artık bitsin bu iş inan bikaç saatte halledebilirsin çoğunu bitirmiş durumdasın

Son düzenleme:
tebrikler canım oh be kurtuldun ....kendim yenmişim gibi sevindim inanki çok bi shbetimiz olmasa da senn yazılarını okuyodum sen bizden daha sabırlı çıktın daha çok düştün üstüne mükafatını da aldın...allah ağzınızn tadını bozmasın..amin..:)

çiçekrose ..zeela..sela..elvan ..snoflaken..delisevdamm..
kızlar hanginiz göürüseniz beni çok fena azarlayın bu yazdımdan sonra çünkü bayadır egzersiz yapmıyorum ...((
adetimde yaklaştı depresyonlardayım hem de yenmeme ramak kaldığını hissederkennn (((((((

yaren bende senin durumundaydım yarısı oluyordu devamı gelmiyordu,cicekrose en az 5 kere anlattı ne yapmam gerektiğini:) her seferinde kaydettim tekrar tekrar okudum denedim nasıl durabilirim diye :) şimdi çok şükür kurtuldum..darısı senin başına inşallah,gerçekten o kadar az kalmış ki bitmesine lütfen bir cesaret

sana ne dıyım ki bennnsenı cıcekroseye havale edıyorum

kız bana mı dedin başka yarene mi :)

bu konuda seve seve siddet uygulanir, overlok atilir.

bikaç ileti yukarı bak bakimmm=)) burdan deil bizzat karşılıklı azarlıcam seni hihih

kız aynen yaa onlar beni de çok gazladı ben işde var ya çok sall..ğğ.m of yaaa yarısından fazlası oldu inan son defasında ..(

canım bak sende ne güzel yarısına kadar gelmişsin,gerçekten çok iyi bir aşamadasın,şimdi sana lazım olan tek şey cesaret,gerisi çok kolay,2 güne halledersin...bi cesaret..bak burda ki arkadaşlardan Allah razı olsun,ben tamamen forum sayesinde yendim,hiç psikologa falan gitmedim çünkü herkes o kadar moral veriyor ki..inşalllah çok yakın zamanda sende halledersin

amin canım inş...çok sevndm yaa çoooooooooooooooookkkkkkk
darısı başıma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…