- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.001
Canim heycanini paylasiyorum suan.. çok çok sevindimAmin canim nekadar kolaymis demi.. Kimse kalmasin bu dertle ins
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
şuan heyecandan atladığım kişiler olabilir...hepinizden Allah razı olsun,hepinizin katkısı oldu...oleyyyyyyyyyyy bende kurtuldummmm
tebrıkederımm gozun aydın
darısı tum vajılı arkadaslarımın basına ınsallahh
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
yaren sana el atacam =))) yarısı marısı deil tamamını istiyoruuuzzzzzz=))) özelden bana telini yazarmısın gelirken dilatörlerimi getircem sana bırakırım tarif ederim ya da ben yazayım teli olur mu? konuşalım artık bitsin bu iş inan bikaç saatte halledebilirsin çoğunu bitirmiş durumdasın
çiçekrose ..zeela..sela..elvan ..snoflaken..delisevdamm..
kızlar hanginiz göürüseniz beni çok fena azarlayın bu yazdımdan sonra çünkü bayadır egzersiz yapmıyorum ...((
adetimde yaklaştı depresyonlardayım hem de yenmeme ramak kaldığını hissederkennn(((((((
yaren sana el atacam =))) yarısı marısı deil tamamını istiyoruuuzzzzzz=))) özelden bana telini yazarmısın gelirken dilatörlerimi getircem sana bırakırım tarif ederim ya da ben yazayım teli olur mu? konuşalım artık bitsin bu iş inan bikaç saatte halledebilirsin çoğunu bitirmiş durumdasın
kızlar hanginiz göürüseniz beni çok fena azarlayın bu yazdımdan sonra çünkü bayadır egzersiz yapmıyorum ...((
adetimde yaklaştı depresyonlardayım hem de yenmeme ramak kaldığını hissederkennn(((((((
yaren bende senin durumundaydım yarısı oluyordu devamı gelmiyordu,cicekrose en az 5 kere anlattı ne yapmam gerektiğini:) her seferinde kaydettim tekrar tekrar okudum denedim nasıl durabilirim diye :) şimdi çok şükür kurtuldum..darısı senin başına inşallah,gerçekten o kadar az kalmış ki bitmesine lütfen bir cesaret
kızlar basarı hıkayelerını sadece bu lınkte toplayalım....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
sureklı lınk atalım sayfalar cogalıyor hıkeyeler bulunmakta zorlasıyor
tebrikler canım oh be kurtuldun ....kendim yenmişim gibi sevindim inanki çok bi shbetimiz olmasa da senn yazılarını okuyodum sen bizden daha sabırlı çıktın daha çok düştün üstüne mükafatını da aldın...allah ağzınızn tadını bozmasın..amin..:)
şuan heyecandan atladığım kişiler olabilir...hepinizden Allah razı olsun,hepinizin katkısı oldu...oleyyyyyyyyyyy bende kurtuldummmm
canım tebriklerr Allah başka dert vermesin hep mutlu ol..
bikaç ileti yukarı bak bakimmm=)) burdan deil bizzat karşılıklı azarlıcam seni hihih
canım bak sende ne güzel yarısına kadar gelmişsin,gerçekten çok iyi bir aşamadasın,şimdi sana lazım olan tek şey cesaret,gerisi çok kolay,2 güne halledersin...bi cesaret..bak burda ki arkadaşlardan Allah razı olsun,ben tamamen forum sayesinde yendim,hiç psikologa falan gitmedim çünkü herkes o kadar moral veriyor ki..inşalllah çok yakın zamanda sende halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?