Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle bebişin hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün.normal doğum yapman ve kolay geçmesi benim gibi burdaki birçok kişiye bi umut olmuştur diye düşünüyorum.ne kadar güzel bir haber.yüreğime su serptin)

Canim bendede var aynisi kimsede yok demisin sakin ol ya ins mühim bisey degildir.. Benimde gitmem lazim.. Ama bende iliski sirasindada agri oluyo ben hep kasmaya bagliyorum.. ins öyledirde..

off yaa ne zmn kurtulcaz bilmiyorumm... sizin git geller hizli oluyormu canim? bnm esim hizli yapiyor o yuzden bende kendimi kasiyorum ondanmi oluyor acaba yaaa offf

anladim canim peki o pozisyonda nasil sokuyorsun p..s i? sen mi sokuon esinmi? biz denedik ben sokamadim esiminde yapmasina izin vermedim :26::26: o pozisyonu merak ediyorum bana anlatsana canim yaaa..

tebrikler canim Allah baska dert sıkıntı gostermesin insallah cok sevindim kurtuldugunaaa... darisi diger arkadaslarin basina insallah

tebrikler canım.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.çok sevindim

nuayene oldum bı sorun olmadıgını soyledıler 2 ay boyucada psıkolga gıttım genede fayda etmedı dedıgınız egzersızlerı hayatta yapamam gıbı gelıyo nası yapıcam bılmıyorum anlatırmısınız dokunamıyorum bıle esımıde dokundurmuyorum off delırıcem psıkolejım ıyıce bozuldu herkese yalan soylemekten sıkıldım bebekte ıstıyoruz artık esım sorun yapmaya basladı bu benı cok uzuyo detaylı bı sekılde anlatırsanız sevınırım

:) evet olaydan bağımsız kalıyosun ama ben diğer pozisyonlardan hiçbişey anlamıyorum hele ben üste geçtiğimde hiç beceremiyoruz :) ben üstü sadece kasılmamın geçmesi için bikaç kez gel git yapmakta kullanıyorum onun dışında ya alttayım ya da bu pozisyonda... bence önce rahat olduğun bir pozisyonda deneyin biraz gitgelden sonra bu pozisyona geçin daha rahat alırsın.. korkacak bişey yok kasılma diğer pozisyonlara göre daha az bu pozisyonda..

canim once egzersiz yapamam fikrini kafandan at tmm mi pozitif ol.. ilk once aynayi al eline otur ac bacaklarini ve vajiyi bi incele derin nefes alıp ver sonra ıkın oranın az da olsa acildigini görüceksin biraz alis vajiye ıkınıp bak yani.. sonra kegel egzersizi yap oda şöyle oluyor wc deyken çişini yapip tut yapip tut sonra bunu normal zamanlarda da yapabilirsin.. sonra kayganlastirici jel al ve serce parmagina vajiye sürüp yavasca sokmaya calis sokarken nefes alıp ver ve ıkın.. ilk yapacaklarin bunlar tmm mi? hemen egzersize basla daha fazla erteleme canim düzenli egzersiz yaparkan iki haftada kurtulursun insallah canimm.. yarin ilk isin egzersize baslamak oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…