- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.041
kızlar bundan 1buçuk yıl önce aynı sorunu 8ay yaşadım bende ama buna yenilmedim savaştım bu bir psikolojik hastalık önce beyinde yenmek gerekiyo ve mumlarla kademe kedeme ilerledim karamsarlıgada düştüm üzüldüm agladım kendimi gerksiz hissettim ama eşim hep yanımdaydı oda benimle mücadele verdi akşam olacak yataga gircez diye korkardım ama bu siteye girince 90derece bi dönüş yaptım ve sonunda başardım 4ay sonrada hamile kaldım şuan 4 aylık bi kızım var üstelik normal dogum yaptım okadar mucizevi birşeyki inanın dogumdan bile korkmadım ve çok rahat geçti. hepinize kolaylıklar diliyorum
banada yardım edıcekmısınız
Canim bendede var aynisi kimsede yok demisinsakin ol ya ins mühim bisey degildir.. Benimde gitmem lazim.. Ama bende iliski sirasindada agri oluyo ben hep kasmaya bagliyorum.. ins öyledirde..
canım zamanla olacak deneme sayısı arttıkça daha rahatlıcaz benm ağrım kasıklarımda olmuyo canım ama biz de şu domalma pozisyonuyla yapıyoruz son denemelerde ve ne zaman oöyle yapsak belim ve omurgam acayip ağrıyo misal 3-4 gün önce yapmıştık en son hala ağrısı devam ediyo...
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
tebrikler canim Allah baska dert sıkıntı gostermesin insallah cok sevindim kurtuldugunaaa...darisi diger arkadaslarin basina insallah
kızlar banada yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
çok teşekkür ederim.inşallah herkes kurtulur bu yükten
bende 7 ıldır evlıyım yapamıyorum artık esımın sabrı kalmadı konuyu acmaya cekınıyorum
Başardım bende kurtuldum bu yüktenNe yazıp nasıl toparlayacağımı bilemiyorum,elim ayağım titriyor şuan... Allahım çok şükür bende gelin oldum sonunda... Kızlar hepinizden
Allah razı olsun ,bu forum sayesinde yendim,hep sizden,sizlerin hikayelerinden cesaret aldım... Hepinize çok teşekkür ediyorum...özellikle beni hiç yalnız bırakmayan cicekrose'ye ,zealea'ya,
sela'ya başardığı gün beni harekete geçiren elvan'a forumda eski yeni yazan herkese çok teşekkür ediyorum...
haklısın haklısınız canlaar once evlenıp sonra bosanmayı dusunucem bu arada bu anestol benı acayıp yaktı kızlar ya kullanan varmı
canım o pozisyon çok rahat yazıyor nette ama ben çok korkuyorum.olaydan çok bağımsız kalıyorum gibi hissediyorum.ama hamile kalmak için en iyi pozisyonlardan biri buymuş.şu an üstte deniyoruz ii gidiyo.b...dan sonra sırtüstü yatıp ayaklarımı kaldırıyorum.o pozisyonu eşimde istiyor ama biraz daha alışmam laızm sanırım deneyebilmek için onu
nuayene oldum bı sorun olmadıgını soyledıler 2 ay boyucada psıkolga gıttım genede fayda etmedı dedıgınız egzersızlerı hayatta yapamam gıbı gelıyo nası yapıcam bılmıyorum anlatırmısınız dokunamıyorum bıle esımıde dokundurmuyorum off delırıcem psıkolejım ıyıce bozuldu herkese yalan soylemekten sıkıldım bebekte ıstıyoruz artık esım sorun yapmaya basladı bu benı cok uzuyo detaylı bı sekılde anlatırsanız sevınırım
insallah canimm ee hikayeni yazdinmi okuyalim şenlenelim bizdeee
Sende doktorsuzmu yendin cnm egzersizlerle yaa ben anestol aldim iste brz daha hizli ilerlerimdie ama bu bende yanma yapio emla mi alsaydim keske
tebrikler canım.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?